عضویت ۱۰ هزار نفر در "کانون مخترعین ایران"

مدیرعامل کانون مخترعین ایران گفت: این کانون بیش از ۱۰ هزار نفر عضو در سراسر کشور دارد و مخترعان این کانون موفق شده‌اند ۱۱۷ مدال را از مسابقات بین‌المللی اختراعات کسب کنند.
کد خبر: ۱۱۳۲۷۷۱
|
۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸ 01 August 2022
|
5811 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک، سحر سپهر مدیرعامل کانون مخترعین ایران در گفت‌و‌گو با  تسنیم اظهار کرد: کانون مخترعین ایران یک سازمان مردم‌نهاد است که در سال 1386 با مجوز سازمان ملی جوانان فعالیت خودش را آغاز کرده است و بعد از آن از وزارت ورزش و جوانان و در حال حاضر نیز از وزارت کشور مجوز دارد.

وی افزود: این کانون بیش از 10 هزار نفر عضو در سراسر کشور دارد و در سطح ملی فعالیت می‌کند. مخترعان این کانون موفق شده‌اند 117 مدال را از مسابقات بین‌المللی اختراعات که زیر نظر فدراسیون بین‌المللی مخترعین و سازمان مالکیت فکری جهانی است، کسب کنند. این مسابقات سالانه در کشورهای مختلف برگزار می‌شود و ایران نیز جزو کشورهایی است که در این مسابقات شرکت می‌کند.

مدیرعامل کانون مخترعین ایران در پاسخ به این سوال که نحوه آشنایی مخترعان با این کانون چگونه است، گفت: به این دلیل که فعالیت این کانون به صورت مردمی است در رویدادها، همایش‌ها، نمایشگاه‌ها و سمینارهایی که برگزار می‌کنیم افراد از جمله مخترعین یا افرادی که در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات فعال هستند یا اساتید دانشگاه‌ها و صنعتگران از این طریق با ما ارتباط برقرار می‌کنند؛ راه دیگر از طریق شبکه‌های اجتماعی است که این ارتباط شکل می‌گیرد.

سپهر تصریح کرد: ما 547 گروه علمی و تخصصی داریم که همه گروه‌ها مسئولان خودشان را دارند و با زیرمجموعه‌های خود در ارتباط هستند و این ارتباط را به این صورت برقرار می‌کنند.

وی با اشاره به اهداف تشکیل کانون مخترعین گفت:‌ اهدافی که کانون مخترعین ایران دنبال می‌کند، برقراری ارتباط بین مخترعین و اختراعات با بخش صنعت، کشاورزی و خدمات است و همچنین رفع معضلاتی که در این حوزه وجود دارد.

مدیرعامل کانون مخترعین ایران گفت: برنامه‌های ما به چند بخش تخصصی تقسیم شده است؛ یکی ارائه روش‌های علمی 100 درصد آزمایش شده برای حذف آفات کشاورزی است چراکه یکی از معضلات مهمی که در کشور داریم در این زمینه است. دیگری روش علمی برای ضدعفونی هوای دامداری‌ها و برترین روش‌های عملیاتی شده آبیاری درختان است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین موضوع و چالش آینده، موضوع تغذیه و امنیت غذایی است که ما در دو بخش به آن می‌پردازیم که یکی بخش کشاورزی و دیگری بخش دامداری است. کشاورزی و دامداری ما نیاز به روش‌های جدید و نوین دارد تا معضلات حل شود تا ما به محصولاتی بپردازیم که آفات کشاورزی حذف شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
آخه چرا دروغ مینویسین . 14 ساله اختراعم رو ثبت کردم هیچی جز هزینه برام نداشته تو فلان طرح شرکت کن پول بده تو فلان جشنواره شرکت کن پول بده تو فلان پردیس برو پول بده نه تسهیلاتی تعریف شده براش وقتی هم که یکبار رفتم رفتم ببینم میتونم از یکی از پردیس ها حداقل کمک فنی بگیرم تا ایرادهای طرحم رو اصلاح کنم بهم گفتن ما هیچ کمکی بهت نمیتونیم بکنیم برو 1000 تا بساز اگر فروختی بیا ما تسهیلات میدیم 10 برابرش رو بسازی آخه من بتونم 1000 تا بسازم چه نیازی به شما دارم دیگه یه سازمانی هم هست از جاده شهریار تا احمد آباد آخرش هم نفهمیدم کارش چیه . در به در هم دنبال یه وامی هستم که طرح هام رو بسازم هیچ دری به روم باز نمیشه . این طرح هایی هم که میگذارن دقت کنین آخرهای سال هست برای گرفتن بودجه برای سازمان .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
بخندیم!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟