این ماده جدید که بافتی شبیه به چرم داشته و در عین حال فوق‌العاده سبک‌تر از چرم است، تاکنون در بافت پیراهن ها، ژاکت ها و حتی کفش‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.
محققان از گیاه چای به الیاف جدیدی برای تولید پوشاک و البسه دست یافته‌اند.
به گزارش ایسنا، در یک پژوهش جدید الیاف رشد یافته در خمره های چای برای تولید نوع جدیدی از ماده برای صنعت پوشاک مورد استفاده قرار گرفته اند.
این ماده جدید که بافتی شبیه به چرم داشته و در عین حال فوق‌العاده سبک‌تر از چرم است، تاکنون در بافت پیراهن ها، ژاکت ها و حتی کفش‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.
دانشمند‌ان کالج سلطنتی لندن با همکاری گروهی از طراحان پوشاک موفق به تولید الیاف جدید از جنس چای شده‌اند.
به گزارش تلگراف، الیاف جدید در سوپی از چای سبز، قند و سایر مواد مغذی طی یک دوره چند روزه پرورش می یابند.
همچنین به این محلول باکتری‌هایس افزوده می‌شود که رشته‌های بلندی از سلولز را تولید می‌کنند و به هم می‌پیوندند تا الیاف مزبور را بسازند.
این الیاف وقتی خشک شوند، شفاف و شبیه به پاپیروس هستند، اما می‌توان با افزودن رنگ و قالب گیری از آنها، الیاف و پارچه‌ها و منسوجات مختلفی تولید کرد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین