مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا عنوان کرد:

بیش از ۲۴۰ پروژه کیفیت در خودروسازی سایپا تعریف شده است/ جذب نیروی کار از طریق سازمان فنی و حرفه ای/ افتتاح مدرن‌ترین خط رنگ زامیاد در شهریورماه سال جاری/ تولید نخستین خودروی آریا با موتور هیبریدی

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه الگوی ما برای تعریف کارگر، فرمایش مقام معظم رهبری است، گفت: سال‌های گذشته به موضوعات تولید و کار توجه نشده بود، از همین رو گروه خودروسازی سایپا برنامه‌های جامعی در خصوص کیفی سازی محصولات، افزایش تیراژ تولید، تنوع بخشی به محصولات و صادرات خودرو، تدوین کرده که در راستای آن بتوان صنعت خودروی کشور را توسعه داد.
کد خبر: ۱۱۷۳۷۳۴
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸ 03 May 2023
|
6542 بازدید

بیش از ۲۴۰ پروژه کیفیت در خودروسازی سایپا تعریف شده است/ جذب نیروی کار از طریق سازمان فنی و حرفه ای/ افتتاح مدرن‌ترین خط رنگ زامیاد در شهریورماه سال جاری/ تولید نخستین خودروی آریا با موتور هیبریدی

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، محمدعلی تیموری در مراسم روز جهانی کار و کارگر در محل شرکت مگاموتور که با حضور سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب، جامع‌ترین تعریف را در باب کار و کارگر ارائه دادند، لذا وظیفه تمام مدیران است که این تعریف جامع را به درستی در محیط کار تبیین کنند که به طور قطع  با ایجاد کار محقق می‌شود. برای کارگر، تنها پرداخت حقوق به موقع کافی نیست، بلکه باید شرایط رشد، ارتقا، منافع و بسته‌های حمایتی برای آن‌ها در نظر گرفته شود تا کارگران خدوم کشور هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند.

او یادآور شد: در دولت گذشته تولید این گروه صنعتی به کمترین میزان رسید که معادل ۳۹۷ هزار دستگاه بود، به طوری که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ به تیراژ روزانه یک هزار و ۵۰ دستگاه رسید.

تیموری خاطرنشان کرد: نخستین پروژه سایپا از اواخر دی ماه ۱۴۰۰، افزایش تولید بود، به طوری که سال گذشته تولید روزانه سایپا به ۲ هزار و ۵۰ دستگاه رسید و در سال جاری بدون احتساب روز‌های تعطیل، این تیراژ به روزانه ۲ هزار و ۴۵۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

جذب  ۳۲۰۰ نیروی کارگر و مهندس

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه سال گذشته سه هزار و ۲۰۰ نفر نیروی کارگر و مهندس در سایپا به منظور افزایش تولید جذب شد، گفت: فروش لوازم یدکی در بازار از سوی سایپا که در دولت قبل به یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان کاهش یافته بود، سال گذشته به حدود ۶ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و به این ترتیب مردم و مشتریان در نمایندگی‌ها معطل نماندند.

او با اشاره به گلایه رهبر معظم انقلاب از کیفیت پایین خودرو‌ها در دهم بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ پروژه کیفیت در خودروسازی سایپا و زنجیره قطعه‌سازی تعریف شد، به طوری که در خودرویی نظیر شاهین با وجود افزایش ۵۰۰ درصدی تولید روزانه و با توجه به پروژه‌های کیفی تعریف شده، مراجعه مردم به نمایندگی‌ها ۵۰ درصد کاهش یافته است.

تیموری با اعلام اینکه گروه خودروسازی سایپا سال گذشته ۵۱۷ هزار دستگاه خودرو تولید و عرضه کرد که در طول ۶ سال گذشته بی سابقه بوده است، افزود: از نیمه دوم سال گذشته تمام محصولات سایپا از قرعه کشی خارج شدند.

صرفه جویی ۳۰ میلیون یورویی

مدیرعامل سایپا در ادامه به راه اندازی مدرن‌ترین خط تولید موتور ME۱۶ اشاره کرد و گفت: بیش از ۶۰ درصد این خط موتور رباتیک است که بر این اساس خطا در تولید (POKA-YOKE) آن صفر  است. در حال حاضر سه خودروی این مجموعه که منتظر موتور بودند، به موتور ME۱۶ مجهز می‌شوند. موتور جدید گروه سایپا به دست کارشناسان و کارگران شرکت مگاموتور و بدون هیچ وابستگی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به خارج از کشور به بهره‌برداری رسیده و این در حالی است که تامین آن از خارج از کشور نیازمند حداقل ۳۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری بود.

او درباره ویژگی‌های موتور ME۱۶ تصریح کرد:  موتور جدید گروه سایپا که در شرکت مگاموتور راه اندازی شده نسبت به موتور‌های گذشته ارتقا قابل توجهی پیدا کرده و مصرف سوخت آن در حدود ۵ درصد کمتر از موتور‌های گذشته، گروه است و همچنین کالیبراسیون موتور ME۱۶ توسط مهندسان داخلی انجام شده است.  

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افتتاح مدرن‌ترین خط رنگ زامیاد در شهریورماه سال جاری و افتتاح کارخانه مگاموتور شماره ۳ در مجموعه کفش ملی را دو پروژه توسعه‌ای این گروه خودروسازی دانست و گفت: در مجموعه مگاموتور شماره ۳ آخرین نسل موتور‌های جهان که موتور‌های یک تا ۲.۵ لیتری هستند، تولید خواهد شد؛ این موتور‌ها بیش از ۲۵ درصد کاهش مصرف سوخت و افزایش ۴۰ درصدی راندمان را به دنبال خواهند داشت. گروه سایپا آماده است تا موتور‌های تولیدی این مجموعه را به همه خودروسازان کشور عرضه کند.

انعقاد تفاهم نامه با ۶ دانشگاه برتر کشور

تیموری از تولید نخستین خودروی آریا با موتور هیبریدی و با مصرف سوخت کمتر از ۱.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش در سال آینده خبر داد و  گفت: بهره‌برداری از پروژه سی ان جی در خودروی ساینا و پیوستن این خودرو به ناوگان تاکسیرانی از اسفندماه گذشته انجام شده و تاکنون بیش از ۴ هزار خودروی سی ان جی تولید شده که مصرف سوخت آن‌ها حدود ۶ لیتر در هر صد کیلومتر پیمایش است.

او از برنامه‌ریزی برای واردات خودروی فول الکتریکی برای شهرداری به منظور کاهش آلایندگی‌ها خبر داد و گفت: سال آینده خطوط تولید این خودرو در سایپا راه اندازی خواهد شد و همچنین امسال برای تولید ۶۵۰ هزار دستگاه خودرو تولید داخل و ۱۵۰ هزار دستگاه خودروی مونتاژی برنامه‌ریزی شده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با ۶ دانشگاه برتر کشور به منظور جذب نیروی کار متخصص در رشته‌هایی همچون پلیمر، شیمی، مکانیک و ...، گفت: از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌خواهیم تا نیاز این شرکت به کارگر از طریق سازمان فنی و حرفه‌ای تامین شود.

عرضه هفت محصول جدید در سال جاری

تیموری در جمع خبرنگاران نیز در خصوص روند تولید، افزود: در سال ۱۴۰۰ فقط ۹ درصد خودرو‌های تولیدی این مجموعه تجاری می‌شد، اما در ۶ ماهه دوم سال گذشته ۱۰۰ درصد تولید تجاری شد.

او بیان داشت: از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با سال گذشته ۴۱ درصد رشد تولید را شاهد بودیم. اگر با تیراژ تولید فعلی پیش برویم در پایان سال تولید عادی شرکت به بیش از ۶۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید و با اضافه شدن موتور‌های جدید به خطوط تولید که روی سه محصول جدید شرکت نصب خواهد شد، روزانه ۶۰۰ دستگاه نیز اضافه خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا یادآور شد: سایپا در سال گذشته به دلایل استاندارد اجباری، سه محصول خود را که نیمی از تیراژ تولید شرکت را تشکیل می‌داد از دست داد، اما امسال هفت محصول جدید به بازار عرضه خواهد کرد.

او با بیان اینکه خودرو‌های اطلس و سهند ماه‌های آینده وارد بازار خواهند شد، افزود: خودروی کادیلا یا همان پی ۹۰ نیز جزو محصولات جدید خواهد بود که در ماه‌های آینده به تولید انبوه خواهد رسید و همچنین مطابق هماهنگی‌های انجام شده در خط تولید خودرو سازی "آفتاواز" روسیه نیز قرار خواهد گرفت و در آن بازار عرضه خواهد شد.

تیموری بیان داشت: حضور این خودرو در در بازار روسیه، تولید نوعی ون از سوی روس‌ها را احیا خواهد کرد که قرار است این ون در ایران نیز به تولید برسد.

تحویل نخستین چانگان‌های وارداتی از هفته آینده

مدیرعامل سایپا در ادامه به ثبت سفارش ۲۹ هزار دستگاه خودرو چانگان و زوتی اشاره کرد و اظهار داشت: از خرداد ماه سال گذشته این خودرو‌ها برای تطابق با استاندارد ملی کشورمان وارد شده است.

او گفت: محموله نخست این خودرو‌ها  هزار و ۲۰۰ دستگاه بود که مطابق بازار عربستان آماده شده بود و علت تاخیر در عرضه آن‌ها این است که استاندارد در کشور عربستان از استاندارد چین تبعیت می‌کند، اما ما از استاندارد اروپایی تبعیت می‌کنیم.

تیموری خاطرنشان کرد: فرایند تطبیق استاندارد طی دو ماه به انجام رسید و مشکلات حل شده است و با پایش پرداختی‌های افراد و سایر موارد، انتظار می‌رود از هفته بعد فرایند تحویل خودرو‌ها به مشتریان انجام شود.

 او  تصریح کرد: اگر مشکلات تخصیص ارز حل شود به طور حتم ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو وارد خواهیم کرد، همچنین واردات یک خودروی کراس اوور هیبرید با مصرف سوخت کمتر از چهار لیتر در ۱۰۰ کیلومتر پیمایش را در ۶ ماهه دوم امسال برنامه ریزی کردیم.

در این مراسم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اهدای لوحی از محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به عنوان مدیر نمونه در حوزه تولید، تقدیر کرد. همچنین از منتخب خانواده‌های شهدای کارگری، مدیران نمونه و کارگران نمونه تهران بزرگ با اهدای لوح و هدایایی ویژه، تقدیر شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟