به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه ان بی سی نیوز، براساس گزارش مایکروسافت، هکرهای روسی تحت حمایت دولت جاسوسی راهبردی علیه دولتها، اندیشکدهها، شرکتها و گروههای بشردوستانه در ۴۲ کشور حامی اوکراین راه اندازی کرده اند.
براد اسمیت رئیس مایکروسافت مدعی شد: از زمان شروع جنگ، حملات سایبری روسیه علیه (متحدان اوکراین) در ۲۹ درصد مواقع موفقیت آمیز بوده است.
اسمیت در ادامه افزود: در حالی که ائتلافی از کشورها برای دفاع از اوکراین گرد هم آمدهاند، آژانسهای اطلاعاتی روسیه فعالیتهای نفوذ شبکه و جاسوسی را برای هدف قرار دادن دولتهای متحد در خارج از اوکراین افزایش دادهاند.
براساس این گزارش، نزدیک به دو سوم از اهداف جاسوسی سایبری هکرهای روس اعضای ناتو را شامل می شوند که آمریکا هدف اصلی و لهستان گزینه دوم بیشترین حملات سایبری بوده اند.
به گفته مایکروسافت، در دو ماه گذشته دانمارک، نروژ، فنلاند، سوئد و ترکیه نیز شاهد افزایش حملات سایبری بودهاند.
گزارش مایکروسافت علیه حملات سایبری روسیه در حالی منتشر می شود که وزارت امور آمریکا در ماه گذشته برای افشای اطلاعات ۶ افسر اطلاعاتی ارتش روسیه که متهم به حملات سایبری علیه زیرساختهای حیاتی آمریکا هستند، ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که ۶ افسر در اداره اطلاعات روسیه در یک حمله سایبری جهانی در سال ۲۰۱۷ که رایانههای چندین نهاد خصوصی آمریکایی از جمله سیستمهای یک بیمارستان را هدف قرار داد، دست داشتند.
حمله سایبری سال ۲۰۱۷ موسوم به "نات پتیا" (NOTPETYA) بخشهایی از زیرساختهای اوکراین را فلج کرد و به رایانههای کشورهای سراسر جهان از جمله فرانسه، آلمان، ایتالیا و آمریکا آسیب رساند و به این کشورها میلیاردها دلار خسارت زد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.