زن سالمند آهی از ته دل کشید و ادامه داد :اصلا به چهره این جوان نمی خورد که سارق باشد کاملا موجه و مودب بود به خاطر همین پیشنهادش را قبول کردم و از خودرو پیاده شدم تا او نیز خودرو را پارک کند تا من ، هم کمکها را دریافت کنم و هم کیفم را بردارم غافل از اینکه نه تنها قند و چایی در کار نبود بلکه کیفم نیزا با 140 هزار تومان وجه نقد و مقداری طلاجات به سرقت رفت .
پلیس: مبلغی وجه نقد از بانک گرفته بودم و به سمت منزل می‌رفتم که خودرویی سفید رنگ جلوی پایم ایستاد و جوان راننده با لحنی مودبانه گفت ...
اینها اظهارات پیر زنی 80 ساله به نام «فاطمه _ ص» است که توسط فردی شیاد و فرصت طلب مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
شرح ماجرا:
فاطمه در خصوص جزییات ماجرا به پلیس می‌گوید: می‌خواستم برای خانه خرید کنم که متوجه شدم پولی در منزل نیست به همین دلیل به بانک مراجعه کردم و پس از دریافت مبلغ 140 هزار تومان از بانک به سمت منزل می‌رفتم که خودرویی سفید رنگ جلوی پایم ایستاد و جوانی که راننده خودرو بود با لحنی مودبانه گفت: مادر جان سوار شوید تا شما را برسانم.
وی نفسی تازه کرد و ادامه داد: من هم که از پا درد رنج می‌بردم پیش خودم فکر کردم که خدا این جوان را برای کمک سر راه من قرار داده و با این افکار سوار خودرو شدم غافل از اینکه با پای خودم وارد دام آدم شیادی شده‌ام.
نحوه سرقت:
پیرزن مالباخته درخصوص چگونگی انجام سرقت گفت: وقتی می خواستم سوار خودرو شوم جوان با خوشرویی و برای کمک کیف دستی مرا گرفت تا من راحتتر سوار شوم و بعد کیفم را روی صندلی عقب گذاشت ، او شروع به صحبت کردن کردوخودش را بازرس کمیته امداد معرفی کرد وعنوان کردکه من مامور هستم تا بررسی کنم تا کمک های کمیته امداد به دست افراد مستحق برسد و به من گفت مقداری قند وچای برایش باقیمانده وپیشنهاد داد که این به اصطلاح کمک کمیته امداد را به من بدهد .
زن سالمند آهی از ته دل کشید و ادامه داد :اصلا به چهره این جوان نمی خورد که سارق باشد کاملا موجه و مودب بود به خاطر همین پیشنهادش را قبول کردم و از خودرو پیاده شدم تا او نیز خودرو را پارک کند تا من ، هم کمکها را دریافت کنم و هم کیفم را بردارم غافل از اینکه نه تنها قند و چایی در کار نبود بلکه کیفم نیزا با 140 هزار تومان وجه نقد و مقداری طلاجات به سرقت رفت .
پیرزن که از اعتماد نابجای خود به جوان غریبه پشیمان است به همسن و سالان خود توصیه کرد : ازاعتماد به افراد ناشناس جدا پرهیز کنندو صرف اینکه فردی خود را مامور ادارات دولتی معرفی می کند به وی اعتماد نکنند.
توصیه :
جهانگیر کریمی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان درخصوص پیشگیری از اینگونه جرائم گفت : با آگاه سازی ، آموزش و توانمندسازی قربانیان بالقوه اینگونه جرائم می توان ، فرصت ارتکاب جرم را از تبهکاران و افراد شیاد سلب کرده و آنها را در رسیدن به اهدافشان ناکام گذاشت .
وی درادامه با بیان اینکه آشنایی با قوانین و مقررات و اعتماد به نفس از نکات بسیار مهمی است که می تواند به ناکام گذاشتن ماموران قلابی منجر شود به افراد مسن توصیه کرد : از اعتماد بی جا به افراد غریبه و ناشناس پرهیز کرده و در صورت برخورد با اینگونه افراد قبل از ارائه هرگونه پاسخ یا توضیح ، با حفظ آرامش و خونسردی ، از آنها کارت شناسایی در خواست کنند و به دقت مندرجات کارت را ملاحظه کرده و ضمن تطبیق عکس با صاحب کارت ، به تاریخ اعتبار آن توجه کنند .

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار