رای نهایی پارلمان اروپا به قطعنامه علیه ایران+ جزئیات کامل/ مخالفت پارلمان اروپا با تعلیق مذاکرات برجامی/ محسن رضایی: اقدام خصمانه اروپا خودزنی و ترور امنیت است/ هشدار ستاد کل نیروهای مسلح به اتحادیه اروپا

روز پنجشنبه، نمایندگان پارلمان اروپا در تداوم اتخاذ مواضع مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران، به یک گزارش ادعایی درباره حوادث اخیر که در آن درخواست نامتعارف افزودن نام سپاه پاسداران به آنچه "فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی اتحادیه اروپا" مطرح شده، رای دادند.
کد خبر: ۱۱۶۰۳۱۳
|
۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹ 19 January 2023
|
125399 بازدید
|

رای نهایی پارلمان اروپا به قطعنامه علیه ایران

بین الملل تابناک: روز پنجشنبه، نمایندگان پارلمان اروپا در تداوم اتخاذ مواضع مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران، به یک گزارش ادعایی درباره حوادث اخیر که در آن درخواست نامتعارف افزودن نام سپاه پاسداران به آنچه "فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی اتحادیه اروپا" مطرح شده، رای دادند.

بیشتر بخوانید

مخالفت پارلمان اروپا با تعلیق مذاکرات برجامی
۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۲۳:۰۹

یک نماینده پارلمان اروپا عنوان کرد که تعلیق مذاکرات برجامی در پارلمان اروپا رای نیاورده است.

چارلی ویمرز، نماینده سوئدی پارلمان اروپا روز پنج‌شنبه در توییتی اعلام کرد: پارلمان اروپا به تعلیق مذاکرات برجامی رای منفی داد. هنوز مسیر زیادی باقی است تا اعضای پارلمان اروپا مرگ مذاکرات برجامی را اعلام کند.

هم‌چنین هانا نیومن، یک عضو پارلمان اروپا عصر امروز با انتشار یک پیام توئیتری از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در جلسه امروز (پنج‌شنبه) پارلمان اروپا خبر داد.

این عضو آلمانی پارلمان اروپا نوشت که در این قطعنامه از اتحادیه اروپا خواسته شده است تا نام سپاه پاسداران ایران در فهرست به اصطلاح تروریستی این اتحادیه قرار گیرد و تحریم‌های علیه این نهاد افزایش یابد.

همچنین در این بیانیه مداخله‌جویانه از آنچه اعتراضات در ایران عنوان شده، حمایت شده است.

محسن رضایی: اقدام خصمانه اروپا خودزنی و ترور امنیت است
۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۲۲:۲۵

 

دکتر محسن رضایی در واکنش به اقدام پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه در توییتی نوشت:

غربی ها با شکست سیاست تحریم از بیرون و فشار و براندازی از درون، از روی خشم و ناشیگری سپاه را هدف قرار داده اند. ‎سپاه نه تنها حافظ مقتدر امنیت ایران و منطقه است، بلکه وحشی ترین تروریسم بین المللی یعنی داعش را از پا درآورد.

این اقدام خصمانه ‎اروپا، خودزنی و ترور امنیت است.

جزئیات تکمیلی قطعنامه ضد ایرانی
۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۱۸:۲۳

در متنی که روی آن رای‌گیری انجام شده دو بار از برجام نام برده شده ولی برخلاف شایعات و برخی ادعاها مبنی بر درخواست برای تعلیق مذاکرات رفع تحریم‌ها از سوی پارلمان اروپا، چنین درخواستی مطرح نشده است. 

در این قطعنامه تحت عنوان «پاسخ اتحادیه اروپا به تظاهرات‌ها و اعدام‌ها در ایران» در ادامه مواضع مداخله‌جویانه مقام‌های اروپایی و حمایت از اغتشاشات در ایران، از ایران خواسته شده که اعدام‌های بیشتر را متوقف کنند و مجازات اعدام را با هدف لغو کامل آن رسماً به حالت تعلیق درآورد و افراد محکوم به اعدام که در اغتشاشات اخیر بازداشت شده‌اند را آزاد کند.

در ادامه متن این قطعنامه مداخله‌جویانه، ضمن اتهام‌زنی‌های بی‌اساس، ادعای همبستگی با جوانان، زنان و مردان ایرانی و حمایت از اعتراضات مسالمت‌آمیز در ایران مطرح شده است.

در دنباله ادعاهای اخیر غرب، آنچه سرکوب اعتراضات مسالمت‌آمیز و شهروندان ادعا شده، محکوم و از جامعه بین‌المللی و اتحادیه اروپا خواسته شده که از همه تعاملات با مقامات ایرانی برای درخواست پایان فوری «اعدام معترضان» و «سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات» و آزادی همه افراد بازداشت شده استفاده کنند و حکومت ایران را در قبال «کشتار مردم و نقض شدید حقوق بشر» پاسخگو کنند.

در ادامه این متن مداخله‌جویانه و ضد ایرانی، از ایران خواسته شده که اجازه دهد «تحقیقات بین‌المللی، بی‌طرفانه و موثر درباره نقض حقوق بشر از سوی یک متصدی مستقل دارای صلاحیت در همکاری با سازمان‌های بین‌المللی انجام شود». تاکید شده که اتحادیه اروپا باید به رسیدگی به موضوع مرگ مهسا امینی و روش پاسخگویی نیروهای امنیتی ایران به ناآرامی‌های بعد از آن ادامه دهد.

در این قطعنامه درخواست محدودیت‌های هدفمند علیه همه قضاتی که برای «معترضان» حکم صادر کرده‌اند، مطرح شده و در ادعایی از مقام‌های ایرانی خواسته شده به تعهدات بین‌المللی از جمله تحت میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (ICCPR) پایبند باشند.

در ادامه این متن، قانونگذاران اروپایی ضمن استقبال از محدودیت‌های اعلامی اخیر علیه ایران از جمله مرتبط با پلیس امنیت اخلاقی که ادعا شده همدست یا مسئول در مرگ مهسا امینی بوده‌اند، آن‌ها را ناکافی خوانده و به دلیل آنچه بی‌توجهی آشکار ایران به کرامت انسانی و خواسته‌های شهروندانش و همچنین حمایت ایران از روسیه ادعا شده، درخواست برای تغییرات بیشتر در موضع اتحادیه اروپا در قبال ایران را مطرح کرده‌اند.

در این متن، از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و شورای اروپا خواسته شده فهرست تحریم‌ها را به همه افراد و نهادهای مسئول «نقض حقوق بشر» و اعضای خانواده آن‌ها بسط دهند و از برخی مقامات کشورمان و کلیه بنیادهای مرتبط با سپاه پاسداران و بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید و امور ایثارگران نام برده شده است.

سپس در اشاره به ادعای دروغین منتسب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و شورای اروپا و اعضای آن خواسته شده تحریم‌هایی را علیه ۲۲۷ عضو مجلس ایران که ادعا شده مشوق استفاده از مجازات اعدام بودند، اعمال کنند.

قانونگذاران پارلمان اروپا سپس ضمن استقبال از آمادگی بریتانیا برای قرار دادن سپاه در فهرست به اصطلاح «سازمان‌های تروریستی» خود، تحریم‌های اعمال شده از سوی مقامات ایران علیه سیاستمداران سابق آلمانی و فرانسوی و همچنین اعضای پارلمان اروپا را محکوم کرده‌اند و افزودند تا زمانی که مقامات پارلمان اروپا در تحریم هستند، گفت‌وگوی بین پارلمانی باید تعلیق باقی بماند.

در این قطعنامه از شورای اروپا و کشورهای عضو آن خواسته شده که سپاه پاسداران و نیروهای تابع آن شامل نیروهای بسیج و نیروی قدس سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا قرار گیرند و هر گونه فعالیت اقتصادی و مالی که به هر شکلی با آن‌ها ارتباط دارد، ممنوع شود. همچنین از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن خواسته شده در همکاری با شرکای همفکر، هر کشوری که سپاه پاسداران در آن استقرار نظامی، اقتصادی یا اطلاعاتی دارد را به قطع و غیرقانونی اعلام کردن روابط ترغیب کند. در این بیانیه ضد ایرانی همچنین حملات سپاه به مقر گروه‌های تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق محکوم شده است.

نکته دیگر در خصوص آنچه پارلمان اروپا تصویب کرده آن است که در بخشی از این قطعنامه ضدایرانی، از همجنس‌گرایان هم حمایت شده است!

پارلمان اروپا در ادامه مداخله‌جویی خود خواستار ایجاد ماموریت حقیقت‌یاب بین‌المللی مستقل در جمهوری اسلامی ایران برای بررسی نقض ادعایی حقوق بشر و جمع‌آوری و تحلیل شواهد مربوطه و استقرار سریع آن شده و از مقام‌های ایران خواسته دسترسی کامل و بدون مانع را برای انجام ماموریت آن فراهم کنند. در ادامه از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خواسته که در صورت عدم همکاری ایران فوراً پرونده را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد.

این نهاد اروپایی سپس از مقام‌های ایرانی خواسته امکان سفر تمامی اعضای هیئت موسوم به «کمیته ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل» را فراهم کرده و به ویژه از امکان ورود گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران به آن کشور اطمینان حاصل کند.

پارلمان اروپا در مصوبه ضد ایرانی خود همچنین خواستار آزادی شهروندان دارای تابعیت دوگانه شده است. در بخش دیگری از این مصوبه به‌رغم تکذیب ادعای کمک نظامی ایران به روسیه در جنگ اوکراین، درخواست برای گسترش اقدامات محدودکننده علیه ایران به دلیل ادعایی ارائه پهپاد به روسیه و همچنین «برنامه‌ریزی برای ارائه موشک‌های زمین به زمین برای استفاده در اوکراین» مطرح شده است.

در بخش پایانی این قطعنامه از رئیس پارلمان اروپا خواسته شده که متن مذکور را در اختیار شورای اروپا، کمیسیون اروپا، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دولت‌ها و پارلمان‌های کشورهای عضو و نهادهای جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.

میراحمدی: اروپا می‌خواهد انتقام شکست داعش را از سپاه بگیرد
۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۱۸:۲۰

سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد علت تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران از جانب شورای اروپا گفت: یکی از عوامل موثر در شکست گروه تروریستی داعش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در راس آن فرمانده مقتدر نیروی قدس شهید سلیمانی شهید قاسم سلیمانی بود.

وی افزود: بنابراین کسانی که به وجود آورنده داعش هستند به شدت از سپاه به دلیل شکست تروریست‌ها عصبانی هستند و اروپایی‌ها که خودشان حامی و پشتیبان این گروهک تروریستی به شمار می‌روند سپاه را عامل موثر شکست این جریان تروریستی وحشتناک می‌دانند و در حال گرفتن انتقام این شکست از سپاهی هستند که در این جهت جانانه ایستادگی کرد و باعث امنیت ملت‌های مسلمان منطقه شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه مردم مظلوم عراق، سوریه و لبنان شکست داعش در کشورشان را مدیون فداکاری‌های سپاه می‌دانند، تصریح کرد: طبیعی است دولت‌هایی که داعش را به وجود آوردند و حامی آن بودند از سپاه به دلیل اقدامات اساسی‌اش در تقابل با این گروهک تروریستی عصبانی باشند.

میراحمدی با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور گفت: از طرفی سپاه جانانه در این جنگ ترکیبی اخیر که متاسفانه برخی از کشورهای اروپایی طراح، پشتیبان و حامی آن بودند و قصد براندازی و تجزیه کشورما را داشتند در کنار مردم و نیروی انتظامی ایستادگی کرد و توطئه شوم آنها را با شکست مواجه کرد. این عصبانیت دشمنان ملت ما از این شکست‌ها باعث شد دست به چنین کار جاهلانه‌ای بزنند که به عواقب آن هیچ گونه توجهی نکرده‌اند و این موضوع قطعا باعث ارتقا جایگاه و منزلت سپاه در بین مردم ما و ملت‌های مسلمان خواهد شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشوردر پاسخ به این سوال که ما چه واکنشی در قبال این موضوع خواهیم داشت، تصریح‌کرد: وقتی که آمریکایی‌ها این کار ( تروریستی اعلام کردن سپاه) را انجام دادند متقابلا جمهوری اسلامی ایران «سنتکام» را به عنوان گروه تروریستی شناخت و اگر اروپایی ها بخواهند همچنان در این مسیر حرکت کنند اقدامات متقابل و سختی را پیش بینی کرده‌ایم که اعلام می‌شود. شاید اینها سرعقل بیایند و با مردم ما دشمنی نکنند و بیش از این خودشان را در حمایت از گروه ‌های تروریستی که سپاه در تقابل با‌ آنها بوده است رسوا نکند.

میراحمدی گفت: این آتشی است که آنها به دامنشان می‌اندازند و به عواقب آن فکر نمی‌کنند؛ قطعا چنانچه بخواهند این مسیر نابخردانه را ادامه بدهند، این آتش دامن خود آن‌ها را خواهد گرفت و قطعا پیامدهای سنگینی را برای آنها خواهد داشت و توصیه می‌کنیم از این راه خطرناک برگردند و تصمیمات عاقلانه بگیرند. درست است که از شکست‌هایی که خوردند عصبانی‌اند اما باید توجه کنند که خطای گذشته را انجام ندهند؛ استمرار این خطا و انجام خطای بزرگتر قطعا هزینه‌های سنگین‌تری برای آن‌ها خواهد داشت.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: ملت‌های مسلمان و کسانی که امنیتشان در منطقه را مدیون جانفشانی‌های سپاه پاسداران می‌دانند و خون عزیزان سپاهی با خون‌ آن‌ها در تقابل با تروریست‌ها ممزوج شده است، در مقابل این کار قطعا ساکت نخواهند بود.

هشدار ستاد کل نیروهای مسلح به اتحادیه اروپا
۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۱۵:۳۲

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای اقدام مذبوحانه پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست آنچه که «سازمان‌های تروریستی» نامیده است را قویاً محکوم و نسبت به عواقب آن هشدار داد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

پارلمان درمانده اروپا در پیروی و تحت تأثیر سیاست های خصمانه رژیم تروریستی ایالات متحده آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی پس از ناکامی در پروژه تزریق ناآرامی و ناامنی به درون مرزهای جمهوری اسلامی ایران در اقدامی مضحک، یکی از بازوان توانمند دفاعی ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را _که به اذعان دوست و دشمن، بزرگترین هسته ی تروریستی در منطقه یعنی داعش را نابود و مضمحل کرد _ در فهرست گروه های تروریستی قرار داده، تا بیش از پیش استانداردهای دوگانه، ضد امنیتی و برخلاف همه قوانین و ضوابط حقوقی و بین‌المللی را به جهانیان نشان دهند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد و مجموعه مقتدر و مردمی که اگر مجاهدت های او در محور مقاومت به فرماندهی قهرمان منطقه ای و بین المللی مبارزه با تروریسم یعنی شهید حاج قاسم سلیمانی نبود، چه بسا دولتهای اروپایی، امروز تحت سیطره و پرچم داعش بودند و سران آن به بردگی گرفته می شدند. اقدام اخیر پارلمان اروپا، علاوه بر اینکه بدعتی در قواعد و مقررات بین المللی است ، امنیت، آرامش و صلح منطقه ای و جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد که پارلمان اروپا بایستی مراقب عواقب آن باشد.

اگرچه بر اساس ماده ۳۹ منشور ملل متحد، تعیین و شناسایی گروه ها و سازمان‌های تروریستی با شورای امنیت است و اقدامات یکجانبه دولت‌های عضو بر اساس بند ۷ ماده ۲ منشور ملل متحد مردود، فاقد وجاهت بین‌المللی و غیرالزام‌آور است، اما این قبیل تصمیمات بدعت آمیز و غیر موجه که بیشتر با هدف تحت تاثیر قرار دادن دستگاه محاسباتی جمهوری اسلامی ایران طراحی و به اجرا گذاشته شده است، نخواهد توانست تمرکز تصمیم گیران جمهوری اسلامی ایران را در پیگیری منافع ملی دچار اختلال کند.

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صیانت از امنیت، منافع ملی و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و مقابله مستمر با تروریست‌های دست پرورده آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با اینگونه تلاش‌های بی حاصل هرگز عقب نشینی نخواهند کرد و در آینده نزدیک دولت های متخاصم نیز در خواهند یافت، این بار هم در محاسبات خود دچار خطا و اشتباه شده اند.

در گزارش «پاسخ اتحادیه اروپا به تظاهرات‌ و اعدام‌ها در ایران» ادعاهایی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درخصوص حوادث اخیر و ادعای مشارکت تسلیحاتی با روسیه در جنگ اوکراین، مطرح و در بدعتی خطرناک از شورای اروپا تقاضا شده بود که نام این نهاد رسمی نظامی ایران را به فهرست گروه‌های تروریستی اضافه کند.

طرح افزودن نام سپاه به فهرست گروه‌های تروریستی از سوی آنا فوتیگا، قانونگذار محافظه کار لهستانی پارلمان اروپا پیشنهاد و در جریان رای‌گیری روز چهارشنبه در قالب متمم به گزارش یادشده، اضافه گشت. در این متمم از شورای اروپا خواسته شده که سپاه پاسداران و نیروهای فرعی آن، از جمله نیروهای بسیج و نیروی قدس سپاه در فهرست افراد، گروه‌ها و نهادهای درگیر در اقدامات تروریستی (فهرست تروریستی اتحادیه اروپا) قرار گیرند.

این در حالی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب شده و تصمیم‌ نهایی را شورای اروپا می‌گیرد. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت تصمیم‌گیری می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر نسبت به تحرکات ضد ایرانی اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد نظامی رسمی کشورمان هشدار داده بود. مقامات کشورمان با بیان اینکه سپاه پاسداران نهاد نظامی رسمی کشور به شمار می‌رود، هشدار داده‌اند که تحریم آن اقدامی غیرقانونی خواهد بود.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از رویکرد نسنجیده و نادرست قانون‌گذاران اروپایی به شدت انتقاد کرد و گفت: ما بارها گفته ایم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و امنیت منطقه، به ویژه در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.

وی با بیان اینکه اقدام پارلمان اروپا در اتهام تروریستی خواندن این نهاد امنیت آفرین، به نوعی شلیک به پای خود اروپاست، درباره واکنش قانونی و قوی مجلس شورای اسلامی ایران، به پارلمان اروپایی هشدار داد و گفت که آنها باید به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشند و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد: ضرورت دارد در دنیای دیپلماسی به امنیت متقابل احترام گذاشت و به جای پیروی از زبان تهدید و اقدامات غیر دوستانه، افزایش اعتماد متقابل در دستور کار قرار گیرد. در هر صورت پاسخ و واکنش، متقابل خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۰
در انتظار بررسی: ۶۰۹
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
عجب!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
چرا کسی کاری نمی کند ؟
آیا می دانند چه دارد می شود؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
همه منتظرن کیهان تنگه رو ببنده !
پس کو ؟
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
احتیاج به بستن تنکه نیست ، در اقدام مشابه تمام ارتش کشورهای بیعرضه اروپایی باید تروریست اعلام شوند تا جرات حضور در خلیج فارس را مثل امریکایی ها که در فاصله 2000 کیلومتری ناوهای خود را از ترس سپاه مستقر کرده ، اینها هم گورشونو از منطقه گم کنند
ناشناس
|
France
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
سریع تنگه هرمزو ببندید!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
سریع
فوری
انقلابی
علی برکت الله
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
توغصه نخور کاری بهتر از ان برای سوزاندن اروپایی ها بلدیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
عاقا تنگه هرمز ببیندین...خواستم زودتر از شریعتمداری گفته باشم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
واکنش و تحرک امیرعبدالهیان رو داشته باشید،
پاسخ ها
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
بزودی غلط کردن اروپاییها را باید ببینی
آزادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
از سوریه در مورد ایران نظر نده
آشیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
این هم از اروپا اینقدر لفتش دادید و برجام رو به نابودی کشوندید
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
آذم ساده ...
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
شماها به اروپا دلخوش بودید . اروپا از اولش هم نوکر حلقه به گوش امریکا بود هر چی میگفتیم شماها باور نمی کردید
ناشناس
|
Austria
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
از نویسنده این مقاله درخواست میشود به تعداد رای های مثبت و منفی در پارلمان اروپا توجه فرمایند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
بیچاره ها خیلی امید بسته بودند که اینبار حتما ... را عوض میکنند اما نشد حالا از عصبانیت دست به کارهای هیستریک میزنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
ما خیال میکردیم امسال زمستون اروپا یخ میزنه و خیلی از مسائلمون رو با برنامه یخ زدن اروپا تنظیم کرده بودیم .
زهی خیال باطل
ناشناس
|
Austria
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
با توجه به اینکه سپاه پاسداران در لبست تروریستی قرار گرفته، چرا ستاد کل نیروهای مسلح بیانیه داده است؟ قاعدتا خود سپاه باید اعتراض میکرد چون هیچگونه تحریم یا تصمیمی علیه ارتش جمهوری اسلامی ایران اِعمال نشده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Syrian Arab Republic |
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
تو از خارج از کشور در اروپا غصه نخور این موضوع داخلی به بیگانه ها مربوط نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
شیوه و مهارت آقای عبداللهیان باعث شگفتی همه است
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات