ساعتی پیش کارخانه مینو در جاده مخصوص کرج طعمه حریق شد.
به گزارش فارس، به علت وسعت آتش‌سوزی مأموران ایستگاه‌های 413، 417، 416، 408، 501 و گروه امداد و نجات 3 و همچنین کامیون‌های حامل آب شامل تانکرهای آب ایستگاه‌های 50، 27، 58 و تریلی‌های مخزن‌دار ایستگاه‌های 501، 401 و 201 و همچنین یک دستگاه فوماتیک از ایستگاه 509، دو دستگاه خاور حامل کف آتش‌نشانی از ایستگاه‌های 104 و 105 و همچنین دو دستگاه خودروی حامل دستگاه‌های تنفسی از ایستگاه‌های 104 و 105 سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران به محل حادثه اعزام شدند.
با توجه به اهمیت آتش‌سوزی مدیران عملیات سازمان آتش‌نشانی نیز برای فرماندهی نیروهای عملیاتی و سرعت بخشیدن به اطفای این حریق به محل حادثه واقع در کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج اعزام شدند.
بر اساس اطلاعات اولیه به دست آمده، انبار شرکت مینو دچار آتش‌سوزی شده است. همچنین در لحظات اولیه یک نفر از کارکنان شرکت نیز دچار مصدومیت شده که به مرکز درمانی انتقال یافته است. هم‌اکنون نیروهای آتش‌نشانی مشغول اطفای کامل این حریق هستند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1387/03/01
پاسخ

من شاهدآتش سوزی بودم .تلاش ماموران برای اطفاءرا شاهدبودم .ولی واقعا" در مقوله امداد ونجات بسیارضعیف هستیم .این آتش سوزی در محلی بود که هیچ ترافیکی بوده ومعابر برای عبور کامیون بازبود.درصورت بروز حوادث طبیعی چقدر میتوانیم ،به امکانات امدادی موجود امیدوارباشیم .فقط باید دعا کنیم چنین حوادثی اتفاق نیافتد.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین