سپرده و تسهیلات بانکی زیاد شد

میزان سپرده‌ها و تسهیلات بانکی تا پایان مرداد ماه سال جاری نسبت به سال گذشته معادل ۴۶.۷ و ۵۲.۵ درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۰۹۰۷۱۴
|
۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 01 December 2021
|
3534 بازدید
|
۱

سپرده و تسهیلات بانکی زیاد شد

به گزارش ایسنا، براساس گزارش بانک مرکزی از وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان مردادماه سال جاری، مانده کل سپرده‌ها به رقم ۴۵۳۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال گذشته معادل ۴۶.۷ و ۱۷.۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
همچنین،  بالاترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۲۴۹۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۱۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

علاوه براین، مانده کل تسهیلات در این زمان ۳۳۲۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال گذشته معادل ۵۲.۵ و ۱۹.۱ درصد افزایش داشته است.

طبق این گزارش،  بیش‌ترین مبلغ تسهیلات نیز مربوط به استان تهران با مانده ۲۱۶۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است.

نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۲ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۳.۵ و یک واحد درصد افزایش را نشان می‌دهد که نسبت مذکور در استان تهران ۹۴.۶ درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۷.۱ درصد است.

در این گزارش، یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بیان شده و عمده فعالیت‌های بانکی آنها از طریق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.

 سپرده و تسهیلات بانکی زیاد شد

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
بانک ها با افزایش نرخ سود موجبات افزایش سپرده ها را پدید آورده اند ولی این سپرده ها جذب بازار جهت تولید نشده است بلکه بانک ها با این سپرده ها اوراق قرضه 24 درصد از دولت خریده اند تا خودشان از خطر برشکستگی نجات یابند و تنها کسی که در این ماجرا ضرر میکند یکی تسهیلات گیرنده است چون بانک فاقد منابع ارزان است و دوم سپرده گذار است چون با نرخ تورم بالای 40 درصد پولش بعد از یکسال کاهش چشمگیری خواهد داشت و سوم خود بانک ها هستند چون تجربه ثابت کرده است دولت در سررسید اوراق قرضه قادر به پرداخت پول بانک ها نیست این قضیه من یاد شعری انداخت که طرف در دهانه چاهی افتاده بود و بجای اینکه تلاش کند خود را نجات بدهد از گیاهانی که در دهانه چاه بود و آن را گرفته بود تا در قعر چاه نرود می خورد و از شیرینی آن لذت می برد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟