تیم ملی متحول شده والیبال ایران در دومین بازی خود از لیگ ملتهای ۲۰۲۲ به میزبانی برزیل، برابر تیم متوسط و رده شانزدهمی هلند در رنکینگ فدراسیون جهانی، بدون گرفتن حتی یک ست شکست خورد.
به گزارش تابناک ورزشی؛ در ادامه رقابتهای لیگ ملتهای والیبال ۲۰۲۲، تیم ملی والیبال ایران امشب (جمعه) ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ در دومین بازی خود از این مسابقات به مصاف هلند رفت که در پایان به آسانی با نتیجه سه بر صفر تن به شکست داد.
به نظر میرسد هواداران والیبال در ایران باید خود را برای دورهای از شکستهای پیاپی مقابل قدرت های بزرگ دنیا آماده و هزینه تغییر نسل را با تحمل این باخت ها پرداخت کنند.
ترکیب اولیه تیم ملی ایران
میلاد عبادیپور (کاپیتان)، مرتضی شریفی، محمدرضا حضرتپور (لیبرو)، رضا عابدینی، امیرحسین توخته، محمدطاهر وادی و صابر کاظمی
هلندیها با آنالیز دقیقی که از تیم ایران داشتند، بیشتر از اسپکهای سرعتی و پاسهای دو سر آنتن استفاده کردند، ولی حملات موثر ایران نیز بازی را تا پایان ست نخست، پایاپای پیش برد تا اینکه در نهایت تیم هلند ۲۶ بر ۲۴ برنده شد.
شاگردان بهروز عطایی در این دیدار مانند بازی نخست مقابل چین عملکرد خوبی نداشتند. در این مسابقه نیمیر عبدالعزیز به راحتی روی تور تاخت و تاز کرد و جوان های بهروز عطایی نتوانستند حتی از یک توپ او دفاع کنند!
نیمیر عبدالعزیز فوق ستاره هلند با کسب ۱۹ امتیاز برای این تیم، امتیاز آورترین بازیکن بازی شد. امین اسماعیلنژاد نیز در این دیدار ۱۵ امتیاز را برای تیم ملی ایران کسب کرد.
در این بازی یکطرفه، تیم ملی هلند بود که با نتیجه قاطع سه بر صفر برنده بازی شود و اگر چند ست دیگر هم بازی میکردیم فاصله امتیازات بیشتر میشد. نمایش بسیار ضعیف میلاد عبادیپور در این مسابقه بارها امتیازات حساس و تعیین کننده را از تیم ایران گرفت.
شاگردان عطایی ستهای اول، دوم و سوم این بازی سخت را به ترتیب با نتایج ۲۶-۲۴، ۲۵-۲۱ و ۲۵-۲۱ واگذار کردند تا نخستین باخت خود در برزیل را تجربه کنند. برای نخستین بار است که تیم ملی ایران بدون ستارههای خود و با ترکیبی از جوانان در لیگ ملتها شرکت کرده است.
تیم جوان ایران در بازی نخست خود از این رقابتها، با حساب ۳ بر ۱ تیم ملی چین را شکست داده بود.
برنامه دیدارهای آتی تیم ملی والیبال ایران در مرحله گروهی لیگ ملتها به وقت تهران به شرح زیر است:
هفته نخست: گروه یک، شهر برازیلیا
یکشنبه ۲۲ خرداد؛ ایران – استرالیا، ساعت چهار و ۳۰ دقیقه بامداد
یکشنبه ۲۲ خرداد؛ ایران – ژاپن، ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه
هفته دوم: گروه چهارم، شهر صوفیه
سهشنبه ۳۱ خرداد؛ ایران – بلغارستان، ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه
پنجشنبه دوم تیرماه؛ ایران – آمریکا، ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه
جمعه سوم تیرماه؛ ایران – برزیل، ساعت ۱۸
شنبه چهارم تیرماه؛ ایران – کانادا، ساعت ۱۵
هفته سوم: گروه ششم، شهر گدانسک
سهشنبه ۱۴ تیرماه؛ ایران – لهستان، ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه
پنجشنبه ۱۶ تیرماه؛ ایران – ایتالیا، ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه
جمعه ۱۷ تیرماه؛ ایران – اسلوونی، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه
شنبه ۱۸ تیرماه؛ ایران – صربستان، ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه