مرور روزنامه‌های یکشنبه ۱۰ دی ماه

اس ۳۰۰ یا برگ چغندر؟ /! رابطه اقتصاد با روان مردم/ دریای سرخ و گزینه‌های محدود آمریکا

هرکول شهر آمل بر قله جهان، پول ایرانی‌ها در کجا هزینه می‌شود؟ واکنش ایران به بیانیه سه کشور اروپایی و آمریکا در مورد غنی سازی، سوت زنی قانون شد، بدون لکنت با اژه‌ای در اوین، آپشن‌بازی برای گرانفروشی خودرو، خواب آشفته بایدن برای کی‌یف، «آرمان و غزاله» روی پرده سینما و هیاهوی آژانس سرپوش بحران در غزه از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۱۳۰۶۹
|
۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۷ 31 December 2023
|
11943 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۰ دی ماه در حالی چاپ و منتشر شد که کشمکش مشترکان واپراتور‌ها درباره افزایش تعرفه اینترنت، نامه کتبی دو هلدینگ برای خرید سرخابی‌ها، واکنش ایران به بیانیه سه کشور اروپایی و آمریکا در مورد غنی سازی در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم: 


اس ۳۰۰ یا برگ چغندر؟!


جعفر گلابی طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد نوشت: ترور یک مستشار نظامی ایران در سوریه توسط اسراییل از زوایای مختلف قابل پردازش و حاوی پیام‌های تامل‌برانگیز است. این ترور دولتی متاسفانه نه تنها در سطح جهان محکوم نشد، بلکه آنچنان‌که باید از سوی ایرانیان مورد توجه قرار نگرفت و بعضی از اپوزیسیون استقبال هم کردند! این بازتاب نشان می‌دهد که اختلافات و تضاد‌های درونی در سطح جامعه به ملیت و وطن‌گرایی آسیب زده است. آقای سیدرضی موسوی هر فکر و تمایل سیاسی داشت یک سرباز ایرانی بود که برخلاف موازین بین‌المللی هدف حمله تروریستی قرار گرفت و یک ایرانی آگاه حتی اگر مخالف جمهوری اسلامی باشد باید نسبت به آن واکنش متناسب نشان دهد. تضعیف مستمر چسبندگی اجتماعی و تحت‌الشعاع قرار گرفتن ملیت و تنگ کردن دایره خودی و تفاوت و تبعیض در مواجهه استاندارد با همه ایرانیان و نگاه دوگانه به حقوق مشروع شهروندی به مصیبت فوق‌الذکر دامن زده است. ما ایرانیان هر اختلافی میان خود داشته باشیم هرگز هویت ملی خود را نباید فراموش کنیم.

اگر جمهوری اسلامی مدافع حقوق همه ایرانیان در هر جای جهان باشد و فقط آنان که در دادگاه صالحه خیانت‌شان به کشور ثابت یا دستگاه‌های اطلاعاتی اقدام علیه امنیت ملی ازسوی آنان را محرز بدانند از این قاعده خارج باشند قطعا به تثبیت هویت ملی کمک کرده است. یک مخالف ایرانی جمهوری اسلامی هم حقوقی دارد که از سوی دولت در هر جای جهان باشد باید مورد محافظت قرار گیرد و هیچ کس و هیچ دولتی حق تعرض به او را ندارد. البته مسلم است که برخی از اپوزیسیون چنان همه مرز‌های هویت ملی خود را در نوردیده‌اند که نه تنها از ترور یک هموطن خود برائت نمی‌کنند بلکه از تحریم و حمله نظامی به مردم خویش حمایت می‌کنند، آنان از ایرانیت خویش فقط داشتن زبان فارسی را با خود یدک می‌کشند. البته در این ماجرا نباید از عنصر نفوذ و رخنه‌های اطلاعاتی غفلت کرد و نسبت به آن حساسیت مضاعف نداشت، اما ترور جنایتکارانه یک سرباز ایرانی ابعاد دیگری هم دارد و این معنا را نشان می‌دهد دولتی نژادپرست از سوی ابرقدرت‌ها اجازه اعمال تروریستی را دارد و آشکارا حتی با هواپیمای جنگی در کشور ثالث اقدام نظامی می‌کند.

این رویه شوم قطعا پایه‌های صلح جهانی را سست می‌کند و روزی گریبان مدافعان این روش‌ها را خواهد گرفت. از نظر سیاسی و نظامی مواضع دولت روسیه در این مورد بسیار مهم و قابل تامل است. ما با این کشور در سوریه متحد استراتژیک بوده‌ایم و همکاری‌های نظامی گسترده‌ای داشته‌ایم، چرا دولت روسیه در قبال تعرض به مستشاران و بعضا مراکز امداد ایرانی در سوریه نه تنها دفاعی صورت نمی‌دهد بلکه حملات مشابه را محکوم نمی‌کند؟! اساسا سامانه اس ۳۰۰ روسیه در سوریه به چه منظوری مستقر شده است؟

در آنجا به جز نیروی هوایی اسراییل و امریکا هیچ دولت و گروهی امکان و انگیزه عملیات هوایی علیه دولت سوریه را ندارد. تاکنون شنیده نشده که حتی یک مورد از جولان هواپیما‌های جنگی اسراییل توسط سامانه اس ۳۰۰ مورد رهگیری یا هدف قرار گرفته شده باشد. آن‌ها همواره تماشاگر بمباران‌های مستمر جنگنده‌های اسراییل بوده‌اند؟ موضوع از دو صورت خارج نیست؛ یا این سامانه قدرت مانور لازم در برابر هواپیما‌های مهاجم را ندارد که مسوولان محترم نظامی ایران باید نسبت به این ضعف حساس باشند و در حفاظت از آسمان ایران همه تکیه خود را به این سامانه ننهند یا اساسا دولت روسیه هیچ انگیزه برای مقابله با تهدیدات هوایی علیه تمامیت ارضی سوریه ندارد و احتمالا فقط هزینه آن را از دولت این کشور می‌ستاند. پیچیدگی‌های سیاسی و نظامی در منطقه ما به شدت بالا رفته است و دولت ایران باید برای عبور از تنگنا‌های موجود علاوه بر اراده ملی از خرد جمعی همه صاحب‌نظران وطن‌دوست استفاده کند. یک اشتباه کوچک ممکن است خسارات زیادی برای کشور ایجاد کند.

 

رابطه اقتصاد با روان مردم 


آرین احمدی طی یادداشتی در شماره امروز ابتکار نوشت: در یکی از سایت‌های خرید و فروش اتومبیل، قیمت‌ها را مشاهده می‌کردم که متوجه شدم قیمت‌ها در بازار آزاد نسبت به هفته قبل بعضا رشدی چند ده میلیونی داشته‌اند، به فکر فرو رفتم تا چه زمانی روان من می‌تواند تحمل این همه نوسان قیمت را داشته باشد؟ و چه میزان این افزایش و کاهش‌ها در سلامت روانم تاثیر دارد؟ روان ما تا چه میزان می‌تواند در برابر این اخبار ضد و نقیض تحمل داشته باشد؟ یک روز صحبت از حذف قیمت‌گذاری دستوری است و روز دیگر توسط ارگانی دیگر تکذیب می‌شود، یک روز صحبت از واردات خودرو است و روز دیگر تکذیب می‌شود و بسیار اخبار دیگری که امروز گفته و فردا تکذیب می‌شوند.

با خود فکر می‌کردم این میزان نوسان و اخبار ضد و نقیض تا چه حد بر روان من تاثیر گذاشته است و محصولش در روان من چه بوده که فقط به یک پاسخ رسیدم، آن هم استرس و اضطراب بیشتر! گرانی مسکن و اجاره خانه، نگرانی درمورد پیدا کردن شغل مناسب برای خود یا یکی از اعضای خانواده، مسائل و مشکلات مربوط به ازدواج خود یا یکی از اعضای خانواده همیشه استرس‌زا است، حالا فکر کنید افرادی که این روز‌ها با چنین مواردی دست و پنجه نرم می‌کنند چه ابعادی از استرس را متحمل می‌شوند. در حوزه اقتصادی بیشترین شدت استرس زایی مربوط به تورم و گرانی کالا‌ها و پس از آن به ترتیب کمبود و گرانی مسکن، بالا بودن اجاره‌خانه‌ها و مقروض بودن و بدهی داشتن است. در حوزه اجتماعی و فرهنگی بیشترین شدت استرس‌زایی به ترتیب مربوط به برخورد با افراد غیرقابل تحمل، رشد انحرافات اخلاقی، مورد سوء‌استفاده مالی قرار گرفتن، سرقت یا اخاذی، ابتلا به بیماری و تبعیضات است.

ممکن است به علت طولانی شدن روند این وقایع واخبار اثر آن‌ها در ظاهر احساس نشود، اما این اخبار تاثیر خود را به صورت غیرمستقیم می‌گذارند و به هرحال انرژی روانی جامعه صرف آن‌ها می‌شود. آنچه اهمیت دارد این است که استرس طولانی مدت می‌تواند آسیب زا باشد. گاهی این عوامل استرس زا مسائل بزرگ و پراهمیتی هستند که در افراد اضطراب ایجاد می‌کنند و به تدریج آستانه تحمل آن‌ها را کاهش می‌دهند. به همین دلیل هم این روز‌ها در جامعه می‌بینیم که با کمترین بهانه، بیشترین زد و خورد‌های فیزیکی اتفاق می‌افتد؛ آستانه تحمل مردم کاهش پیدا کرده و دلیل اصلی آن استرس‌هایی است که اکثرا ریشه اقتصادی دارند. عوامل استرس‌زای محیطی می‌توانند باعث شروع و بروز بیماری‌های روانی باشند و بر عود این بیماری‌ها، تشدید علائم آن‌ها یا طولانی شدن روند درمان اثر بگذارند. حالا دراین شرایط اقتصادی و وضعیت استرس‌زا می‌بینیم که زمینه برای ایجاد بیماری‌های جدی مثل چاقی، فشارخون، دیابت، سرطان و ... مهیا است، افزایش روزانه این بیماری‌ها را هم می‌توانیم در جامعه ببینیم هرچند که می‌توان آن‌ها را با مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح کنترل و از پیشروی آن جلوگیری کرد؛ که قطعا در جامعه‌ای که استرس و اضطراب کمتر باشد اعضایش می‌توانند با انرژی و شادابی بیشتری فعالیت کنند و همین امر باعث پیشرفت بیشتر آن جامعه خواهد شد.


دریای سرخ و گزینه‌های محدود آمریکا


 صادق رسولی طی یادداشتی در سرمقاله امروز خراسان با عنوان دریای سرخ و گزینه‌های محدود آمریکا نوشت: طی یک ماه گذشته به دلیل حملات موشکی انصارالله، شرکت‌های کشتیرانی دسته‌دسته دریای سرخ را ترک می‌کنند. به گفته مقامات آمریکایی، این گروه یمنی حداقل ۱۲ کشتی در دریای سرخ را هدف ۱۰۰ حمله موشکی و پهپادی قرار داده و هشدار داده که همه کشتی‌هایی را که به سمت اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) حرکت می‌کنند، خواه متعلق به اسرائیل باشند یا نه، هدف قرار خواهد داد. درمجموع کاری که یمن با کشتی‌های اسرائیلی و حامیان تجاری آن‌ها انجام داد در جبهه نبرد تحول بزرگی ایجاد کرده است. در روز‌های اخیر و در واشنگتن بحث‌های گسترده‌ای درخصوص اجرای یک عملیات نظامی علیه اهدافی که پنتاگون مشخص کرده، صورت گرفته بود. این بررسی‌ها که با ترس شدید از پیامد‌های آن همراه بود با خوش‌رقصی مزدوران سعودی و اماراتی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی و ارائه طرحی برای تصرف بندر الحدیده و خط ساحلی مصادف شده بود.

نهایتا آمریکا تصمیم گرفت یک محاصره دریایی علیه بندر حدیده اعمال کند. اقدام بعدی آمریکا در دریای سرخ که نوعی تشدید تنش تلقی می‌شود، استقرار ناوگان نظامی خود در دو سوی تنگه باب‌المندب بود. این آرایش بدین شکل بود که کشتی‌های عبوری از تنگه به شکل یک کاروان فشرده و نزدیک به هم درآمده، کشتی‌های اسرائیلی در این قالب پنهان شوند و پوشش لازم از سوی آمریکا داده شود. بسیاری از شرکت‌ها و کشورها، اما راه خود را از آمریکا جدا و در تماس‌هایی با صنعا بر عدم حرکت به سمت بنادر رژیم صهیونیستی تاکید کردند. همچنین بسیاری از کشتی‌ها نیز به‌رغم توصیه‌های آمریکا ردیاب و کانال‌های ارتباطی خود را خاموش نکرده و با نیروی دریایی یمن ارتباط گرفتند. ذکر این نکته جالب است که گفته می‌شود برخی کشتی‌ها یک بنر روی کشتی‌هایشان زده و روی آن نوشته‌اند که هیچ رابطه‌ای با اسرائیل ندارند! این مسائل باعث شد تا یمنی‌ها نیز دست به کار شوند و در گام اول نظارت و پوشش اطلاعاتی خود را چند برابر کنند. از این رو گشت‌زنی دریایی نیرو‌های یمن نیز به شدت افزایش یافت تا هیچ کشتی مرتبط با رژیم تحت پوشش تاکتیک‌های آمریکایی از تنگه عبور نکند.

در گام بعدی و در جلسه اخیر مقامات یمنی سه تصمیم مهم گرفته شد؛

۱. آمادگی و هماهنگی برای حرکت به مرحله سوم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی

۲. قرار گرفتن همه ناوگان آمریکایی در لیست اهداف عملیاتی

۳. ورود همه پایگاه‌های آمریکایی در لیست قرمز نیرو‌های مسلح یمن تصمیمات دوم و سوم در صورت تداوم تلاش ایالات متحده برای تشدید تنش در دریای سرخ یا هرگونه اقدام خصمانه اجرایی خواهد شد. حال سؤال مهمی که مطرح است، این است که آیا این تنش‌ها منجر به ورود مستقیم ایالات‌متحده به جنگ علیه یمن خواهد شد؟

در بررسی شرایط فعلی، به چند نکته باید توجه کنیم؛

۱- نکته اول این که تاثیرگذارترین سلاح انصارا... توانایی آن‌ها در ایجاد اختلال در حمل‌ونقل تجاری از طریق دریای سرخ و تا کانال سوئز است که سریع‌ترین و مقرون به‌صرفه‌ترین مسیر برای کشتی‌ها برای سفر از آسیا به اروپاست. این یک مسیر استراتژیک و یک تهدید بزرگ اقتصادی است. انصارا... در هفته‌های اخیر نشان داده می‌تواند تل‌آویو و متحدانش را تحت‌فشار اقتصادی قرار دهد و از یک «دردسر کوچک» به یک «تهدید امنیتی بزرگ» برای غرب بدل شود.

۲-نکته دوم این است که انصارا... توانسته در ضمن موفقیت‌های نظامی و سیاسی، یک نفوذ اجتماعی هم داشته باشد، یعنی مردم یمن کاملاً با این گروه همراهی می‌کنند و این یعنی یک جنبش اجتماعی پشت سر حرکت بزرگ انصارا... و مدیریت آن وجود دارد؛ بنابراین تهدیدات آمریکا، علیه یک گروه نظامی نیست و در صورت وقوع جنگ، یمنی‌ها از کشورشان دفاع خواهند کرد.

۳-نکته سوم شکست آمریکا در ائتلاف‌سازی علیه یمن است. شکستی که در سال‌های جنگ عربستان سعودی با یمن تجربه شد و در اتفاقات اخیر نیز با کنار رفتن برخی از کشورها، ائتلاف دریایی به سرنوشتی نامعلوم دچار شده است؛ بنابراین باید گفت هنوز تردید‌های زیادی درخصوص ورود مستقیم آمریکا به جنگ علیه یمن وجود دارد و به نظر می‌رسد ایالات‌متحده به حمایت از متحدان خود با هدف توقف تهدید‌ها و حملات انصارا... ادامه دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۹
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
یه سوال!! ایران اتمی بشه روسیه خاکش مورد خطر قرار میگیره یا امریکا!!!! حالا فکر کن کی اجازه توافق رو نمیده و با کارت ما با غرب بازی میکنه!!! من الله توفیق
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
کو تفکر و عقل؟
محمد
| Germany |
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
مختصر و مفید و گویا
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
جداً تنهایی نشستی این فکرو کردی یا کسی بهت تقلب رسوند شیطون
جناب متفکر اسرائیل که در واقع ایالت پنجاه و دوم آمریکاست و از خاک اصلی خودش براش مهمتر و ارزشمندتره به خطر میفته و این بزرگترین تهدید برای آمریکا و بعدش اروپاس که اونا هم با تمام وجود حامی و پشتیبان رژیم صهیونیستی هستند. جالبه که این همه عقل کل هم تاییدت کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
آمریک! چون همین الان ایران موشک با برد ۱۲ هزار کیلومتر داره چه برسه در سال های آیتده
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
برید قرارداد آخال ایران و روسیه را بخوانید ببینید ترکمنچای و گلستان موفقیت بودند در
برابر این قرار داد در این قراردادها تقریبا نیمی از ایران جدا شده و دوستان توده ای هنوز می گن روسیه دوست ماست
هرمس۳نیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
اینبار اسراییل بزرگترین هزینه می‌شود برای آمریکا
چون آمریکا قطعا به خانه بازخواهد گشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
بعضی ها دوست دارند همیشه روی ابرها و در آسمان باشند. اما زمینی هم هست. واقعیتی هم وجود دارد.
ناشناس
| Romania |
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
این باری که میگی دقیقاً یعنی کی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
ظاهرا در مورد استفاده سوریه از اس300 محدودیتهایی گذاشته شده که روسها، سوریه، مسئولان ایرانی و اسرائیل و غربیها می دانند و فقط مردم ایران نامحرمند و نباید بدانند!!!!
پاسخ ها
عاشق ایران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
چیزی که عیان است ؟
چه حاجت به بیان است

روسها فقط می خواستند در شرق مدیترانه دارای پایگاه دائمی شوند و مثلا اروپا و ناتو را تهدید کنند!!!؟

لذا با هماهنگی کامل با اسراییل که اکثرا روس تبار و اسلاو تبار هستند .
بهیچ وجهی خطری برای اسراییل نداشته و ندارند و چه بسا اطلاعات با ارزشی را هم در اختیارشان گذاشتند و می گذارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
مشخصه قبل از اقدام اسراییل به روسیه اطلاع می دهد می خواهد به اهداف ایرانی حمله کنه انهم همه چی را غلاف می کنه به انها میگن روس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
مانباید بدانیم تا اقازاده پوتین رو دوست داشته باشیم و نکنه خدایی نکرده ایشون رو مورد لطف قرار ندهیم!؟!؟!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
یک نظام فکری و یا یک نظام حاکمیتی نمی تواند از کشت جو انتظار رویش گندم داشته باشد. بله تعهد وطن پرستی نه تنها در میان خارج نشینان که در میان افراد عادی جامعه به شدت پایین آمده است. هر روز و هر ساعت زخمی تازه بر پیکره اعتماد عمومی دیده می شود و نمک پاشی بر این زخم ها توسط هر مسئول بی مسئولیتی شدت می بخشد. کشور و دولت توسط جیب مردم با بالا بردن مالیات و گران فروشی افسار گسیخته خدمات و کالا ها توسط،دولت اداره می شود. افرادی درون نظام و دولت و مجلس وجود دارند که هر روز آرزوی نابودی همه آنانی که اندک زاویه با نظام دارند را دارند آنوقت مگر،می شود انتظار داشت مردم تحت فشار و شاهد این همه مشکلات به وطن دوستی فکر کنند و راه تکراری انتخابات نه چندان مشکل گشا را به پیمایند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
وقتی در جعبه جادویی به نام صدا و سیما فردی به عنوان کارشناس (بخوانید فرصت طلب) مملکت را مال خودی ها می داند و فرد دیگری به منتقدین می گوید از این کشور بروید شما انتظار دلسوزی مردم و ملت را برای مسئولین و نظامی ها دارید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
احسنت
تفکرنقاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
درود بر شما.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
چرا دولت روسیه ... دفاعی صورت نمی‌دهد...

واقعاً فکر می کنید آن قدر برای روسیه اهمیت دارید که از شما دفاع هم بکند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
با پول مردم می خواهند استقلال و پرسپولیس را مثلا بخرند!
صندوق بازنشستگی مردم قلک تان نیست‌
پاسخ ها
بازنشسته تامین اجتماعی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
در حال حاضر دولت تنها ۸۰۰ هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی بدهکار معوقه دارد که چنانچه ان را تسویه کند
اوصاع اسفبار و فلاکت بارتر صاحبان این صندوق که کارگران و بازنشستگان و خانواده شان که حدود ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور میشوند بکلی دگرگون و مساعد می گردد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
کاش تیم درست و درمون میخریدند مثلا سیتی و چلسی و ...نه اینکه برای چند تا شومن بی خاصیت و پول مفت بگیر هزینه بشه پول مردم. سیتیو پاریس و ...برای خریدار میلیونها دلار در ماه سود مادی میاره ولی دو تیم بنجل ایرانی سالی هزار میلیارد تومن و بیشتر خسارت ولی درامد صفر! سطح بازی در حد میانمار ولی ادعا در حد سوپرلیگ اروپا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
روسيه حمايت نيروهاي زمينى ايران را براي حفظ بشار اسد جهت حفظ پايگاه دريايي خود در سوريه ميخواست و حالا كه خرش از پل گذشته ديگه نيازي به حمايت از كسي ندارد،
ميزنم چهچه بلبل تا خرم بگذرد از پل
ضمنا وقتى ايران به امضاي بيانيه كشورهاي عربي توسط روسيه اعتراض كرد ، روسيه هم با برداشتن حمايت خود به ايران نشان داد كه مواظب باشيد . درست مثل برداشت حمايت خود از ارمنستان بدليل تمايل پاشينيان به غرب و سقوط قره باغ و اشغال آن توسط آذربايجان
پاسخ ها
افرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
خود روسیه از ارمنستان به خاطر تمایل پاشینیان به غرب حمایت نکرد حالا کار خودش را به ایران نسبت میده ؟ عجبا ! دست پیش که میگن همینه پاشینیان بدبخت به غرب چشم دوخت و حمایت روسیه را از دست داد بعد که دید از اونا ابی گرم نمیشه و انگلیس و امریکا به خاطر نفت اذربایجان طرف ارمنستان را در حد لفاظی گرفته اند فهمید و باز هم با میانچی گری روسیه تونست از ادامه جنگ جلوگیری بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
باز اصلاح طلبان دنبال تحریک به جنگ هستند
نیروهای مسلح ایران ضربات انسانی و مالی زیادی به اسراییل زده و خواهد زد.
شماها مواظب باشید یک وقت مملکت رو نفروشید. دلسوزی برای نیروهای مسلح پیشکش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
حالا اصلاح طلب و اصول گرا سر و ته یک کرباس هستند به جای خود، ولی جالب است که همیشه اصلاح طلبان سازشکار خوانده می شدند ولی این دفعه که به هر صورت حاکمیت تمایلی برای درگیری ندارد این اصلاح طلبان هستند که دارند «تحریک به جنگ» می کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
مطمئنی حالت خوبه؟
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
با جدا کردن مردم به اصلاح طلب و اصولگرا بزرگترین ضربه رو به کشور میزنین. امثال شما در زمان روحانی ادعا داشتید که د نمیگذارند انتقام بگیریم و الان که فرصت انتقام دارید ادعا میکنید ندارند تحریک به جنگ میکنند!!!! ی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
دولتمردان چه موقع میخواهند متوجه این حجم از نارضایتی مردم شوند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
متوجه هستند. اهميتي نداره براشون
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
وقتی دیگه نباشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
دیگر دیر شده است
تفکرنقاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
متوجه شده‌اند و یکی از دلایل فرستادن فرزندانشان به کشورهای دیگر با کلی دلار همین موضوع است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
این که نویسنده ای یک طنز کارتونی در باره دریای سرخ نوشته و آن را به عنوان یک تحلیل نظامی به روزنامه خراسان ارایه کرده مسئله جدیدی نیست. نوش جانش.

ولی آنجا که گفته «برخی کشتی‌ها یک بنر روی کشتی‌هایشان زده و روی آن نوشته‌اند که هیچ رابطه‌ای با اسرائیل ندارند!» واقعاً نشانگر خلاقیتش است. واقعاً نوش جانش.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
آن وقت این بنرها به زبان عربی بوده یا انگلیسی؟یا حالا شاید هم فارسی بوده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
ناشناس 11.39 حالا شما که تاریخ خوانده ای چند نمونه بیان کن تا مردم از گمراهی نجات پیدا کنند.خخ
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟