نامه سرگشاده یک خبرنگار به مجری برنامه پاورقی

امروز (چهارشنبه ۱۵ اسفند) کمی بعد از ساعت هشت راهی محل کار شدم، در راه فرصت داشتم که کانال‌های تلگرامی را چک کنم و ببینم از نیمه شب گذشته که خوابیدم تا به امروز اتفاق عجیب و غریبی در کشور نیفتاده، کسی نمرده، جنگ نشده، آقای ظریف کجاست و قرار است مسعود پزشکیان با وزارت اقتصاد بدون وزیرش چه کند که پیامی از دکتر احمد بخارایی دریافت کردم به همراه یک فایل ویدیویی که نوشته بود، مصاحبه اخیرم با دیدارنیوز را شبکه دو استفاده کرده، اما به نوعی که به نفع خودش باشد.
کد خبر: ۱۲۹۲۵۴۴
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹ 05 March 2025
|
1431 بازدید

به گزارش تابناک در نامه سرگشاده نسرین نیکنام آمده است:

کنجکاو شدم با خودم گفتم حتما دکتر اشتباه کرده، شبکه دو؟ از دیدارنیوز؟ آنهاییکه چشم دیدن ما را ندارند؛ ویدیو را دانلود کردم دیدم برنامه پاورقی است با اجرای محمدرضا شهبازی. از آنجاییکه هیچ علاقه‌ای نه به صدا و سیما و نه شخص شهبازی داشتم با بی میلی به تماشای ویدیو نشستم تا ببینم آقای شهبازی کدام بخش از گفت و گوی استخوان دار با احمدبخارایی را در برنامه بی مخاطبش کار کرده است.

دقایقی منتظر شدم تا ببینم افاضات بی سر و ته او درباره دیدار ترامپ و زلنسکی کی قرار است تمام شود و متاسفانه چیزی حدود ده دقیقه از وقت با ارزش م و حجم اینترنت م را صرف دیدن برنامه بی‌محتوای پاورقی کردم تا رسید به زمانی که بدون هیچ کامنت و توضیحی به یکباره بخش‌هایی از مصاحبه و صحبت‌های دکتر بخارایی پخش شد.

دو تا نکته مهم داشت، نخست اینکه لوگوی پایگاه خبری دیدارنیوز به عمد حذف شده بود که البته از صدا و سیما غیر از این هم نمی‌توان انتظار داشت، دوم اینکه بخش‌های مختلف مصاحبه را طوری بهم چسبانده بود که جای کات‌ها کاملا معلوم بود. خنده‌ام گرفت یعنی هیچ کس در آن رسانه با بودجه چند ده میلیاردی نبود که این ویدیو را طوری تدوین کند که جای کات شدن آن معلوم نشود.

بعد از چند ثانیه خودم جواب خودم را دادم؛ معلومه که نه. سازمانی که علیرغم در اختیار داشتن بودجه میلیاردی از بیت المال تنها به دنبال تولید محتوای زرد مثل پاورقی با اجرای فردی که خود را سخیف می‌نامد، می‌آید ویدیو درست تدوین کند؟!

اما از اینجا به بعد روی صحبتم با شخص خود آقای شهبازی است. آقای شهبازی به عنوان کسی که بیش از دو دهه در کار خبر و رسانه بودم توصیه می‌کنم راه‌های دیگری برای دیده شدن وجود دارد، تولید محتوای اینچنینی که جلوی دوربین بنشینید و یک سری جملات بی‌مزه و بی‌نمک را پشت سر هم ردیف کنید را یک بچه پنج ساله هم بلد است حتی بهتر از شما و اگر فکر می‌کنید من اشتباه می‌کنم سری به محتوا‌های تولید شده در بستر یوتیوب و اینستاگرام بزنید متوجه می‌شوید که شما کجایید و نسل زد کجا؛ همان نسلی که شما و امثال شما به شدت از آنها می‌ترسید، اما به روی خودتان نمی‌آورید.

در آخر هم خطاب به مسوولان صدا و سیما آقایان جبلی و جلیلی می‌گویم که خیلی وقت است که دیگر مردم نه صدای شما را می‌شنوند و نه سیمای شما را می‌بینند، دارید دور باطل می‌زنید البته با پول مردم بازم تکرار می‌کنم با پول مردم. استفاده از ویدیوی دیدارنیوز هم حلالتان شاید با استفاده از این ویدیو‌ها کمی دیده شوید و شاید...

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟