وزارت بهداشت به تعارض منافع آلوده شده است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ساختار کنونی وزارت بهداشت به شدت به تعارض منافع آلوده شده و باید بازنگری جدی در ساختار و مأموریت های وزارتخانه صورت بگیرد.
کد خبر: ۱۰۹۳۰۵۱
|
۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰ 14 December 2021
|
5390 بازدید
|
۸

به گزارش «تابناک»، احمد نادری، در گفتگو با خبرنگار مهر، به مشکل کمبود پزشک در کشور اشاره کرد و افزود: متأسفانه کمبود پزشک در کشور و به تبع آن دسترسی بسیاری از مردم به پزشک عمومی و متخصص در شرایط بحرانی است و افزایش جمعیت سالمندان در سال‌های بعد می‌تواند این بحران را تشدید کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: وزارت بهداشت مسئول حل مشکل کمبود پزشک است اما متأسفانه در حال حاضر این وزارتخانه به مهم‌ترین مانع افزایش ظرفیت پزشکی تبدیل شده است.

نادری افزود: در دهه ۶۰ با هدف افزایش تعداد پزشک مورد نیاز کشور، آموزش پزشکی به وزارت بهداشت سپرده شد اما حالا که ۳۶ سال از آن تصمیم می‌گذرد با وجود تلاش‌ها هنوز کمبود پزشک در کشور وجود دارد و بسیاری از مردم مجبورند برای درمان به تهران یا سایر کلانشهرها مراجعه کنند. این موضوع نشان می‌دهد سپردن آموزش پزشکی به وزارت بهداشت در سال ۶۴ به اهداف خود نرسیده و باید در آن بازنگری شود.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: ساختار کنونی وزارت بهداشت به شدت به تعارض منافع آلوده شده و نه تنها شایستگی سیاست‌گذاری آموزش پزشکی را ندارد، بلکه شایستگی تولیت نظام سلامت را نیز از دست داده است و باید بازنگری جدی در ساختارها و مأموریت‌های این وزارتخانه صورت بگیرد. قطعاً در مجلس به این موضوع ورود خواهیم کرد تا جهت ساختارها را از منافع صنفی به سمت منافع ملی و مردم تغییر دهیم.

نادری در خصوص معایب جداسازی آموزش پزشکی از وزارت علوم گفت: با انجام این کار یکپارچگی آموزش عالی از بین رفت و تبعیضی در میان فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با وزارت علوم مانند تغذیه، روانشناسی و زیست شناسی یا برخی رشته‌های علوم پایه مانند بیوشیمی با فارغ‌التحصیلان رشته‌های وزارت بهداشت به وجود آمده است.

وی ادامه داد: حذف نگاه بین رشته‌ای و عدم امکان تبادلات میان رشته‌ای از دیگر عوارض جداسازی آموزش پزشکی از وزارت علوم است. برای مثال جدا کردن دانشکده داروسازی و شیمی امری کاملاً غیرمنطقی است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: نکته قابل‌توجه این است که پس از تجربه کشور در جداسازی آموزش پزشکی از وزارت علوم در دهه ۶۰، هیچ کشوری در دنیا از این تجربه الگوبرداری نکرده و ما تنها کشوری هستیم که آموزش پزشکی به صورت کاملاً مجزا از سایر رشته‌ها قرار دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
ایشان بفرمایند برای 45 هزار پزشک عمومی که طبابت نمیکنند چه فکر و برنامه ای دارند
حرف زدن های اینطوری دوره اش به سر رسیده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
اگر ظرفیت پذیرش در رشته های پزشکی را به وزارت بهداشت داده ایم، چرا پذیرش در رشته عمران را به وزارت راه و شهرسازی، برق را به وزارت نیرو و مخابرات و ای تی را به وزارت فناوری اطلاعات و رشته کشاورزی را به وزارت جهاد کشاورزی و.... ندهیم. این بهانه هایی که وزارت بهداشت می اورد پایه غلمی و منطقی ندارد و حاکی از تعارض منافع شدید است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
اقای نادری عزیز شما که هیچ......کل مجلس انقلابی تون هم پای کار بیاد حریف مافیای پزشکان نمیشه...میگی نه این گوی و این میدان....به همین تاریخ به شهادت تابناک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
یه مدته این کلمه تعارض منافع رو یاد گرفتین هی تکرار میکنین و میگین همه جا هست ولی مثل همیشه هیچ کار عملی در قبالش انجام نمیدین و فقط حرف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
بعلاوه دانشجوی پزشکی در جوی مادی پرورش می یابد من یکی از نزدیکانمان را حین تحصیل پزشکی می دیدم که حین تحصیل بیشترین کلمه ای که بر زبانش جاری می شد بجای سلول و ویروس و گلبول و .... کلمه ملیون بود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
جدایی پزشکی از وزارت علوم از کارهای احمقانه و نابخشودنی است که متأسفانه شبیه کارهای دیگر مملکت انجام شده است و از اکثریت افرادی که از وزارت بهداشت مخالف جدایی و یا افزایش دانشجوی پزشکی هستند باید پرسید خود شما چطوری وارد پزشکی شدید اگر سهمیه قبولی پزشکی مثل سابق بود و یا تغییر چندانی نمی کرد. تازه با توجیه احمقانه ای که میکنند هر وزارتخانه ای باید بدلیلی که برای پزشکی انجام شده یک چیزی شبیه آن باید شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
جناب نادری مجلس تعارض منافع ندارد؟ اینکه با پول بیت المال و به اسم ماموریت بری اروپا گشت و گذار، تعارض منافع نیست؟ البته که در وزارت بهداشت تعارض منافع هست و ما انتظار داریم که در دولت انقلابی این مسائل حل شود، اگر شما نماینده های مجلس اجازه بدهید و هر روز به وزرا و معاونانشان فشار نیاورید و با دولت همکاری کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
نماینده بی اطلاع !!!! ، مگر در سال 97 جمعی از دانشجویان پذیرفته شده در برخی واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نبودند که به عنوان ذخیره در واحدهای این دانشگاه پذیرفته شده‌ بودند ، اما بعد از ثبت نام، پرداخت شهریه و دریافت کارت دانشجویی و حضور در کلاسهای دانشگاهی در طول یک ترم !!! ، به آنها اعلام کردند به علت اختلال در روند پذیرش در این دانشگاه، امکان تحصیل برای آنان میسر نیست!!!!! و کار به مجلس و بیت رهبری و ریاست جمهوری و وزارت بهداشت و رسانه های داخلی و خارجی و ... کشیده شد و دست آخر هم به آنان گفتند نمیشه!! هر کاری خواستید بکنید!!! میدونستی تعدادی از این دانشجویان روانی شدند و عده ای هم ناامید به زندگی !!!!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟