کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک

به دنبال گسترش روزافزون تنوع کابینت‎‌ها، امروزه شاهد عرضه و تولید نسل جدیدی از این محصولات به عنوان کابینت نئوکلاسیک هستیم. این کابینت‎‌های جدید و جذاب با بهره‎‌مندی از ویژگی‌‎های خاص خود توانستند جایگاه ویژه‎‌ای را در میان دیگر کابینت‌‎های موجود بازکرده و نظر طرفداران و مشتریان زیادی را به خود جلب نمایند .
کد خبر: ۱۰۸۳۶۷۵
|
۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳ 16 December 2021
|
61777 بازدید
|
۱

کابینت‌‎های نئوکلاسیک که در واقع از آمیختگی و تلفیق دو سبک مدرن و کلاسیک حاصل می‌شوند توانستند دنیای تولیدات محصولات کابینتی را از حالت یک نواختی محصولات مدرن و کلاسیک نجات داده و محصولی کاملا جدید با طراحی مشتری‌پسند را به بازار فروش عرضه نمایند. اما با وجود تنوع بالا و ویژگی‌‎های ظاهری و کاربردی مطلوب کابینت نئوکلاسیک، نیاز است برای یک بار هم که شده به بررسی دقیق آن بپردازیم تا ابهاماتی که در این رابطه وجود دارد برطرف شده و با خیالی آسوده در مسیر خرید و یا سفارش محصولات دلخواه خود گام برداریم.

کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک
جهت مشاهده نمونه کارهای کابینت نئوکلاسیک کلیک کنید

آشنایی با تاریخ ظهور سبک کابینت نئوکلاسیک

نیمه دوم قرن 18 میلادی تا نیمه دوم قرن 19 میلادی تاریخ ظهور سبک نئوکلاسیک و اوج‌گیری این سبک در معماری اروپا بود. رفته رفته این سبک جای پای خود را در کلیه‌‎ی دکوراسیون منازل محکم کرد و خانه‌‎هایی با سبک نئوکلاسیک که از آمیختگی مدرن و کلاسیک بودند رواج پیدا کردند؛ به گونه‎‌ای که با ورود افراد به چنین منازلی می‌توانستند همزمان حس کلاسیک و مدرن را از منازل دریافت نمایند. به مرور این سبک جذاب به کشورهای متعددی در دیگر قاره‎‌ها منتقل شد و در تولید لوازم متعددی از جمله کابینت‎‌های چوبی جایگاه ویژه‌‎ای پیدا نمود. به همین سبب امروزه افراد با خیالی آسوده و محدودیت کمتری می‌توانند مدل‎‌های متفاوت کابینت نئوکلاسیک را دنبال کرده و با قیاس و بررسی بیشتر این محصولات، گزینه‌‎ی مدنظر خود را به گونه‎‌ای هوشمندانه تهیه نمایند.

تفاوت کابینت‎‌های نئوکلاسیک با سبک کلاسیک و مدرن

یکی از پرسش‌‎هایی که در طی بررسی و شناخت سبک نئوکلاسیک معمولا مطرح می‌شود این است که این سبک چه تفاوتی با سبک کلاسیک و مدرن دارد؟ پاسخ به این سوال را می‌توان در دو صورت عنوان کرد. یک تفاوت کابینت نئوکلاسیک با کلاسیک و دیگری تفاوت نئوکلاسیک با مدرن می‎‌باشد. در خصوص حالت اول باید عرض کنیم که کابینت‎‌های نئوکلاسیک برخلاف نوع کلاسیک حالت سنگینی و تجمل و اشرافی‌گری را نداشته و در نتیجه فاقد اکسسوری‌‎های پرزرق و برق است و در حالت دوم یا در رابطه با مقایسه‎‌ی نئوکلاسیک و مدرن نیز باید عرض شود که نوع نئوکلاسیک برخلاف مدرن از ظاهری کاملا ساده برخوردار نبوده و می‌توان دستگیره‌‎ و خطوط خاصی را در آن مشاهده کرد. در حقیقت اگر چه این کابینت در ظاهر و کاربرد خود یادآور حالت مدرن است، اما به نسبت مدرن کمی تجملاتی‌‎تر به نظر می‌رسد.

کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک

ویژگی‎‌های کابینت‌‎های نئوکلاسیک

پس از آشنایی با تفاوت این کابینت‌‎ها با نوع مدرن و کلاسیک خوب است که با ویژگی‌‎های منحصر به فرد این محصولات آشنایی پیدا کنیم تا با در اختیار داشتن اطلاعات جامع‎‌تر به سراغ این محصولات ارزشمند رفته و از میان گزینه‎‌های متفاوت بهترین کابینت را متناسب با منزل خود تهیه نماییم.

  • طراحی با خطوط و دوایر؛ یکی از مباحثی که در طراحی کابینت نئوکلاسیک به آن توجه ویژه‎‌ای می‌شود طراحی این محصولات به واسطه‌ی ایجاد خطوط و دوایری که آن را از حالت مدرن و کاملا ساده خارج می‎‌سازد، می‎‌باشد. در حقیقت در این کابینت‎‌ها به جای اینکه طراحی بر پایه‌‎ی استفاده از اکسسوری‎‌های تجملی باشد، سعی شده تا با ایجاد نقش‎‌های بسیار ظریف بر روی خود چوب، بدون نیاز به اکسسوری‎‌های تجملی کابینت از حالت کاملا ساده‎‌ی خود خارج شود.
  • تقارن در کابینت‎‌ها؛ یکی دیگر از ویژگی‌‎های ارزشمندی که در کابینت‎‌های نئوکلاسیک شاهد آن هستیم توجه به تقارن در طراحی و تولید این محصولات می‌‎باشد. این ویژگی ارزشمند در حقیقت به گونه‌‎ای متاثر از حالت کلاسیک بوده که توانسته در تولید این کابینت نئوکلاسیک خوش بدرخشد.
  • استفاده از ویترین شیشه‌‎ای؛ در برخی از کابینت‎‌های نئوکلاسیک برای ایجاد تنوع معمولا از ویترین‎‌های شیشه‎‌ای استفاده می‌کنند. این ویترین‌‎ها قابلیت نگهداری ظروف تزیینی متفاوت را داشته و به دلیل ایجاد یک محفظه بسته از رسیدن گرد وغبار به این ظروف جلوگیری به عمل می‌‎آورد.
  • استفاده از روکابینتی سنگی؛ یکی دیگر ویژگی‎‌هایی ‎‌که می‌توان برای کابینت نئوکلاسیک عنوان کرد امکان استفاده از سنگ به جای چوب و محصولات همچون آن، در قسمت رویه‌‎ی کابینت و قسمت پیشخوان آن می‎‌باشد.

اگر به دنبال کابینت پلی اورتان هستید کلیک کنید

انواع کابینت‌‎های نئوکلاسیک

از جمله موضوعاتی که در مبحث بررسی کابینت‎‌ نئوکلاسیک حائز اهمیت خواهد بود شناخت انواع این کابینت‌ها و تفاوت‌‎هایی که با یکدیگر دارند می‎‌باشد. کابینت‏‎‌های نئوکلاسیک را به طور کلی در دو نوع انزو و پولیش تقسیم‌بندی می‌کنند که این تقسیم‌بندی بیشتر به مواد مورد استفاده در مراحل رنگ زدن کابینت و ویژگی ظاهری این محصولات مربوط خواهد شد.

کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک

آشنایی با کابینت‎‌های انزو

کابینت انزو نئوکلاسیک که برای نخستین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شده بود، پس از ورود به ایتالیا توسط واردکنندگان ایتالیایی به ایران و دیگر کشورهای آسیایی عرضه شدند. اما از آنجایی که هزینه‎‌ی واردات این محصولات نه برای فروشندگان و نه برای مصرف‌کنندگان ایرانی مقرون به صرفه نبود، تولیدکنندگان کابینت با اقدامی موثر در راستای حفظ سرمایه‎‌های داخلی و جلوگیری از واردات بی‌‎رویه و خروج ارز تصمیم به تولید این محصولات از طریق تلفیق کابینت ممبران و هایگلاس گرفتند. در ادامه‎‌ی تلاش‎‌هایی که توسط تولیدکنندگان صورت گرفت، امروز شاهد تنوع بالایی از محصولات مشابه انزو اصلی در مراکز فروش کابینت نئوکلاسیک هستیم. محصولات انزو موجود در بازار به طور معمول از ضخامتی برابر 25  میلیمتری یعنی چیزی در حدود 9  سانتی متر بیشتر از ضخامت درب‎‌های کابینت امروزی تولید می‌شوند.

در تولید کابینت‎‌های انزو تولیدکنندگان می‌توانند از سه نوع رنگ استفاده نمایند که در نتیجه‎‌ی استفاده‌‎ی هر یک از این سه رنگ محصولاتی متفاوتی نظیر پلی اورتان، پلی استر، پولیش حاصل خواهند شد.

  • کابینت‌‎‌ انزو پلی اورتان

کابینت پلی اورتان از جمله محصولاتی با مقاومت بالا است که در برابر نور و آفتاب، تغییر رنگ نخواهند داد. این محصولات ارزشمند به نسبت نوع پولیش خود دارای شفافیت کمتری بوده و به همین سبب از قیمت پایین‎‌تری نیز بهره‎‌مند است. رنگ پلی اورتان در حقیقت ترکیبی از مواد رزین و هادرنر است که ویژگی مقاومت را به این کابینت‎‌ها می‎‌افزاید. از دیگر ویژگی‎‌های مهم کابینت نئوکلاسیک پلی اورتان می‌توان به خشک شدن رنگ‎‌ها در دمای پایین و عدم نیاز به حرارت چندان در این امر و البته عدم ایجاد پوست پرتقالی در کابینت و ایجاد حالت گچی در آن اشاره نماییم.

جهت آشنایی بیشتر و مشاهده نمونه کارهای کابینت انزو کلیک کنید

  • کابینت انزو پلی استر

یکی دیگر از محصولات کابینت نئوکلاسیک انزو، محصولات پلی استر می‎‌باشند. این محصولات که شفاف هستند و از تنوع بسیار خوبی بهره‎‌مندند قابلیت اجرا در کابینت‎‌های متفاوت را خواهند داشت. کابینت پلی استر نیز همانند نوع پلی اورتان در برابر اشعه‌‎ی خورشید و رطوبت و نم و ضربه مقاوم بوده ولی میزان این مقاومت به اندازه‎‌ی پلی اورتان نمی‌‎باشد.

کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک

  • کابینت‎‌ انزو پولیشی

در ساخت کابینت نئوکلاسیک پولیشی، همانطور که از نامشان مشخص است از رنگ پولیش استفاده می‌کنند. این رنگ‌ها با قرار گرفتن بر روی سطوح کابینت، منجر به افزایش ضخامت کابینت شده و در نتیجه مقاومت محصول را در برابر عوامل مختلف افزایش داده و شفافیت خاصی را برای آن به ارمغان می‎‌آورد. یکی از ویژگی‌‎های منحصر به فردی که در رابطه با کابینت‎‌های پولیشی مطرح می‌شود قابلیت ترمیم این محصولات می‎‌باشد. یعنی در صورتی که محصول در اثر ضربات و یا برخرود اجسام تیز دچار خط و خشی شد نیازی به تعویض رویه‎‌ی کابینت نبوده و می‌تواند ترمیم شود.

در صورت تمایل به تهیه و سفارش کابینت نئوکلاسیک می‌توانید به سایت شرکت نوین کابینت ارائه دهنده‎‌ی انواع کابینت مدرن و کلاسیک و نئوکلاسیک در طرح و رنگ‎‌های متنوع و متفاوت مراجعه نمایید. این مرکز با بهره‌‎مندی از تجربه‎‌ای 20 ساله در طراحی و تولید و اجرای کابینت و کمک زبده‌‎ترین طراحان و با تجربه‌ترین کارکنان و برترین مشاوران فروش آماده ارائه خدمات مطلوب به مشتریان می‎‌باشد. جهت ارتباط با این مجموعه می‌توانید از آدرس https://novincabinco.com/ استفاده نمایید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
قطر درهای کابینت نعو کلاسیک با مدرن دو تا نه میلیمتر تفاوت داره نه نه سانتیمتر که البته فکر کنم اشتباه تایپ بوده
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟