فردا سنگین وزن‌های آملی و بابلی برای مدال طلا می‌جنگند

دو فینالیست ایرانی در چهار وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۱ / گرایی و پشتام برنزی شدند

در روز دوم رقابت‌های جهانی کشتی فرنگی ۲۰۲۱ در اسلو، شاگردان محمد بنا در دو وزن به فینال رسیدند و از بین سه شانس برنز کشورمان هم دو نفر به این نشان دست یافتند. تیم ایران در صورت عملکرد خوب در دو وزن باقی مانده، شانس قهرمانی جهان را دارد.
کد خبر: ۱۰۸۰۸۴۵
|
۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۱ 08 October 2021
|
15983 بازدید
|
۱

نمایندگان اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران، راهی فینال رقابت‌های جهانی نروژ شدند و در دو وزن به نشان برنز دنیا رسیدیم.

به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه رقابت‌های روز دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۱ در اسلو پایتخت نروژ، محمدهادی ساروی در ۹۷ و علی اکبر یوسفی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم، راهی دیدار فینال شدند و مهرداد مردانی در وزن ۶۰ کیلوگرم نیز که ظهر امروز (جمعه) در یک چهارم نهایی مقابل حریف خود از ارمنستان شکست خورده بود، با توجه به شکست کشتی گیر ارمنستانی در نیمه نهایی مقابل حریفی از مولداوی، مردانی از دور رقابت‌ها کنار رفت تا پس از سجاد عباس پور در وزن ۵۵ کیلوگرم، دومین حذف شده ایران در این رقابت‌ها باشد.


فرصت تاریخی ساروی برای طلا در غیاب غول‌ها

اما در وزن ۹۷ کیلوگرم، محمدهادی ساروی، دارنده مدال برنز المپیک در دیدار نیمه نهایی مقابل نیکولوز خاکلاشویلی کشتی‌گیر گرجستانی الاصل از ایتالیا به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۵ بر صفر به برتری رسید و اولین فینالیست ایران در این رقابت‌ها نام گرفت.

ساروی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس برابر آرتور سرگسیان از روسیه ۶ بر ۴ پیروز شد. وی در ادامه، ملیا از گرجستان را ۹ بر یک برد و راهی نیمه نهایی شد.

در میان غیبت نفرات مطرحی همچون موسی اولویف روس و ارتور الکسانیان ارمنستانی در این رقابت ها، دیگر دیدار نیمه نهایی این وزن میان چهره‌های نه چندان مطرح به نام‌های تریسی هانکوک از آمریکا و آلکس زوک از مجارستان برگزار شد که کشتی‌گیر مجاری به پیروزی رسید.

ایران در فینال سنگین وزن؛ نقره یوسفی حتمی شد

همچنین علی اکبر یوسفی، نماینده وزن ۱۳۰ کیلوگرم ایران و دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان، آخرین نماینده ایران در سه وزن دوم این رقابت‌ها بود که در مرحله نیمه نهایی برابر یاسمانی فرناندز دارنده مدال برنز جهان از شیلی به روی تشک رفت و در پایان مقابل حریف قدرتمند خود با نتیجه دو بر یک به برتری رسید و راهی فینال شد.

یوسفی پیش از این در دور نخست استراحت کرد و سپس مقابل اواساپیان از ارمنستان شش بر یک پیروز شد. وی در دومین مبارزه و در یک چهارم نهایی مقابل اسکار مارویک از نروژ به سختی و با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

در این وزن نیز مدعیان درجه یک جهان و المپیک همچون لوپز کوبایی و رضا کایالپ ترک حضور ندارند.

رقابت‌های فینال و رده بندی اوزان ۵۵، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم این رقابت ها، فردا شب (شنبه) برگزار می‌شود.


دو برنز از سه شانس ممکن؛ بد نبود

امشب محمدرضا مختاری در ۷۲، محمدعلی گرایی در ۷۷ و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم برای کسب مدال برنز جهان به روی تشک رفتند.

ابتدا مختاری برای کسب برنز روی تشک رفت؛ اما در یک کشتی غافلگیرانه با نتیجه ۱۰ بر یک مغلوب فنون پیاپی حریف اهل لیتوانی شد! او برای باختن حتی دو دقیقه هم دوام نیاورد. مختاری با هر یورش به بدل حریف گمنام خود برخورد کرد و در کمال ناباوری، کشتی را با امتیاز ضربه فنی باخت.


محمدعلی گرایی، نماینده وزن ۷۷ کیلوگرم ایران و دارنده دو مدال برنز جهان در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ در دیدار رده بندی برابر تاماش لوای، دارنده مدال برنز زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان از مجارستان به روی تشک رفت و در پایان در مدت زمان دو دقیقه با اجرای ۲ فن ۴ امتیازی سالتو بارانداز با نتیجه ۹ بر صفر به برتری رسید و به سومین مدال برنز خود در رقابت‌های جهانی و اولین مدال ایران در این رقابت‌ها دست یافت.

گرایی دارنده دو مدال برنز جهان که در رقابت‌های ظهر روز پنجشنبه در یک چهارم نهایی مقابل رومن ولاسوف، دارنده ۴ طلای جهان و المپیک از روسیه با نتیجه سنگین ۱۰ بر یک شکست خورده بود، با توجه به فینالیست شدن ولاسوف، گرایی به گروه بازنده‌ها رفت تا ظهر امروز (جمعه) برای رسیدن به دیدار رده بندی و کسب مدال برنز تلاش کند.

گرایی پیش از این در دور نخست مقابل آیک مناتسکانیان از بلغارستان ۶ بر یک به برتری رسید، سپس جلا بولکوادزه دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان را با نتیجه ۶ بر یک برد، اما در سومین مبارزه مقابل رومن ولاسوف دارنده ۲ طلای جهان و ۲ طلای المپیک در همان تایم نخست با ارائه نمایشی ضعیف با نتیجه ۱۰ بر یک شکست خورد و با توجه به فینالیست شدن حریف روی، راهی گروه بازنده‌ها شد. وی در این مرحله برابر شادوکایف از قزاقستان ۹ بر صفر پیروز شد و به رده بندی رسید.

پژمان پشتام آخرین نماینده ایران در چهار وزن نخست، در دیدار رده بندی وزن ۸۲ کیلوگرم برابر لازلو زابو از مجارستان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۴ بر صفر به برتری رسید و به مدال برنز جهان رسید.

پشتام پیش از این در دور مقدماتی که روز گذشته (پنجشنبه) برگزار شد، در دور نخست مقابل سینگ هارپرت از هند ۴ بر ۳ به برتری رسید. وی سپس ۷ بر ۲ طارق عبدالسلام از بلغارستان را برد و در سومین مبارزه نیز مقابل رادزیک کولیو از بلاروس ۳ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد، اما در این مرحله مقابل برهان آکبوداک از ترکیه با نتیجه ۵ بر ۲ شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.


اسامی کشتی گیران مدال آور در چهار وزن نخست

مدال‌های طلای چهار وزن نخست به کشتی گیران ژاپن، ارمنستان، روسیه و آذربایجان رسید و ایران نیز توسط محمدعلی گرایی در ۷۷ و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم به ۲ مدال برنز رسید.

رومن ولاسوف، کشتی گیر کهنه کارو عنوان دار روس که پیش از این رقابت‌ها صاحب ۲ طلای المپیک و ۲ طلای جهان بود، بار دیگر با درخشش در این رقابت‌ها و شکست چهره‌هایی نظیر محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم، صاحب سومین مدال طلای جهان شد.


۵۵ کیلوگرم: ۱- کن ماتسویی (ژاپن)، ۲- امین صفرشایف (روسیه)، ۳- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) و نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان)، ... ۱۱- سجاد عباس‌پور (ایران)

۷۲ کیلوگرم: ۱- مالخاز آمویان (ارمنستان)، ۲- سرگئی کوتوزوف (روسیه)، ۳- گئورگ ساهاکیان (ارمنستان) و کریستوپاس اسیوا (لیتوانی)، ۵- محمدرضا مختاری (ایران)

۷۷ کیلوگرم: ۱- رومن ولاسوف (روسیه)، ۲- سانان سلیمان‌اف (آذربایجان)، ۳- محمدعلی گرایی (ایران) و رولاند شوارز (آلمان)

۸۲ کیلوگرم: ۱- رفیق حسین‌اف (آذربایجان)، ۲- برهان آکبوداک (ترکیه)، ۳- پژمان پشتام (ایران) و آدلان آکیف (روسیه).

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمید کلباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۶
ضمن عرض تبریک به قهرمانان شایسته ایران ؛ متاسفانه چند کشتی گیر کم تجربه ما بی گدار به آب زده و باعث از دست رفتن قهرمانی تیم ایران شدند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟