به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، جعفر ممبینی در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: پس از اعلام نتایج کنکور، مهمترین دغدغه والدین، انتخاب رشته دانشگاهی برای دانش آموزان است.
وی افزود: هنگامی دانش آموزان کارنامه خود را دریافت میکنند، باید به گزینههایی از جمله سهمیه نهایی توجه داشته باشند.
ممبینی ادامه داد: سهمیه نهایی در خوزستان منطقه ۲ و ۳ است و بخشهایی نیز سهمیه ۵ درصد و ۲۵ درصد دارند که باید دانش آموزان دقت کنند که این موارد برای آنها ثبت شده است یا خیر.
مشاور انتخاب رشته در خوزستان توجه به استان و ناحیه بومی را از دیگر نکات مهم در انتخاب رشته برشمرد و اضافه کرد: این موارد شانس قبولی در رشتهها را افزایش میدهند.
وی میگوید: داوطلبان باید توجه داشته باشند که در چه دورههای دانشگاهی اعم از؛ روزانه، شبانه یا نوبت دوم، پیام نور، غیرانتفاعی، پردیس شهریه آزاد یا دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به انتخاب رشته هستند تا بتوانند انتخاب رشته انجام دهند.
ممبینی آگاهی از شرایط دورههای دانشگاهی را از دیگر عوامل مورد توجه در انتخاب رشته دانست و گفت: دقت در نمره کل یا تراز که وضعیت داوطلب را در هر زیرگروه مشخص میکند، مهم است، زیرا نشان میدهد که هر فرد در هر زیرگروه چه رتبه دارد و چه ترازی کسب کرده است.
وی تاکید کرد: نمره کل یا تراز، رتبه در زیرگروه، وضعیت سهمیه و همچنین بومی گزینیها مبنای پذیرش یک داوطلب هستند.
به گفته ممبینی؛ هرچه رشتهها در استان، منطقه و ناحیه بومی انتخاب شوند، شانس قبولی نیز افزایش مییابد.
گفتنی است؛ خوزستان با استانهای ایلام و لرستان یک ناحیه بومی برای انتخاب رشته محسوب میشود.