به گزارش تابناک، اقتصادآنلاین نوشت: طبق گفته مسئولان ذخیره سهمیه بنزین همچنان برای کسانی که سقف آنها به ۵۴۰ لیتر نرسیده است محفوظ است.
مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکل ایجاد شده در روند توزیع بنزین توضیحانی ارائه کرد. همچنین مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی گفته است: ظرفیت تمام بخشها را به کارگرفته ایم تا بتوانیم این چالش را برطرف کنیم و مردم بتوانند طبق روال عادی با کارت سوخت تا ساعات آینده سوخت گیری کنند.
طبق گفته مسئولان ذخیره سهمیه بنزین همچنان برای کسانی که سقف آنها به ۵۴۰ لیتر نرسیده است محفوظ است اما بنزین ذخیره شده کسانی که ۹ ماه هیچ استفادهای از ذخیره سوخت خود استفاده نکردند باطل می شود.
سهمیه و اعتبار کارت سوخت خودرو تا ۵۴۰ لیتر قابل ذخیره است. ذخیره این ۵۴۰ لیتر هم فقط برای خودروهای شخصی و سواریهای شخصی امکان پذیر است. چنانچه یک خودروی سواری که ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه دارد، برای۹ ماه متوالی از سهمیه خود استفاده نکند، ۶۰ لیتر ماه دهم برای او لحاظ نمی شود. زیرا سهمیه موجود در کارت او در مجموع از ۵۴۰لیتر فراتر می رود.
همین خودرو اگر ۳۳۰ لیتر سهمیه در کارت سوخت خود داشته باشد، در ماه دهم، فقط ۳۰ لیتر سهمیه دریافت می کند. اعتبار سهمیه بنزین کارت سوخت خودروهای تاکسی با توجه به اینکه سهمیه بنزین آنها بیشتر از یک خودروی سواری است، یک ماه است. به این معنی که اگر یکی از خودروهایی که بالا نام بردیم، سهمیه یک ماه خود را به هر دلیل استفاده نکند، سهمیه او سوخت می شود و در ماه جدید سهمیه جدید برای او لحاظ می شود.
این قانون برای وانت ها نیز اجرا می شود.