فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک باقری‌کنی در وین

رایزنی‌های دیپلماتیک مذاکره کننده ارشد ایران در گفتگو‌های رفع تحریم‌ها در وین، پس از یک تنفس دو روزه از سرگرفته شد.
کد خبر: ۱۰۹۹۶۹۷
|
۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۸ 17 January 2022
|
5694 بازدید
                              ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک باقری‌کنی در وین
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علی باقری که صبح امروز (دوشنبه) وارد پایتخت اتریش شد در نخستین دیدار خود با نمایندگان اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی دیدار کرد. هم زمان جلسات کارشناسی نیز در خصوص موضوعات مختلف جریان دارد.

باقری و نمایندگان سه کشور اروپایی جمعه گذشته برای برخی مشورت‌ها به پایتخت‌های خود برگشته بودند. البته مذاکرات کارشناسی در این ایام کماکان ادامه داشت و جلسات کارگروه رفع تحریم و ترتیبات اجرایی (کارگروه سوم) با حضور کارشناسان ایران و گروه ۱+۴ در این مدت در هتل کوبورگ وین برگزار شد.

مذاکره کننده ارشد کشورمان در دو روز اقامت در تهران در قالب یک برنامه سنگین و فشرده با همه مقامات ذیربط بالادستی، فنی و تخصصی نشست‌های هماهنگی و مشورتی داشت.

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها از دوشنبه ششم دی ۱۴۰۰ آغاز شده و گفتگو‌ها به اذعان هیات‌های مذاکره کننده پیشرفت‌هایی داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟