آخرین خبربارسلونا با شکست سویا به رتبه دوم لالیگا رسید
0بازدید

ترامپ ادای گیجی بایدن را درآورد!

رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا که در مراسم جمهوری‌خواهان کالیفرنیا حاضر شده بود، ادای بایدن را درآورد که بعد از اکثر سخنرانی‌هایش گیج و سردرگم می‌شود و راه خروج از صحنه را نمی‌داند!

ترامپ ادای گیجی بایدن را درآورد!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا جمعه در مراسمی با حضور جمهوری‌خواهان که در کالیفرنیا برگزار شد، به قانونگذاران و رهبران دموکرات این ایالت تاخت و گفت که این امکان وجود دارد که این ایالت «دوباره فوق‌العاده» شود.

او قول داد که اگر دوباره در ۲۰۲۴ راهی کاخ سفید شد، کالیفرنیا را از «کمونیسم و مارکسیسم» دور نگه دارد.

ترامپ در ادامه از یک سری قانونگذاران و رهبران دموکرات کالیفرنیا انتقاد کرده و گفت که «ثروتمندان بورلی هیلز بو می‌دهند و علت آن قوانین سخت مدیریت آب است که نمی‌گذارد آنها به حد کافی دوش بگیرند!»

این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا که بار دیگر مناظره حزبش را نادیده گرفته، مدعی شد که جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا نامزد دموکرات‌ها برای ۲۰۲۴ نخواهد بود. این در حالیست که بایدن نامزدی خود را اعلام کرده و در میان دموکرات‌ها هم پیشتاز است.  

ترامپ با اشاره به گیجی بایدن بعد از سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: «منظور من این است که این آدم حتی نمی‌تواند راه خروج از صحنه را پیدا کند.»

بایدن بعد از صحبت‌هایش در سازمان ملل، به نظر می‌رسید که نمی‌داند از کجا باید خارج شود. چنین اتفاقی قبلا هم بارها رخ داده است.

ترامپ با درآوردن ادای حرف‌ زدن بایدن گفت:‌ «خب اینجا سکوی سخنرانی است. من قبلا این سکوی مسخره را هرگز ندیده‌ام، هرگز ندیده‌ام. خب اگر به سمت چپ بروم، پله است. اگر سمت را بروم، پله است.» ترامپ در ادامه به حضار پشت می‌کند و برمی‌گردد و با گیجی می‌گوید: «من کجام؟ من کدام گوری هستم؟!»

رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا افزود: «او افتضاح است. من نسبت به او سخت‌گیرتر از قبل شده‌ام. به خاطر احترام به این جایگاه، باید بگویم که من هرگز اینطور نبوده‌ام. او فاسدترین و بی‌کفایت‌ترین رئیس‌جمهوری است که ما تا به حال داشته‌ایم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۸ ۱۵:۰۲

مرگ برترامپ دجال

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۸ ۱۱:۵۵

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۰۸ ۱۱:۲۶

مگه ترامپ زندان نیست و ممنوع التصویر نیست؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.