برخلاف سیب های قرمز رایج در بازار میوه و تره بار که تنها پوست قرمز دارند، سیب قرمز خونی علاوه بر داشتن پوست قرمز یکدست، داخل آن نیز مانند پرتقال خونی کاملا قرمز و خونی است. سیب ها بسته به نوع و رنگشان طعمشان نیز متفاوت است
کارشناس فروش مجموعه آراد برندینگ ضمن تماس با شما و ارائه تمامی نکات و راهنماییهای لازم پیش از خرید، کمک میکند تا شما بتوانید این محصول را با کیفیت بالا و قیمت مناسب در بازار، به صورت اینترنتی تهیه بفرمایید.
این میوه برای رشد بهتر و باردهی بیشتر باید در خاک و هوای مناسب کشت شود و در حین رشد نیز به مراقبت زیادی نیاز دارد .
مزه سیب قرمز خونی نیز مانند سیبهای زرد معمولی ،شیرین و دلخواه بوده و خواص بسیار زیادی مانند پیشگیری از آلزایمر، درمان کمخونی و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطانها را دارد.
ویژگی مهم دیگر سیب قرمز خونی را میتوان ثابت ماندن رنگ میوه در مجاورت هوا دانست.
سیبهای قرمز خونی برخلاف سیبهایی که تنها پوست قرمز دارند و یا سیبهای زرد و سبز، پس از پوست کندن و در مجاورت هوا قرار گرفتن، سیاه نشده و رنگ قرمز خود را حفظ خواهند کرد.
سیب قرمز سرشار از چندین ماده مغذی ضروری است که شما را سالم نگه می دارد و وزنتان را کنترل می کند اما باید دانست که قیمت سیب هم بسیار در خرید و انتخاب سیب تاثیر دارد.
محتوای بالای فیبر موجود در سیب قرمز یکی از بهترین فواید تغذیه ای آن است و این فیبر باعث تحریک سیستم گوارشی شده و به بدن در فرآیند سم زدایی کمک می کند که این در نهایت باعث افزایش متابولیسم شما می شود همچنین علاوه بر این، سیب قرمز سرشار از آهن است که به جذب بهتر اکسیژن و بهبود متابولیسم بدن کمک می کند.
فواید سیب قرمز برای سلامتی:
کلسترول را کاهش می دهد
برای سلامت کبد مفید است
به کاهش وزن کمک می کند
خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
فواید سیب قرمز برای پوست
علائم پیری را به تاخیر می اندازد
پوست را درخشان نگه می دارد
فواید سیب قرمز برای مو
به رشد مو کمک می کند
شوره سر را کنترل می کند
اگر از کلسترول بالا رنج می برید و مراقب همه چیزهایی هستید که می خورید، در اینجا یک نکته برای شما وجود دارد: سیب قرمز خونی را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.
محتوای بالای فیبر موجود در این سیبها نه تنها برای سیستم گوارش مفید است و متابولیسم را افزایش می دهد، بلکه سطح کلسترول بد را نیز کاهش می دهد و این یکی از مهمترین فواید سیب قرمز است.
بیشک معروفترین و رایجترین نوع سیب قرمز را میتوان سیب قرمز استخوانی دانست.
این نوع سیبها که دارای پوست یکدست قرمز هستند، درونشان زرد بوده و طعم بسیار شیرین و دلچسبی نیز دارند.
در بخشهای ابتدایی این مطلب به معرفی سیب قرمز خونی پرداختیم و خوب است که بدانید سیب قرمز تو سرخ نام دیگر سیب قرمز خونی است.
همانطور که اشاره کردیم این سیب تمام قرمز، شرایط ویژهای برای کشت نیاز دارد که مهمترین آن پس از خاک حاصلخیز مناسب، شرایط آب و هوایی سرد و کود ارگانیک است.
این نوع سیب تنها در مناطقی که آب و هوای نسبتا سردی داشته باشند به خوبی به عمل میآید.
از بزرگترین تولیدکنندههای سیب قرمز استخوانی در دنیا میتوان به دو کشور آذربایجان و هلند اشاره کرد و در کشور ما نیز دو استان اردبیل و سمنان، با برخورداری از شرایط مناسب برای کشت این محصول، اقدام به کشت و برداشت سیب قرمز تو سرخ کردهاند.
ترش بودن مزه سیب قرمز تو سرخ علاوه بر رنگ جالب و جذاب درون سیب، یکی از دلایلی است که این سیب را از سایر سیبهای قرمز متمایز کرده و باعث شده تا افراد زیادی دوست داشته باشند طعم آن را تجربه کنند.
سیبهای قرمز استخوانی که بیشتر در فصول پاییز و زمستان در بازار موجود هستند، دارای ابعاد و اندازهی مختلفی میباشند و هرچه اندازه سیب بزرگتر و پوست آن قرمزتر باشد، این میوه مرغوبتر به حساب آمده و معمولا قیمت بیشتری نیز خواهد داشت. همچنین سیب قرمز استخوانی یکی از بهترین انواع سیب برای صادرات به حساب میآید.
انتهای رپرتاژ آگهی/