قرار است رئیس جمهوری افغانستان در این نشست، طرح راهبرد ملی توسعه برای افغانستان را که برای اجرای آن بیش از 50 میلیارد دلار نیاز دارد، مطرح و درخواست کمک نماید.
وزیر امور خارجه، صبح امروز برای شرکت در نشست بین المللی حمایت از افغانستان، وارد پاریس شد.
به گزارش شبکه خبر، این نشست یک روزه با حضور بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل، حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان و نمایندگان بیش از هشتاد کشور و سازمان منطقه ای و بین المللی روز پنجشنبه در پاریس برگزار می شود.
قرار است رئیس جمهوری افغانستان در این نشست، طرح راهبرد ملی توسعه برای افغانستان را که برای اجرای آن بیش از 50 میلیارد دلار نیاز دارد، مطرح و درخواست کمک نماید.
این نشست بین المللی، سومین نشست از این نوع بعد از سقوط طالبان است. نشست های قبلی در سال های 2001 و 2006 میلادی به ترتیب در آلمان و انگلیس تشکیل شد. کشورهای خارجی در این مدت فقط ده میلیارد دلار از کمک های وعده داده شده 25 میلیارد دلاری خود به افغانستان را پرداخت کرده اند.
از زمان اشغال افغانستان توسط آمریکا و نظامیان غربی زیر پوشش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، ناامنی و فقر این کشور را بیش از پیش در برگرفته است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین