وداع با نویسنده قدیمی مطبوعات ورزشی؛
سیدمهدی کاظمی درگذشت

سیدمهدی کاظمی دقایقی قبل درگذشت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ کاظمی از نویسندگان پرسابقه و محجوب ورزش به خصوص فوتبال ایران بود و مربیگری نیز کرده بود.

فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در سایت رسمی خود نوشت، ضایعه تاسف آور فقدان این چهره ارزشمند را به خانواده محترم کاظمی و عموم جامعه رسانه تسلیت گفته و برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از درگاه پروردگار مسالت دارد.

مرحوم کاظمی متولد هشتم بهمن 1327، کار رسانه ای را از سال 1342 در نشریه اطلاعات کودکان آغاز کرد. از اولین های نسل دنیای ورزش و همینطور مبدع جدول ورزشی در رسانه های ورزشی ایران بود.

وی در ۱۰ نشریه مختلف سردبیری کرد و از نویسندگان صاحب سبک عرصه فوتبال بود. روحش شاد و یادش گرامی باد.

تابناک این مصیبت را به خانواده آن مرحوم و شاگردان و همکارانش طی سال‌های طولانی فعالیت مطبوعاتی ، تسلیت می‌گوید. 

سیدمهدی کاظمی درگذشت

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1402/06/06
پاسخ

روحش شاد

کاربر مهمان -> 1402/06/06
پاسخ

یادش گرامی

زیبا رحیمی -> 1404/11/28
پاسخ

روحش شاد و یادش گرامی،چقددد من مدیون ایشون هستم،بسیار انسان شریفی بودن،چقددد غم انگیز بود برام شنیدن این خبر،کاااااش اشتباه کنم

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین