رژیم خاص غذاهای دریایی در جنوب شرق آسیا، آسیب جدی به گونهای جانوری در دریا زده که مشهورترین آنها به خاطر افتادن کوسهها به دلیل شکار فراوان برای غذای گرانقیمت باله کوسه است. با این حال همه چیز به این صید بیروه محدود نمیشود و شیوههای طبخ غذا در این محدوده جغرافیایی نیز با نقدهای جدی مواجه شده، چرا که به شکل واضح با زجر حیوان همراه است. یکی از تکنیکهای آشپزی ژاپنی زنده نگه داشتن حیوان در طول فرآیند آشپزی است که به زجر کشیدن حیوان در طول فرآیند قصابی یا طبخ میانجامد. در همین راستا روش طبخ یک غذای دریایی ژاپنی را میبینید که در آن مارماهی ابتدا زخمی میشود و زنده آویزان میشود. سپس با سیمی، اعصاب او را فلج میکنند تا تکه تکه کردنش آسان شود و ماهی در طول فرآیند تکه تکه شدن، میمیرد. ویدیو این فرآیند را با این توضیح در تابناک میبینید که تماشای این فرآیند دردناک برای اشخاص زیر 18 و بیماران روحی و روانی مناسب نیست.