بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
آزمایش زنده نگه داشتن جاندار بدون بدن در شوروی!
در سال ۱۹۴۰ یک فیلم روسی با نام «آزمایش های روی احیای ارگانیسمها» منتشر شد که مستندی در مورد تحقیقات شوروی در مورد احیای ارگانیسمهای مرده بود. در این آزمایش ها از ماشینی به نام اتوجکتور استفاده شد تا قلب و ریه را خارج از بدن فعال نگه دارد. در نسخه کامل فیلم ادعا میشود که سگهایی با این روش پس از مرگ بالینی دوباره زنده شدهاند و چند ساعت به زندگی ادامه دادند؛ اما در درستی این ادعا شکهایی مطرح است و برخی دانشمندانی که ادعا کردهاند، موقع انجام آزمایشها حضور داشتهاند گفتهاند، سگها تنها چند دقیقه دوام آوردند. با این حال، در تصاویر این ویدیو میتوان دید که سر بریده سگ نسبت به محرکهای صوتی، لمسی و شیمیایی واکنش نشان میدهد. خلاصه این فیلم را در ویدیو تابناک ببینید.
تصاویر انیشتین با صدای واقعی خودش
آلبرت انیشتین دانشمند آلمانی قرن بیستم بود که چه در زمان خود و چه پس از آن، یکی از نمادهای علم برای بشریت به شمار می رود. در این ویدیو حرفهای او با لهجه غلیظ آلمانی در رد جنگ و خشونت و برائت علم از جهالت بشر را ببینید.
قدیمیترین فیلم گرفته شده از یک درگیری خیابانی، که نزاع بین پسران روزنامهفروش را در سال ۱۸۹۹ نیویورک به تصویر کشیده است.
ترور انگلبرت دلفوس صدراعظم اتریش
«انگلبرت دلفوس / Engelbert Dollfuss» صدراعظم جمهوری اول اتریش، سیاستمدار اتریشی بود که طی یک بحران برای دولت محافظه کار در سال ۱۹۳۲ به قدرت رسید. در اوایل ۱۹۳۳ پارلمان را بست، حزب نازی اتریش را ممنوع و قدرت دیکتاتوری برای خود ایجاد کرد. اما نهایتا در جریان یک کودتای شکست خورده توسط عوامل نازی ترور شد و تا حمله هیتلر به اتریش جانشین اون کورت شوشنیگ قدرت را در اتریش به دست گرفت.
پیشرفتهای علمی برای افزایش طول عمر
به رغم پیشرفتهای علمی برای افزایش کیفیت بهداشت و درمان که منجر به کاهش نرخ مرگ و میر و افزایش متوسط امید به زندگی در جوامع بشری شده است، تحقیقات برای افزایش طول عمر انسان هنوز ادامه دارد. این تحقیقات که مستقیم خود فرآیند پیری را هدف قرار دادهاند، به دنبال کاهش اثرات پیری روی سلامت و عملکرد انسان هستند. در این ویدیو با جدیدترین دستاوردهای علمی در این زمینه آشنا شوید.
چگونه احساسات روی سلامتی تاثیر میگذارند؟
درباره اینکه احساسات چگونه روی بدن و سلامتی انسان تاثیر میگذارند مطالعات زیادی انجام شده است و شواهد روزافزونی وجود دارد که بیماریهای بدن احساساتی هستند که در واقعیت و به شیوههای جسمانی روی ما تاثیر میگذارند. ما با آزاد کردن احساسات منفی سرکوب و حبس شده، میتوانیم بدن و ذهنمان را التیام ببخشیم. در این ویدیو نگاهی خواهیم داشت به شیوههایی که احساسات روی بدن تاثیر میگذارند و اینکه احساسات مختلف چه نقشی در سلامتی یا بیماری انسان دارند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.