در حالی که این هفته در کنداکتور برنامه نود اثری از بازی های لیگ نبود، کش پیداکردن گفتگو با سیدمحمد حسینی مدافع مشهدی ذوب آهن، باعث شد که فردوسی پور در انتهای برنامه برای نتیجه گیری از دو موضوع بسیار مهم دچار کمبود وقت بشود.
قدس : این دو موضوع به نتیجه گیری در مسأله دوپینگ و مشارکت رضا چلنگر در آن باز می گشت و همچنین بحث قرارداد مخدوش علی دایی و فدراسیون نیز قسمتی از آن بود.
در مسأله دوپینگ، عادل که دکتر هاشمیان رئیس کمیته ضد دوپینگ را دعوت کرده بود، سرانجام با اعتراض شدید وی مواجه شد. او که برای توضیح مقابل دفاعیات چلنگر و حملات شاه حسینی رئیس سابق کمیته انضباطی، مدارک کافی با خود به برنامه آورده بود در نهایت موفق نشد حرف های خود را به طور کامل به زبان بیاورد.دکتر هاشمیان در این باره به فردوسی پور گفت:
«شیوه شما این است که شبهه افکنی می کنید و بعد برای توضیح وقت کافی نمی دهید. من از شما خواهش می کنم که از این روش دست بردارید.»
این جملات در حالی از زبان هاشمیان خارج می شد که فردوسی پور در تمام این لحظات مشغول مذاکره با چشم و ابرو با بچه های پشت صحنه بود تا بتواند چند دقیقه وقت اضافه بگیرد، اما در نهایت تیتراژ نود روی صحبت های دکتر هاشمیان پخش شد و عادل بدون اعلام نتیجه مسابقه اس ام اس مجبور شد برنامه را قطع کند.