ادامه همکاری کرش و فدراسیون فوتبال پرتغال
سران فدراسیون فوتبال پرتغال پس از نشست فوری اعلام کردند که کارلوس کرش همچنان می‌تواند به کارش در تیم ملی فوتبال این کشور ادامه دهد. این مربی پیش‌تر اعلام کرده بود که به خواست خودش از تیم ملی کناره‌گیری نخواهد کرد و علاقه‌ای به پایان زودهنگام همکاری‌اش با فدراسیون فوتبال پرتغال ندارد.
فدراسیون فوتبال پرتغال از ادامه همکاری با کارلوس کرش خبر داد.
به گزارش ایسنا، کرش همچنان روی نیمکت مربیگری تیم ملی فوتبال پرتغال خواهد نشست. این خبر در حالی عنوان می‌شود که پرتغال پس از ناکامی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و حذف زودهنگامش از این رقابت‌ها با انتقاد هوادارانش روبرو بود. این هواداران کرش را مقصر اصلی ناکامی‌های تیم‌شان می‌دانند.
سران فدراسیون فوتبال پرتغال پس از نشست فوری اعلام کردند که کارلوس کرش همچنان می‌تواند به کارش در تیم ملی فوتبال این کشور ادامه دهد. این مربی پیش‌تر اعلام کرده بود که به خواست خودش از تیم ملی کناره‌گیری نخواهد کرد و علاقه‌ای به پایان زودهنگام همکاری‌اش با فدراسیون فوتبال پرتغال ندارد.
این مربی 57 ساله اعلام کرده است که به دنبال تغییرات گسترده در ساختار تیم ملی فوتبال پرتغال خواهد بود.
کرش در پرتغال همواره با انتقادهای فراوانی روبرو بوده است. این تیم در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به سختی و تنها به لطف پیروزی یک بر صفر برابر بوسنی و هرزگوین در رقابت پلی‌آف توانست راهی جام جهانی شود. اکنون با ناکامی در جام جهانی انتقادها از کرش بیش از پیش افزایش یافته است.
در جریان جام جهانی و همچنین پایان آن تنش‌هایی میان کرش و کریستیانو رونالدو کاپیتان و بازیکن جنجالی پرتغالی‌ها بوجود آمده است. بسیاری احتمال می‌دهند که رونالدو به دنبال جنگ لفظی خود با کرش، بازوبند کاپیتانی تیم ملی پرتغال را از دست بدهد. او در بازگشت از آفریقای جنوبی در پاسخ به پرسشی درباره علت شکست یک بر صفر برابر اسپانیا و حذف در دور یک هشتم نهایی جام جهانی 2010 گفته بود: "توضیح؟ با کارلوس کرش در این باره صحبت کنید."

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین