صادرات داروهای ایرانی به ۴۰ کشور جهان

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از صادرات داروهای ایرانی به ۴۰ کشور دنیا خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۵۶۶۹
|
۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۲ 29 September 2023
|
3136 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، سید حیدر محمدی در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه دارو و صنایع وابسته بیان اینکه افزایش سه برابری صادرات دارو نشان از تعامل خوب ایران با کشورهای همسایه است، گفت: امیدواریم در اجلاس گروه ۵ و همکاری‌های منطقه‌ای به توسعه دسترسی مردم منطقه به داروهای با کیفیت برسیم.

وی حضور کشورهای خارجی را از بزرگترین دستاوردهای نمایشگاه ایران فارما دانست و گفت: نمایشگاه ایران فارما هر سال جایگاه بسیار خوبی برای عرضه و ارائه توانمندی های دارویی کشورمان است و امسال نیز این نمایشگاه با شکوه و استقبال بیشتری برگزار شد و خوشبختانه مسئولان بلندپایه کشور نیز بازدیدهای خوبی از توانمندی‌های صنایع دارویی کشورمان داشتند. 

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو همچنین گفت که داروهای ایرانی به ۴۰ کشور دنیا صادر می‌شود.

به گفته محمدی در این دوره از نمایشگاه دارو و صنایع وابسته، ۴۲۷ شرکت داخلی و ۲۸۲ شرکت خارجی از ۳۳ کشور دنیا مشارکت داشتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟