بسته ویدیویی «تابناک»

تصاویر تاریخی از زنان قشقایی / تصاویر سری موشک وی-۲ آلمانی / حرف‌های فیدل کاسترو درباره ریش! / نوشیدنی انرژی‌زای رادیو اکتیو / هشت لحظه تاریخی که آمریکا را تغییر داد / جنگ چین و ژاپن به روایت تصاویر واقعی

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
کد خبر: ۱۱۰۷۶۴۴
|
۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۶ 03 March 2022
|
17319 بازدید
|
۳

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تصاویر تاریخی از زنان قشقایی

بریتانیایی‌ها در ۱۹۳۱ در اطراف شیراز تصاویری از زنان ایل نشین قشقایی ثبت و ضبط کردند؛ تصاویری که در فیلمی با نام «زنان ایران» منتشر کردند. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید.

 


تصاویر سری موشک وی-2 آلمانی

موشک وی-2 که یکی از مرگ‌بارترین سلاح زمان خود بود، توسط دانشمندان آلمانی بعد از تست‌های طولانی وارد جنگ شد و خاطرات وحشتناکی برای بسیاری از مردم اروپا به جای گذاشت. این ویدئوها از تست های ناموفق این موشک را ببینید.

 


حرف‌های فیدل کاسترو درباره ریش!

کوبا پس از به قدرت رسیدن رفقای فیدل کاسترو شرایط متفاوتی یافت. در همین رابطه، مصاحبه ای تاریخی با فیدل کاسترو پس از پیروزی انقلاب راجع به تکلیف کازینوها بعد از انقلاب و تراشیدن ریشش پس از پیروزی و برگزاری انتخابات آزاد را تماشا می‌کنید.

 


نوشیدنی انرژی‌زای رادیو اکتیو

در اوایل قرن بیستم که عوارض مواد رادیواکتیو هنوز به خوبی مشخص نشده بود، عده‌ای از این ماده جدید کشف شده جهت ایجاد بازار دارو‌ها و نوشیدنی‌های انرژی‌زای رادیواکتیو استفاده کردند. یکی از قربانیان این نوشیدنی‌های سمی، ابن بایرز کارخانه‌دار آمریکایی بود که توان خرید این نوشیدنی‌های گران قیمت را داشت. داستان عجیب نوشیدنی‌های رادیو اکتیو در آمریکا را در این ویدئو ببینید.

 


هشت لحظه تاریخی که آمریکا را تغییر داد

آمریکا کمی بیش از ۲۵۰ سال تاریخ دارد، اما در همین مدت کوتاه پر از لحظاتی بوده که مسیر این کشور را تغییر داده است؛ از بحث‌های نژادی تا کشف و مجوز دادن به قرص‌های ضد بارداری گرفته تا بحران بزرگ اقتصادی رکود بزرگ و جنگ سرد. این ویدئو، گواهی تصویری از این لحظات است که در تابناک می‌بینید.

 


جنگ چین و ژاپن به روایت تصاویر واقعی

در پی سال‌ها سیاست امپریالیستی ژاپن، این کشور از سال ۱۹۳۷ تا ۱۹۴۵ با چین وارد جنگی شد که بعد‌ها با حمله ژاپن به آمریکا به قسمتی از جنگ جهانی دوم تبدیل شد و نهایتا با بمب‌باران هسته‌ای ژاپن توسط آمریکا و تسلیم شدن آن به پایان رسید؛ این جنگ بزرگترین جنگ آسیا در قرن بیستم است.

 


حمله به پرل هاربر به روایت تصاویر واقعی

ژاپن در هفتم دسامبر ۱۹۴۱ در پی یک پیمان مخفیانه با آلمان راجع به حمله به نیرو‌های متفقین در اروپا و خاور دور، به آمریکا حمله کرد. آمریکا در آن زمان بی‌طرف بود، اما نزدیکی بیشتری با مواضع متفقین داشت و ژاپن با این حمله قصد داشت توان نظامی آمریکا در اقیانوس آرام را پیش از آنکه بتواند از آن استفاده کند، نابود کند. این حمله ضربه شدیدی به توان نظامی آمریکا زد و در آن پنج نبردناو و ۲۰۰ هواپیمای آن کشور نابود و همچنین ۲۴۰۰ تن کشته شدند. این حمله نهایتا باعث ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم و مدت‌ها بعد تلافی هسته‌ای این کشور علیه ژاپن شد. تصاویر تاریخی از این حمله را در «تابناک» تماشا می‌کنید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۲
تصاویر تاریخی عالی است اما از این تعجب می کنم که چرا در گوشه بالا سمت چپ تصویری گرافیکی از کلو سئوم روم حک شده که به نظر بی ربط می آید.
البته شاید برای پوشاندن یک آرم یا لگو است اما بهتر است تصویر مناسبی استفاده شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
فیدل کاسترو یه عوضی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
شعار مرگ بر امریکای فیدل کاسترو ام ی دروغ بود همون زمانی که مردم بخاطر تحریمهای امریکا له میشدن پسر این برزگوار تو بهترین کالجهای امریکایی تحصیل میکرد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟