- روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» با اشاره به اختلافات داخلی در بین سران رژیم صهیونیستی و جبهه گیری آنها در مقابل یکدیگر تاکید کردند که این رژیم اکنون دو کابینه جدا از هم دارد که هریک ساز خود را می‌زند.
ساز جدای ۲ کابینه اسرائیل


به گزارش  تابناک به نقل از ایرنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در گزارش خود نوشت: اکنون دو کابینه جدا و مستقل در اسرائیل وجود دارد؛ کابینه بزلل اسموتریچ - ایتامار بن گویر (وزرای دارایی و امنیت داخلی) و کابینه بنی گانتس- گادی آیزنکوت (وزیر پیشین جنگ و رئیس پیشین ستاد ارتش).

در این گزارش آمده است که هر یک از این کابینه‌ها برنامه‌ها، اولویت‌ها و اهداف ویژه خود را دارند.

در بخشی از این گزارش آمده است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی میان این دو کابینه مانور می‌دهد و هر کدام از آن‌ها به گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویی در باتلاق هستند و کابینه دیگر حضور ندارد.

گانتس و آیزنکوک پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی و با تشکیل کابینه جنگ به این کابینه ملحق شدند. کابینه جنگ متشکل از وزیران کابینه و تعداد دیگری از سران سیاسی و فرماندهان نظامی این رژیم است.

منابع خبری پیش از این اعلام کردند که نتانیاهو و گالانت تاکید می کنند که جنگ علیه نوار غزه با سرعت فعلی تا پایان ژانویه (اوایل اسفندماه) ادامه یابد.

این درحالی است که بنی گانتس وزیر جنگ پیشین و گادی آیزنکوت دیگر عضو کابینه جنگ بر این باورند که باید ارتش این رژیم هرچه سریعتر به مرحله سوم جنگ وارد شود.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از آیزنکوت و گانتس گزارش داد که ارتش ماموریت خود را در برخی از جاها به پایان رسانده است و نیازی به آن نیست که یک تیپ کامل نظامی در آنجا مستقر باشد و خواستار آغاز انتقال به مرحله بعدی جنگ هستند.

این دو مقام صهیونیست اعلام کردند که انتقال به مرحله سوم جنگ این امکان را فراهم می‌کند که ساکنان غزه از محل‌هایی که ارتش در آنجا هنوز عملیاتی را انجام نداده منتقل شوند.

از سوی دیگر، این شبکه خبری صهیونیست اعلام کرد که سران دستگاه امنیتی تل آویو از ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) سه بار از نتانیاهو خواستند که جلسه‌ای ویژه درباره سرنوشت غزه و این که چه کسانی پس از پایان جنگ آن را اداره خواهند کرد، برگزار کند که نتانیاهو آن را رد کرده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
زهرا -> 1402/10/12
پاسخ

وفتی شما سگ یونیست ها سرزمین فلسطین تخلیه کردید مردم فلسطین خودشان تصمیم می‌گیرند و رفراندم تشکیل میدن وحکومت تعیین میکنن فقط شما رژیم موقت اسرائیل از فلسطین فرار کنید برید شما دیگه در سرزمین فلسطین جایی نداربد

ممصور -> 1402/10/12
پاسخ

رزیم صهبو نبیتی چاره ای جز پذیرش شکست ندارد وهرچه به کودک کشی ادامه دهد در باطلاق ببشتر فر می رود مقاومت وحماس تا ده ادامه جنگ را پبس بینی کرده اند وباقدرت مبارزه می کنند هم اکنون رریم اسراییل از هم فرو پاشیده این امریکا و اروپا هستند که جنگ می کنند

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

رژیم کافر قاتل وجلاد صهیو نیستی از گروه های حماس و جهاد اسلامی شکست سنگینی خورده واز نوار غزه پا به فرار گذاشته وعقب نشینی ذلت بار را پذیرفته هست...رژیم قصاب و کودک کش تعداد تلفات و کشته های نفرات به هلاکت رسیده خودش را اعلام نمی کند. ..

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم ***** اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج یا الله به حق محمد و آل محمد از اختلاس و تورم نجاتمون بده و از دست جنایتکارای جنگی غاصب قصاب صهیونست، مردم مظلوم فلسطین رو نجات بده. ***** الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

در این حین حماس می تواند با وارد کردن تلفات جانی ومالی در جنگ غزه اسرائیل را از نظر اقتصادی تا حدودی فلج کند

یدالله یوسفان -> 1402/10/12
پاسخ

انشاءالله بزودی شاهد نابودی صهیونیست باشیم

ناشناس -> 1402/10/12
پاسخ

این دوکابینه منحوس دروحشیگری متحدوهمسوهستند.انشاالله به یاری خداوندبزودی‌ریشه اسراییل ازجهان برچیده وامریکاسرخورده وخوارشود.

ناشناس -> 1402/10/12
پاسخ

صهیونیستهابرای آینده غزه میخواهندتصمیم بگیرند.چقدروقیحندوچه راحت برای خودشان نوشابه بازمیکنند.غلط میکنندراجع به اینده غزه تصمیم بگیرندبایدازمنطقه گورشان گم شود.

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

چقد کارشناس مساعل غزه وجود داشتند. آره مرگ بر اسرائیل اختلاسگر

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

مرگ بر اسرائیل اختلاسگر

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

فکری به حال اشتغال جوان‌ها بکنند که وقتشان سر سطل زباله ها می‌گذرد، بزرگترین اسراف و کفران نعمت، اتلاف وقت وهدر دادن نیروی کار جوانی است ،

کاربر مهمان -> 1402/10/12
پاسخ

بیروت چی شد

زرشک -> 1402/10/13
پاسخ

آخه نیست مملکت خودمون گل و بلبله،

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین