جشنواره ملی پژوهشی سلام کاپ از این حیث اهمیت دارد که رویکرد آموزشی را از نمرهگرایی مفرط تغییر میدهد. امروزه متولیان آموزش و پرورش بر این باورند که در نظام تعلیم و تربیت باید از انتقال دانش صرف به دانشآموز فاصله بگیریم چرا که دانایی به تنهایی کافی نیست و برای رسیدن به رشد و بالندگی و موفقیت در عرصههای مختلف زندگی توانایی و مهارتهای بسیاری مورد نیاز است. جشنواره ملی پژوهشی سلام کاپ در مجموعه مدارس سلام نیز با ایجاد بستری پژوهشمحور، برای دانشآموزان مقاطع متوسطه اول و دوم طراحی شده و خروجی آن تربیت دانشآموزانی خلاق، نوآور و کارآفرین است. در نهایت با حضور همین دانشآموزان، مدرسه به یک نهاد اجتماعی رشد یافته تبدیل خواهد شد و اهتمام به این موضوع باعث میشود به عنوان یکی از مدارس برتر تهران، در حوزههای مهارتی و تربیتی پیشرفت بهتری داشته باشیم.
بخشهای مختلف این جشنواره شامل موارد زیر هستند:
در این دوره از جشنواره سلام کاپ، ۱۱ گرایش علمی پژوهشی و ۶ گرایش برای رقابت دانشآموزان طراحی شد. مجموعا ۲۱۲۸ نفر از دانشآموزان هر دو مقطع در این مسابقات شرکت کردند که جزییات آن به ترتیب زیر است:
در دوره دهم جشنواره سلام کاپ ۱۹ گرایش علمی، پژوهشی و عملی شامل رباتیک، کمیکار، سازه، بازیسازی، معماری، هوافضا و مقالات عملی وجود داشت. بیشترین مقالات ارسالی دانشآموزان نیز متعلق به رشته زیستپزشکی و در بخش عملی جشنواره، متعلق به رشته رباتیک بودند.
برگزیدگان جشنواره سلام کاپ در تایخ ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۰ تا ۱۲ پسران و دختران در ساعت ۱۳ الی ۱۵ در باغ موزه دفاع مقدس گرد هم آمدند و دوره دهم این رقابت علمی با اجرای مراسم اختتامیه سلام کاپ، اهدای جوایز و هدایا، به کار خود پایان داد.
انتهای رپرتاژ آگهی/