با تحولات منطقه و جهان

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در ۵ قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در ۵ قرن گذشته، شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان، منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی، سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن و محکوم کردن حملات اسرائیل به سوریه از سوی روسیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۳۶۷۷۹
|
۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۷ 24 August 2022
|
23022 بازدید
|

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در 5 قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

بین الملل تابناک: مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در ۵ قرن گذشته، شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان، منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی، سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن و محکوم کردن حملات اسرائیل به سوریه از سوی روسیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در ۵ قرن گذشته

روز سه‌شنبه، کمیسیون اروپا با استناد به یک تحلیل گفته اروپا در حال تجربه بدترین خشکسالی طی پنج قرن اخیر است.

کمیسیون اروپا برای صدور این هشدار به نتایج «مرکز پژوهش مشترک اتحادیه اروپا» استناد کرده است. این گزارش که مربوط به ماه اوت میلادی است، بر اثرات اوضاع نامساعد جوی روی کشاورزی تمرکز کرده است.

نتایج این گزارش حاکی است، نزدیک به نیمی از خاک کشورهای اتحادیه اروپا (۴۷درصد) به دلیل کمبود رطوبت در خاک در شرایط هشدار قرار دارند. ۱۷ درصد دیگر از خاک اتحادیه اروپا به دلیل اثرات منفی آب و هوای نامساعد در وضعیت خطر هستند.

در بیانیه کمیسیون اروپا تصریح شده این دو رقم روی هم‌رفته ۶۴ درصد از خاک کشورهای اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهد. دانشمندان کاهش محصولات تابستانی به دلیل شرایط نامساعد جوی را پیش‌بینی کرده‌اند.

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در 5 قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای که امروز صادر نموده، تأکید کرده است: «به نظر می‌رسد خشکسالی فعلی، بدترین خشکسالی طی دست‌کم ۵۰۰ سال اخیر است.»

در همین راستا، هفته پیش «کریستوف بچو» وزیر محیط زیست فرانسه، هنگام بازدید از منطقه جنوب شرقی این کشور گفت که بیش از ۱۰۰ شهر در فرانسه آب آشامیدنی ندارند.

وی هنگام بازدید از شهرک «رومولز» گفت: در حال حاضر بیش از صد شهرداری در فرانسه، امروز دیگر آب آشامیدنی ندارند و آب با کامیون به این شهرداری‌ها منتقل می‌شود، زیرا چیزی در لوله‌ها نمانده است.

«یورو نیوز» گزارش داده بود، چند کشور اروپایی شرایط خشکسالی تاریخی را در بحبوحه بارش کم و دماهای بالا تجربه می‌کنند که به دلیل تغییرات آب و هوایی تشدید شده است.

«الیزابت بورن» نخست‌وزیر فرانسه اخیراً یک گروه بحران از چندین وزارتخانه را برای رسیدگی به خشکسالی که دفتر وی در بیانیه‌ای اعلام کرد «بدترین خشکسالی ثبت‌شده» در این کشور است، فعال کرد.

در این بیانیه آمده بود: «خشکسالی استثنایی کنونی، بسیاری از شهرداری‌ها را از آب محروم کرده و برای کشاورزان، اکوسیستم‌ها و تنوع زیستی ما یک فاجعه است». بورن از فرانسوی‌ها خواست تا در مورد استفاده از منابع آبی خود بسیار هشیار باشند.

در حال حاضر، ۶۶ دپارتمان فرانسه - بیش از دو سوم آن‌ها- در بالاترین سطح هشدار یعنی «بحران» قرار دارند و حداقل ۹۳ دپارتمان در یکی از سه سطح بالای هشدار خشکسالی هستند.

وزیر محیط زیست فرانسه گفت: «چالش این است که محدودیت‌های آب را تشدید کنیم تا از رسیدن به نقطه‌ای که دیگر آب وجود نداشته باشد جلوگیری شود.» در حال حاضر در مناطقی که در سطح هشدار بحران قرار دارند، محدودیت‌هایی برای آبیاری زمین‌های گلف، پر کردن استخرها، آبیاری باغ‌ها و شستشوی ماشین‌ها وجود دارد.

پاریس پایتخت فرانسه در اولین سطح سیستم هشدار خشکسالی قرار گرفته و این شهر در حال حاضر اقداماتی را برای محدود کردن مصرف آب انجام داده است؛ از جمله آبیاری پارک‌ها فقط در شب.

در ششمین گزارش ارزیابی اخیر هیأت بین دولتی تغییرات آب و هوایی (IPCC)، دانشمندان گفتند که تغییرات آب و هوایی ناشی از انسان به افزایش احتمال و شدت تاثیر خشکسالی در چند منطقه کمک می‌کند. تغییرات آب و هوایی همچنین بر احتمال سایر رویدادهای شدید آب و هوایی مانند سیل تأثیر می‌گذارد.

گزارش اخیر کمیسیون اروپا حاکی است که تقریبا نیمی از اتحادیه اروپا در معرض سطح هشدار خشکسالی قرار دارند که احتمالاً تولیدات کشاورزی و بازده محصولات را در چند کشور تهدید می‌کند.

شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان

ارتش چین روز سه شنبه شمار دیگری جنگنده و کشتی‌های جنگی خود را به اطراف جزیره تایوان اعزام کرد.

به گزارش منابع خبری، وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که چهار فروند کشتی جنگی و ۲۰ فروند جنگنده چینی در اطراف این جزیره شناسایی شدند.

وزارت دفاع تایوان مطابق روزهای گذشته از تسلط بر اوضاع و آماده باش یگان‌های موشکی و هوایی خود سخن گفت.

به دنبال سفر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و استقبال مقامات ارشد تایوان از او در این جزیره، مسئولان ارشد چین که بارها به آمریکا و جدایی طلبان تایوانی درباره نادیده گرفتن اصل «چین واحد» هشدار داده‌اند، اقداماتی از قبیل برگزاری رزمایش‌های نظامی را در پیش گرفته‌اند.

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در 5 قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشورهایی که پکن با آنها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض و سیگنال‌های نادرستی به نیروهای جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

منابع رسانه‌ای روز دوشنبه نیز از تمرین‌های ضد زیر دریایی ارتش چین با مهمات واقعی در آب‌های منطقه همزمان با تشدید تنش این کشور با تایوان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «تاس» شناورهای «ژیاکسینگ» و «شیان» در این تمرین شرکت داشتند. آنها به عنوان بخشی از ناو گروه به همراه کشتی‌های دیگر تمرین‌های عملی را با مهمات واقعی در منطقه تعیین‌ شده در دریای چین شرقی انجام دادند. فرماندهی شرقی ارتش چین پیشتر سلاح‌های ضد زیردریایی، ضد هوایی و ضد موشکی را برای حمله به اهداف در دریا مستقر کرده بود.

روز یکشنبه، اداره ایمنی دریایی چین از برگزاری این رزمایش در دریای چین شرقی خبر داد. ارتش چین به دلایل امنیتی چندان به محتوای این رزمایش و شمار نیروهای شرکت کننده اشاره‌ای نکرده است.

منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی 

نخست وزیر عراق تاکید کرد که نیروهای امنیتی و نظامی این کشور وارد درگیری‌های سیاسی نشده و طرفی از این درگیری نخواهند بود.

به گزارش الحدث، یحیی رسول، سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق در بیانیه‌ای به نقل از مصطفی الکاظمی، نخست وزیر این کشور گفت: نیروهای امنیتی همواره بر انجام وظایف خود برای حفاظت از عراق، دستاوردها و همچنین حرمت خون عراقی‌ها مصر خواهد بود.

در این بیانیه همچنین آمده است که الکاظمی دستور، اعمال شدیدترین مجازات‌ قانونی را علیه هر عضوی از نیروهای امنیتی و نظامی عراق که دستورالعمل‌های تعیین شده در این زمینه را نقض کنند، صادر کرده است.

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در 5 قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

نخست وزیر بر ممنوعیت صدور هرگونه بیانیه‌ از سوی نهادهای امنیتی و نظامی که ماهیت سیاسی داشته یا بیانگر تخطی از وظایف باشد و نشان دهد نهادی به دستورها و قوانین چارچوب نظامی و امنیتی مربوطه متعهد نیست، تاکید کرد.»

یک منبع امنیتی عراقی اوایل امروز سه شنبه به العربیه و الحدث گفته بود که وضعیت آماده باش (C) برای نیروهای امنیتی عراق در پایتخت بغداد اعلام شده است.

این منبع همچنین افزود: «وضعیت آماده باش شامل تمام بخش‌های نظامی مستقر در پایتخت بغداد و ورودی‌های آن می‌شود و ورود هر کاروان نظامی بدون تأیید فرماندهی بالاتر ممنوع است.»

این تحولات پس از آن صورت گرفت که حامیان جریان صدر سه شنبه به مقر دادگاه فدرال در مرکز بغداد رفته و چادرهای تحصن برپا کردند؛ این اقدام باعث نیمه کاره ماندن سفر الکاظمی به قاهره شد.

قوه قضائیه عراق قبلاً به صراحت اعلام کرده بود که انحلال پارلمان از نظر قانونی در حیطه اختیارات آن نیست.

سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه آینده طی سفری امنیتی سیاسی، راهی واشنگتن خواهد شد.

 روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که بنی گانتس در این سفر، دیدارها و گفت‌وگوهایی با مسئولان آمریکایی در مقر فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در فلوریدا خواهد داشت.

روزنامه مذکور اشاره کرد که گانتز قرار است در این دیدارها در جریان ابعاد عملیاتی همکاری بین ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گیرد.

مواجهه اروپا با بدترین خشکسالی در 5 قرن گذشته/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان/ منع ورود ارتش و موسسات نظامی به درگیری‌های سیاسی به دستور الکاظمی/ سفر وزیر جنگ اسرائیل به واشنگتن

او همچنین روز جمعه با ژنرال مایکل کوریلا، رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا در واشنگتن دیدار خواهد کرد.

از سوی دیگر، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در سخنانی در راستای کارشکنی در روند مذاکرات وین گفت که این رژیم برای تحت تاثیر قرار دادن توافق هسته‌ای با ایران هر کاری که لازم باشد، انجام می‌دهد.

محکوم کردن حملات اسرائیل به سوریه از سوی روسیه

روز سه‌شنبه سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، حملات رژیم صهیونیستی در خاک سوریه را محکوم کرد.

به نوشته وبگاه صهیونیستی i24، لاوروف در یک کنفرانس خبری با حضور همتای سوریه‌ای خود گفت: «ما قویاً رویه خطرناک حملات اسرائیل در خاک سوریه را محکوم می‌کنیم.»

وی اضافه کرد: «ما خواستار آن هستیم که اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد احترام گذشته و فراتر از همه، به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه بگذارد.»

اظهارات لاوروف در بحبوحه تنش‌های فزاینده میان روسیه و رژیم صهیونیستی مطرح شده است. بسیاری از تحلیلگران دلیل این تنش‌ها را حمایت رژیم صهیونیستی از اوکراین در جنگ روسیه می‌دانند.

دولت سوریه بارها اعلام کرده است، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که با دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند. ارتش سوریه تاکنون بارها محموله‌های تسلیحاتی و مهمات ساخت فلسطین اشغالی را از گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه کشف کرده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی متناوب با نقض حریم هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بارها گزارش داده‌اند، رژیم صهیونیستی روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

رژیم صهیونیستی چند هفته پیش مواضعی را در نزدیکی پایگاه نیروی دریایی روسیه در سوریه هدف قرار داد. ماه پیش، بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تأیید کرد که سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ روسیه جنگنده‌های اسرائیل را هدف قرار داده‌اند.

یکی دیگر از موضوعاتی که به تنش میان دو طرف دامن زده، تصمیم روسیه برای پایان دادن به فعالیت «آژانس یهودیان» در روسیه است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۲۷
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
عجیب نیست که خیلی از کارشناسان و مدیران سهمیه ای و سفارشی اصلا ندانند که این سیاست دمکراتها برهبری محور اوباما- بایدن هست که عامدا قیمت نفت و گاز را در دنیا بالا ببرند تا سیاست گسترش انرژی های فوق العاده گران باد و خورشید را که ابر سرمایه دارن طرفدار حزب دمکرات در ان سرمایه گذاری بسیار سنگینی کردند اقتصادی و سودده و رقابتی کنند. اگر قیمت نفت مانند زمان ترامپ ۵۰ دلار باشه که دنیا تشویق به خرید تکنولوژی بسیار گران باد و خورشید نمی شود. پس عجیب نیست که در زمان اوباما تحریم نفت ایران و ونزویلا کلید خورد و با بهار عربی نفت یمن و سوریه و لیبی را هم از بازار بیرون کردند و حالا با حماقت پوتین بهانه دارند که نفت و گاز روسیه را از بازار بیرون کنند تا حسابی اروپا و اسیا و دنیا نشویق به خرید نیروگاههای بادی و خورشیدی و ماشین های گران برقی شوند. برای نمونه از شعبده بازی محافل سرمایه داری طرفدار دمکراتها الان تسلا فقط چند صد هزار خودرو یعنی حداکثر سه درصد تویوتا معروف خودرو تولید میکند ولی ارزش سهام ان شش برابر تویوتا یعنی بزرگترین و معروفترین خودرو ساز دنیا بیشتر لست! اصلا این مسایل تو فکر کارشناسان سفارشی هم قابل تصور و تجزیه و تحلیل نیست چه برسد بخواهند بدانند. اولین تصمیمات بایدن در امریکا لغو ساخت یک خط لوله اصلی نفت و قدغن کردن بهره برداری شرکتها نفتی از زمینهای فدرال و الاسکا و.... بود که نتیجه ان این شد که تولید نفت امریکا دو تا سه میلیون بشکه در روز کاهش یافت و الان هم با جنگ اکراین میخواهند دو تا سه میلیون بشکه تولید نفت در رور روسیه را لز بازار خارج کنند.فقط در هفته گذشته دمکراتها بزررگترین کمک مالی و یارانه به ارزش ۳۶۰ میلیارد دلار برای رونق شرکتهای دمکراتها در انرژی باد و ماشین برقی تصویب کردند. الان هم مسئله اصلی بایدن این است که چگونه به بدجام بدگردد بدون اینکه قیمت نفت در دنیا پایین بیاید. دمکراتها هیچ اهمیتی به گران شدن بنزین و نفت در دنیا حتی اگر تمام کشورهای فقیر یا اقشار فقیر تر امریکا و دنیا که با ادعای حمایت از انها رای جمع کردند تحت فشار سنگین تورن قرار گیرند نمی دهند. گران شدن نفت و گاز برای دمکراتها و اروپاییها دو سر برد هست. هم انرژی های گران باد و خورشیدی را به مردم دنیا قالب میکنند و هم با گران شدن نفت و گاز درامدهای مالیاتی چه از فروش و چه از شرکتهای نفت و گاز این دولتها نجومی میشود و درامد ان را خرج سوبسید و یارانه به شرکتهای خودی مانند همین بودجه ۳۶۰ میلیارد دلاری می کنند. همانطور که ترامپ و جمهوریخواهان مواظب بودند قیمت نفت از ۶۰ دلار بیشتر نشود تا به نفع سیاست دمکراتها در جایگزین کردن انرژی های گران شود حالا دمکراتها مواظبند که قیمت نفت از ۸۵ دلار پایین تر نیاید تا سیاست کلان انها در کم ارزش کردن ثروت کشورها و ایالات نفت خیز پیش برود.خیلی مونده تا سیاستهای واقعی و اعلام نشده محافل اصلی سرمایه داری و رقابت انهاد
را بشناسیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
این همه نوشتی که بگی در حاکمیت امریکا دو دستگی وجود دارد . یک لحظه فکر نکردی شاید اشتباه کنی ؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
یعنی ۵۰۰ سال پیش هم اروپا خشکسالی بد تری داشته. پس می بینید که این خشکسالیها یا ترسالیها و سیلها ذاتی اقلیم کره زمین است و اقلیم تغییر نکرده. انچه تغییر کرده این است که امثلا اروپا در انزمان ۳۰ میلیون نفر جمعیت با مصرف بسیار اندک داشته ولی الان ۸۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد که اندازه ۸ میایارد نفر در قیاس با ان ۳۰ میایون نفر مصرف اب و غذا و صنعت و حیوانات اهلی دارند.
ناشناس
|
Sweden
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
این کمونیست های چین چقدر احمق هستن گنده لات دیکتاتورها(پوتین) که هزار کیلیومتر مرز زمینی با اوکراین داشت و موشک مافوق صوت داشت و دومین ارتش جهان رو داشت و الان دیگه ثابت شده که فقط رژه قشنگ می رن نه بیشتر !!!! هیچ کاری در برابر اوکراین نکرد جوجه کمونیست های پکن که اصلا مرز زمینی هم با تایوان ندارن هنوز در توهم هستن که تایوان رو هم به دیکتاتوری کمونیستی اضافه کنند تایوان آخرین بقایای چین متمدن هست که از شر کمونیست های اشغال گر چین آسوده مانده و در حقیقت چین باید آزاد بشه و به تایوان بپیونده. دفاع موشکی ضد کشتی تایوان وحشتناکه و کمونیست ها دست از پا خطا کنند همه کشتی هاشون غرق می شه هواپیماهای قراضه شون هم هیچ کاری در برابر پدافند هوایی تایوان از پیش نخواهند برد.اما کمونیست های چین هم در برابر تایوان تحقیر شدن هم غرور کاذبشون له شده هنوز قبول نکردن که هیچ غلطی در برابر تایوان نمی تونن انجام بدن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
تمام و یا اکثریت سهام شرکتهای بزرگ چینی متعلق

به سرمایه داران مالک برندهای بزرگ اروپا و امریکا ست

که فقط بخاطر استفاده از کارگر ارزان و پر کار و انرژی

و اجاره محل و زمین ارزان و بازار یک و نیم میلیارد ی

چین در آنجا سرمایه گذاری کردند

و چنانچه فقط یک تکان و اقدام کوچک برای ترک چین

بکنند ، دوباره چین به ۵۰ سال پیش بر میگردد

و با بالا رفتن رفاه و انتظارات و توقعات مردمش ،

در ۴۰ سال گذشته و نسل جدید ، چین بسرعت


دچار مشکلات بسیار جدی و خطرناک و یک انقلاب بزرگ خواهند شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
از متنی که نوشتی نفرت می باره و از نفرتت بوی شکست میاد . بله امثال تو شکه شده اند . شکه شده اند از اینکه چگونه آمریکا در مواجهه با کشورهایی چون لیبی ، عراق ، افغانستان و ... آنگونه هالیوودی برخورد کرد و در مقابل چین و روسیه در حد بیانیه یا فرستادن چند تا موشک ضد تانک البته با هیاهوی زیاد . یک عمری در گوشتان خواندند که جهان یک ابرقدرت دارد اما حالا چیز دیگری می بینی . بیشتر ناسزا بگو و البته کنارش آرام آرام به یادبگیری زبان چینی بپردازش . دلیلش را به زودی خواهی یافت .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
۱۱:۲۴
ببین هیچ آمریکایی و اروپایی نمی دونه شرکت های چینی رو بخره
ولی شرکت های چینی می توانند شرکت های آمریکایی رو
بخرند
بعد اگه شرکت های آمریکایی از چین خارج بشوند اولین ضرر خود آمریکایی ها می کنند
مثل لنوو که موتورولا خرید
بیشتر مطالعه کن
ناصر همایونی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
قحطی ساختگی توی راهه ، مسولان به گوش باشید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
این صدری که امریکا در عراق کاشته تا سالها جواب می ده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
کشوری به سرسختی اسرائیل وجود ندارد زیرا با وجود آنکه اطراف او از هر نظر محاصره و مورد تهدید است و از طرفی بر عکس همه دیگر ملت ها که غرب آمال و آرزوی آنها است آنها عکس آن عمل می کنند
و با اینکه می دانند آینده اسرائیل نابودی است ولی همچنان سرسختی می کنند و حتی با وجود پیشبینی های آخرالزمانی که اسرائیلی ها بیشتر به آن باور دارند ولی همچنان سمج و سرسخت هستند
پاسخ ها
حیدر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
اسراییل دست به هر کاری می زند تا واقعیت تلخ را نادیده بگیرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
تایوان حتی قبل از چین عضو سازمان ملل بود. ؛)
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
درسته مردم اروپا دارند هیزم مصرف میکنند و نونهای کپک زده میخورند به زودی هم جنگلهاشون نابود میشود و هم خودشان سرطان میگیرند.
abbas
|
Netherlands
|
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
جریان هسته ای ما و آمریکا همان جریان اسرائیل و فلسطینیان است
با فرجام چیزی عاید ایران نخواهد شد
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
با فرجام قطعا همین جور است اما با برجام امیدی هست. دعا کنیم.
بهروز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
سلام بشر خاکی 124 هزار پیامبر دید و ادم نشد به جایش در گوشه گوشه دنیا جنگ راه انداخت بالاخره با هر دست بدهی با همان دست پسد می گیری این در حالی است که دو سوم زمین اب است و بشر فکر خود خواهی و جاه طلبی خود است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟