وضعیت فعلی نظام بانکداری به عوامل مهمتری همچون نظام بودجهریزی کشور یا سیاستگذاری پولی ارتباط دارد تا قانون بانکداری بدون ربا. باید یادآوری کرد که سیستم بانکداری ما در گذشته نمونه سیستم بانکداری درست در جهان سوم محسوب میشد و نسبت به استانداردهای جهانی بسیار نزدیک بود. به لحاظ کنترل تورم، کشور ما در دورهای، مایه غبطه دیگر کشورها بوده است.
کد خبر: ۱۲۲۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴ 18 February 2024
حلال و حرام که به میزان درصد ربطی نداره ....موضوع سر استفاده از اون مبلغه که ظاهرا بانکها به وکالت از طرف سپرده گذاران از اون مبالغ استفاده کرده و سود رو نیز با استفاده از یک خط تفاهم نامه به مشتری پرداخت میکنند ..... حالا سوال عقلانی این است دادن قرض الحسنه در شرایط تورم 50 درصدی آنهم از جیب ملت " سپرده های مردمی و نه پول نفت ووو" چگونه مجاز شده است ؟؟؟
خیلی از مردم و چه بسا مسئولین " مثلا در یک مورد نماینده محترم مجلس "در موضوع ربا میزان سود رو مهم میدانند حال آنکه نوع استفاده از پول است که به ربا موضوعیت میبخشد مثلا طرف وام خود اشتغالی میگیرد برای کار دامداری اما از آن پول سکه میخرد خب اینجا معامله از مسیر خارج " موضوع قرار داد " شده و حرام میشود و نه اینکه چون درصد کم باشد حلال است و درصد زیاد حرام
فرض کنید شما 100 واحد پولی به شخصی یک ساله قرض بدهید . بعد از یکسال ارزش پول شما بعلت تورم نصف شده است. جبران 50 درصدی کاهش ارزش پول شما بعهده چه کسی است؟
سود بانکی ۳۰درصدی حرام محسوب میشود؟((((((((((((( حلال و حرام نداریم))))))))))))) هر چیزی در حکومت اسلامی !!!!!!!!!!!!!!!!! هر وقت مراجع اعلام کردن حرام شرعی!!!!!!!!!!!!!!!و هر وقت سکوت کردن و پیگیری نشد یعنی!!!!!!!!!!!!!!!! حلال شرعی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتی سود 30 درصدری بانک ها)))))))))))))))))))))))