یک تکذیب درباره امدادرسانی در حادثه درمانگاه مشیریه

کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تهران تکذیب شد.
کد خبر: ۱۲۹۸۳۴۲
|
۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵ 09 April 2025
|
2673 بازدید
|
۲

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادعاها مبنی بر کمبود کپسول اکسیژن در روند ارائه خدمات درمانی به مصدومان حادثه حریق یک درمانگاه در مشیریه را رد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، در پی برخی ادعاها در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها مبنی بر کمبود دستگاه اکسیژن در روند خدمت‌رسانی به مصدومان حادثه حریق یک درمانگاه در مشیریه، شروین تبریزی، سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران اظهار کرد: کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه به هیچ عنوان صحت ندارد.

وی افزود: ناوگان اعزامی به محل حادثه توان خدمت رسانی به میزان دو برابر تعداد مصدومان را داشته است.

سخنگوی اورژانس استان تهران ادامه داد: تمام آمبولانس‌های اورژانس تهران به دستگاه اکسیژن مجهز هستند و خودرو EMD یا پشتیبان بحران که به محل حادثه اعزام شده بود به میزان کافی حاوی تجهیزات و کپسول اکسیژن بوده و اورژانس تهران از نظر این دستگاه مشکلی ندارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
توشان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
من اونجا بودم آتش نشانی بعد ۳ دقیقه رسید ولی امداد و نیرو انتظامی بعد یک ساعت اومدن درمانگاه و داروخانه روبرو امداد رسانی کردن با حداقل خدماتی که داشتن . کسی نبود مردم رو متفرق کنه که جمع نشن بالا سر مصدوما .
محمد مهدی ناطقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
بنده بچه همان محله هستم و در زمان وقوع حادثه آنجا بودم آمبولانس و نیروی انتظامی بسیار دیر رسیدند ، و ۹۰ درصد کار cpr مسدومان را کادر درمانی درمانگاه روبروی مجموعه آتش گرفته انجام دادند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت