بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و چهل و یکمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
سخنگو و وزیر رسانهای ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی بهجای آمریکا وارد جنگ با ملت فلسطین شده است.
«نبیل ابوردینه» سخنگو و وزیر رسانهای این نهاد در نشست فوقالعاده وزیران رسانهای کشورهای سازمان همکاری اسلامی که امروز شنبه در استانبول برگزار شد، گفت: آمریکا مانع از تصویب چندین قطعنامه آتشبس در شورای امنیت سازمان ملل متحد شد و ناوهای هواپیمابر خود را به خاطر اسرائیل به دریای مدیترانه فرستاد.
ایالات متحده آمریکا تاکنون مانع از تصویب سه قطعنامه آتشبس در غزه شده است.
به نقل از خبرگزاری سما، ابوردینه از کشورهای عربی و اسلامی خواست تنها به صدور بیانیه اکتفا نکنند و آمریکا را برای توقف جنگ غزه تحت فشار قرار دهند.
وی افزود: غزه بخشی جدایی ناپذیر از کشور فلسطین است، اسرائیل در هیچ جنگی با فلسطینیان پیروز نخواهد شد، ما اراده، عزم و مقدسات داریم. ما تسلیم نخواهیم شد و صد سال است که با اشغالگر مبارزه میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: حملات اسرائیل به مقدسات فلسطین، حمله به مقدسات عربی و اسلامی است. قدس و مقدسات مورد حمله قرار گرفتهاند و همه باید مسئولیت خود را برعهده بگیرند.
ابورودینه از جهان خواست در کنار سازمان آزادیبخش فلسطین که نماینده همه اقشار مردم فلسطین است، بایستد.
وی همچنین پس از سخنرانی در نشست مذکور به سایت خبری المیادین گفت: ما امروز پیام بسیار روشنی فرستادیم مبنی بر اینکه تجاوز به غزه باید متوقف شود.
ابوردینه گفت نبرد واقعی با آمریکاست که از وتوی خود برای جلوگیری از توقف تجاوز استفاده کرد.
سخنگو و وزیر رسانهای ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین ابورودینه تصریح کرد به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفرش به رام الله تاکید شد که اولویت توقف بربریتی است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا انجام میدهد.
وی تاکید کرد دولت آمریکا باید بفهمد که به امنیت ملی عربی لطمه میزند و خطوط قرمز فلسطینی و عربی وجود دارد.
ابوردینه گفت: اولویت قدس، توقف جنگ غزه و اتحاد ملت فلسطین است و پیش از توقف جنگ غزه هیچ گونه همکاری با طرف آمریکایی نخواهیم داشت.
-رسانههای فلسطین از هدف قرارگرفتن شهرک صهیونیت نشین «کریات شمونه» در شمال سرزمین های اشغالی فلسطین توسط حزب الله لبنان خبر دادند.
خبرگزاری فلسطینی « شهاب » از ادامه حملات حزبالله لبنان به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد و اضافه کرد که حزب الله شنبه شب شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونه» واقع در شمال سرزمین های اشغالی فلسطین را با ۲۰ فروند راکت هدف قرار داد.
بر اساس این گزارش همچنین زمندگان مقاومت اسلامی لبنان با موشک برکان بصورت دقیق پادگان اسرائیلی زرعیت را هدف قرار دادند.
حزب الله لبنان همچنین با چندین راکت کاتیوشا مقر فرماندهی گردان «بیت هلل» وابسته به لشگر شمال شرقی ۷۶۹ رژیم صهیونیستی هدف قرار داد.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که روز شنبه چند عملیات و حملات متعدد موشکی از سوی مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع ارتش اسرائیل انجام شده است .
شبکه المیادین نیز به نقل از رسانههای صهیونیستی از هلاکت یکی دیگر از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در جریان نبردهای جاری میان نظامیان صهیونیست و مبارزان مقاومت فلسطین در غزه خبرداد.
خبرگزاری اسپوتینک روسیه نیز از حمله موشکی حزب الله لبنان به هشت موضع ارتش رژیم اسراییل در نزدیکی مرزهای جنوبی لبنان خبر داد.
این خبرگزاری همچنین اضافه کرد که یک تانک ارتش رژیم صهیونیستی توسط رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان منهدم شده است.
سازمان امور اسرا و زندانیان فلسطین روز شنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته نیروهای اشغالگر در کرانه باختری و شهر قدس ۲۲ فلسطینی را بازداشت کردند.
اداره امور اسرای فلسطین افزود ، از میان بازداشت شدگان یک نفر روزنامه نگار و دو کودک هستند.
براساس این گزارش ،؛ دستگیر شدگان از اهالی استان بیت لحم در جنوب کرانه باختری ، الخلیل، رام الله، طولکرم، نابلس و بیت المقدس اشغالی هستند.
گزارش این دو نهاد فلسطینی نشان میدهد که عملیات دستگیری رژیم صهیونیستی با آزار و اذیت گسترده، ضرب و شتم شدید و تهدید زندانیان و خانوادههای آنها و همچنین اقدامات خرابکارانه و تخریب گسترده در منازل شهروندان فلسطینی همراه بوده است.
بر اساس این گزارش، تعداد اسارای فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری و قدس اشغالی پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به حدود هفت هزار و ۲۱۰ نفر رسیده است.
گردانهای مقاومت فلسطین در عملیات متعددی، ضربات سنگینی را به اشغالگران صهیونیست در خان یونس در جنوب نوار غزه وارد کردند.
سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد محل استقرار نیروهای اشغالگر و ماشین آلات جنگی آنها را در خط مقدم منطقه خان یونس با خمپاره هدف قرار داده است.
از سوی دیگر، کتائب المجاهدین شاخه نظامی جنبش مجاهدین فلسطین اعلام کرد طی عملیات مشترکی با سرایا القدس، ۶ نظامی اشغالگر را بر ماشین آلات (خودرو)ی شان در اطراف برج های طیبه در جنوب محله ژاپنی غرب خان یونس هدف قرار دادند.
قائد ابوخالد، سخنگوی گردان های شهید عمر القاسم شاخه نظامی جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین نیز تأکید کرد که نیروهایش با استفاده از راکت ضد زره بی- ۷ یک دستگاه خودروی اشغالگران در محله الامل در خان یونس را هدف قرار دادند که بر اثر آن، نظامیان سرنشین آن کشته و زخمی شدند.
سخنگوی این گروه مبارز فلسطینی تأکید کرد که نیروهایشان توانستند یک بمب کار گذاشته شده در مسیر نیروهای اشغالگر در محله الامل در خان یونس را منفجر کنند که در نتیجه آن، شماری از اشغالگران کشته و زخمی شدند.
قائد ابوخالد همچنین گفت که نیروهای جبهه دمکراتیک، با یک گشتی اشغالگران در محله زیتون غزه درگیر شدند و با استفاده از تیربار سنگین، انواع بمب و راکت های ضد نفر و ضد زره، شماری از نظامیان اشغالگر و یک دستگاه ماشین آلات آنها را هدف قرار دادند.
گردان های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح نیز اعلام کرد نیروهایش در حال درگیری شدید با نظامیان اشغالگر در محله زیتون شهر غزه هستند و توانسته اند ماشین آلات آنها را از کار بیندازند.
یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که مقامات دولت آمریکا در تلاش هستند تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان - کمی بیش از دو هفته دیگر - به توافق آتش بس موقت در غزه میان حماس و اسرائیل دست یابند.
تارنمای آمریکایی آکسیوس روز شنبه به وقت محلی به نقل از منابع آگاه گزارش داد: پیشنهاد جدید آمریکا منجر به پیشرفت در مذاکرات گروگان ها شده است.
آکسیوس نوشت: به گفته دو منبع آگاه، مقامات آمریکایی، قطری و مصری در جریان یک نشست مهم در روز جمعه در پاریس، چارچوب دقیقتری برای توافق آزادی گروگان ها به مذاکرهکنندگان اسرائیلی ارائه کردند.
به گفته این منابع، چارچوب به روز شده پیشنهاد می کند که حماس در ازای آتش بس شش هفته ای و آزادی صدها اسیر فلسطینی در اسارت اسرائیل، حدود ۴۰ «گروگان» (اسیر اسرائیلی) را که در غزه نگهداری می شوند، آزاد کند.
این رسانه آمریکایی ادامه داد: پیشنهاد قبلی همچنین شامل یک آتشبس شش هفتهای بود، اما به اندازه پیشنهادی که روز جمعه ارائه شد مفصل نبود.مقامات دولت بایدن تلاش می کنند تا قبل از شروع ماه رمضان - کمی بیش از دو هفته دیگر - به توافق برسند.
این دو منبع گفتند در جریان مذاکرات پاریس پیشرفت هایی حاصل شده است که می تواند در چند روز آینده به مذاکرات جدی تری بر سر توافق منجر شود.
ویلیام برنز مشهور به بیل برنز، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر قطر و عباس کامل رئیس اطلاعات مصر در این مذاکرات شرکت کردند.
هیات اسرائیلی که شامل رئیس موساد، شین بت و اطلاعات نیروهای دفاعی اسرائیل بود، به اسرائیل بازگشت و اواخر شنبه یا یکشنبه به کابینه جنگ اسرائیل گزارش خواهد کرد.
در صورتی که کابینه چارچوب جدیدی را که آمریکا و سایر میانجیگران پیشنهاد کردهاند تصویب کند، در روزهای آینده جلسات پیگیری برگزار خواهد شد.
یک منبع آگاه از مذاکرات تاکید کرد که حرکت به سمت مذاکرات مفصل همچنان بستگی به این دارد که مذاکره کنندگان قطری و مصری موافقت حماس را نیز با چارچوب جدید بدست آورند.
آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطین (آنروا) تأکید کرد: فشارهای رژیم صهیونیستی باعث شده است فعالیت این آژانس در نوار غزه تقریبا غیرممکن شود.
آنروا اعلام کرد: غیرفعال شدن آنروا به منزله متوقف شدن فعالیت این آژانس مدافع حقوق آوارگان فلسطینی است.
این نهاد بینالمللی تأکید کرد که کمک هایی که روزانه وارد نوار غزه می شوند برای پاسخگویی به نیازهای مردم این منطقه و آوارگان، کافی نیست.
آنروا خاطرنشان کرد: هیچ سازمان یا مؤسسه دیگر نمی تواند به مسئولیت هایی که این آژانس در نوار غزه انجام می دهد عمل نماید.
این نهاد خدمات رسان خاطرنشان کرد: بازارهای نوار غزه، خالی از کالاهای مصرفی است و هفته های تعیین کننده ای پیش روی ماست. به همین دلیل باید جایگزین هایی برای تأمین مالی آژانس بیابیم.
فیلیپ لازارینی رئیس آنروا پیشتر اعلام کرده بود که «اسرائیل» قصد دارد این سازمان را به همراه ایده حق بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه هایشان "نابود" کند.
وی تأکید کرده بود: در حال حاضر، ما با یک کارزار گسترده و متمرکز اسرائیل روبرو هستیم که هدف آن نابودی آنروا است.
لازارینی که از سال ۲۰۲۰ به عنوان کمیسر کل آنروا خدمت کرده، گفت که اسرائیل ظاهراً معتقد است که "در صورت برچیده شدن این سازمان امداد رسانی، وضعیت آوارگان فلسطینی و حق بازگشت آنان یک بار برای همیشه حل خواهد شد."
رژیم اسرائیل مدعی شده است که ۱۲ نفر از کارکنان آنروا در حمله ۷ اکتبر حماس شرکت کردند. آمریکا که بزرگترین حامی آنرواست، کمک مالی به آن را به حالت تعلیق درآورده و به دنبال سازمان های جایگزین است.
لازارینی گفت که بدون کمک آمریکا و سایر حامیان کلیدی آنروا، ۴۳۸ میلیون دلار یا بیش از نیمی از بودجه مورد انتظار امسال تامین نخواهد شد و این سازمان مجبور است که در ماه آوریل فعالیت خود را متوقف کند.
رییس این سازمان حامی فلسطین گفت که اسرائیل خواهان استعفای او نیز شده است؛ خواسته ای که به گفته او هیچ دولت دیگری در طول بحران کنونی مطرح نکرده است.
رسانههای مصری به نقل از منابع آگاه از برگزاری نشستهای تکمیلی مذاکرات پاریس برای آتشبس در غزه در روزهای آینده خبر دادند.
شبکه خبری قاهره به نقل از یک منبع رژیم صهیونیستی گزارش داد که نشستهای تکمیلی مذاکرات پاریس در مورد آتشبس در نوار غزه برگزار خواهد شد.
همچنین پایگاه خبری «الیوم السابع» به نقل از یک منبع مسئول مصری از پایان دیدارهای پاریس بین مصر، قطر، آمریکا و رژیم اسرائیل در خصوص آتش بس در نوار غزه خبر داد و افزود: تلاش ها در این زمینه در هفته جاری ادامه می یابد.
رسانه های رژیم اسرائیل نیز گزارش دادند: این احتمال وجود دارد که نشست پاریس به پیشرفتی در جهت دستیابی به توافق تبادل اسیران و بازداشت شدگان منجر شود.
الیوم السابع مصر با اشاره به اینکه این کشور دور جدید مذاکرات برای آزادی اسیران و بازداشت شدگان و اجرای طرح جدید برای آتش بس در نوار غزه در ماه مبارک رمضان را رهبری می کند، افزود: قاهره به تلاش های خود برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه ادامه می دهد.
پاریس پایتخت فرانسه از طریق میانجی ها بین رژیم اسرائیل و جنبش فلسطینی حماس میزبان نشست های جدید مذاکرات طرفین برای توافق مبادله اسیران دو طرف و برقراری آتش بس بشردوستانه است.
روزنامه آمریکایی نوشت جنبش حماس بهرغم گذشت حدود ۱۴۰ روز از جنگ و انبوه حملات شدیدی که رژیم صهیونیستی در این ۱۴۰ روز انجام داده، همچنان به عنوان یک تهدید علیه صهیونیستها باقی مانده است.
رسانه نزدیک به دموکراتها نوشت شکست حماس به رغم تداوم حملات رژیم صهیونیستی از زمین، هوا و دریا به نوار غزه همچنان دور از دسترس این رژیم است.
روزنامه نیویورکتایمز نوشت به دلیل بعید بودن شکست حماس، اسرائیل به دنبال جنگی بلندمدت علیه غزه است.
این رسانه در این مطلب که از سوی ۲ خبرنگار خود در شهر قدس اشغالی منتشر شده است، نوشت: «با ادامه یافتن جنگ در غزه وضعیت در این باریکه آکنده از ویرانی و یاس است. طبق اعلام مقامهای وزارت بهداشت غزه بیش از ۲۹۰۰۰ نفر در این جنگ کشته شدهاند که اکثریت آنها در جریان بمبارانهای بی وقفه اسرائیل اتفاق افتاده است. محلهها با خاک یکسان شدهاند، خانوادهها محو شدهاند، کودکان یتیم شدهاند و ۱.۷ میلیون نفر از مردم آواره شدهاند.»
نیویورکتایمز به این موضوع اشاره میکند که عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ در غزه حساسیت جهانی را هر چه بیشتر بر میانگیزد اما به گفته مقامهای فعلی و سابق اسرائیلی هدف «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم برای از بین بردن حماس دور از دسترس است و آنها چشم به اجرای یک عملیات طولانی مدت دارند.
به نوشته این نشریه آمریکایی، یک مقام اطلاعاتی اسرائیلی که نامش را فاش نکرد گفت که ممکن است ماموریتی که این رژیم برای شکست حماس تعیین کرده به دوش فرزندان او بیفتد.
مقامهای آمریکایی نیز گفتند «اسرائیل تا آینده قابل پیشبینی نخواهد توانست هدف از بین بردن توانمندی نظامی حماس را محقق کند».
این روزنامه آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد با وجود آنکه اسرائیل مدعی از بین بردن «بیش از ۱۰۰۰۰ نفر» از مبارزان حماس است، توضیح نداده که این آمار ادعایی را چطور محاسبه کرده در حالی که به گفته تحلیلگران در ضمن آشوبهای جنگ، به دست آوردن ارقام دقیق دشوار است.
نیویورک تایمز با اشاره به ادعای مقامهای اسرائیلی درباره اینکه ساختارهای فرماندهی گردانهای حماس و فرماندهان و جانشینهای فرماندهان را از بین برده نوشته است: «به گفته مقامهای امنیتی فعلی و سابق، هنوز هزاران مبارز حماس که وابسته به گردانهای باقی مانده بوده یا به طور مستقل فعالیت میکنند، در روی زمین و زیر زمین باقی ماندهاند.»
یوسف حمدان، نماینده حماس در الجزایر ماه جاری میلادی گفت: «مقاومت هنوز قادر به وارد کردن ضربات دردناک به دشمن است.»
منابع رسانهای جمعه از آغاز دور جدیدی از مذاکرات با حضور نمایندگانی از مصر، قطر، آمریکا و رژیم صهیونیستی در پاریس با هدف دستیابی به آتشبس در نوار غزه خبر داده بودند.
شبکه تلویزیونی قاهره مصر گزارش داد که این دور از مذاکرات با هدف ایجاد آتشبس در غزه، تبادل اسرا و حمایت از اوضاع انسانی در نوار غزه انجام میشود.
یک منبع مطلع به خبرگزاری رویترز اعلام کرد مذاکرات هر یک از میانجیگران - آمریکا، مصر و قطر - بر سر آتشبس در غزه به طور جداگانه با رئیس سرویس اطلاعاتی موساد آغاز شده است.
نیویورک تایمز تصریح کرد این حقیقت ارتش رژیم صهیونیستی بعد از عقب نشینی سربازانش در چند هفته قبل از شمال غزه بار دیگر قصد بازگرداندن آنها را به این منطقه دارد نشان میدهد حماس هنوز فعال است. یک افسر اطلاعاتی اسرائیلی ادعا کرد ارتش اسرائیل معتقد است دست کم ۵۰۰۰ مبارز حماس در شمال این باریکه باقی ماندهاند. مقامهای نظامی اسرائیلی گفتند این تعداد یک نیروی قابل توجه با توان انجام حملات موشکی به اسرائیل و حمله به سربازان نیروی زمینی ارتش این رژیم به حساب میآید.
به نوشته این نشریه آمریکایی سرهنگ «نوچی ماندل» رئس ستاد تیپ ناهال که در شمال غزه عملیات انجام میدهد گفت: «حماس در شمال غزه هنوز کاملا شکست نخورده است.ما اقدامات خیلی زیادی انجام دهیم اما هنوز کارهای بیشتری باید انجام شوند.»
منابع رسانهای عبری از پیشرفت در مذاکرات پاریس درباره جنگ غزه و دستیابی به توافقات جدید در این مذاکرات خبر دادند.
رسانههای عبری به نقل از منابع آگاه از مذاکرات در پاریس مدعی شدند «در مذاکرات پاریس بر سر خطوط کلی جدید توافق شده است».
این منابع گفتند: «پیشرفتهایی وجود دارد که ممکن است اجازه حرکت برای مذاکره درباره جزئیات را بدهد».
منابع رسانهای جمعه از آغاز دور جدیدی از مذاکرات با حضور نمایندگانی از مصر، قطر، آمریکا و رژیم صهیونیستی در پاریس با هدف دستیابی به آتشبس در نوار غزه خبر داده بودند.
شبکه تلویزیونی قاهره مصر گزارش داد که این دور از مذاکرات با هدف ایجاد آتشبس در غزه، تبادل اسرا و حمایت از اوضاع انسانی در نوار غزه انجام میشود.
یک منبع مطلع به خبرگزاری رویترز اعلام کرد مذاکرات هر یک از میانجیگران - آمریکا، مصر و قطر - بر سر آتشبس در غزه به طور جداگانه با رئیس سرویس اطلاعاتی موساد آغاز شده است.
این منبع مطلع در رابطه با آغاز مذاکرات جدی درخصوص برقراری آتشبس در غزه ابراز خوشبینی کرد.
وبگاه «واللا» به نقل از ۲ مقام مطلع از روند مذاکرات گزارش داد: «در جریان مذاکرات در پاریس میان نمایندگان آمریکا، اسرائیل، مصر و قطر، طرحی جدید و به روز شده برای توافق آزادی اسرا مورد توافق قرار گرفت».
این منابع مطلع درباره جزئیات پیشرفت در مذاکرات گفتند: «در مذاکرات پیشرفتهایی حاصل شده است» بهطوریکه ممکن است اجازه دهد به مرحله توافق بر سر جزئیات توافق، از جمله تعداد و هویت اسرا رفت و انتظار میرود کابینه جنگ اطلاعات تکمیلی را از تیم مذاکره کننده دریافت و شاید طی امروز عصر درباره گامهای بعدی تصمیم گیری کند.
یک مقام دیگر مطلع از مذاکرات تایید کرد که پیشرفت در جهت مذاکرات مفصلتر در حال انجام است و ادعا کرد «توانایی میانجیها بر متقاعد کردن حماس به منظور موافقت با چارچوب جدید به دست آمده متمرکز شده است».
دور قبلی مذاکرات بر سر آتشبس در غزه، به دلیل مخالفت تلآویو با پیشنهادهای حماس، به نتیجه نرسید.
مقاومت حماس تاکید کرده بود با طرح پیشنهادی نشست پاریس با روحیه مثبت برخورد کرده است، با این هدف که شامل آتشبس کامل، پایان دادن به جنگ غزه، بازسازی آن، لغو محاصره این باریکه و تبادل اسرا باشد.
منابع مصری از هشدار مقامات این کشور به آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره خطر ادامه جنگ غزه در ماه رمضان خبر دادند.
یک منبع آگاه مصری اعلام کرد: مذاکرات برای رسیدن به یک توافق قبل از ماه رمضان در بیش از چند سطح ادامه دارد. طی روزهای اخیر تماسهای زیادی میان مسئولان مصری، اسرائیلی و آمریکایی برقرار شده است. در این تماسها مصر نسبت به خطر ادامه جنگ غزه در ماه رمضان و انجام عملیات نظامی در شهر رفح هشدار داد.
مسئولان مصری در این تماسها تأکید کردند ادامه عملیات نظامی به طور کلی و انجام عملیات گسترده در رفح در ماه رمضان منطقه را به طور کامل در آستانه انفجار قرار میدهد و خطر آن تنها برای رژیم صهیونیستی نخواهد بود بلکه برای تمام کشورهای منطقه خواهد بود.
مسئولان مصری هشدار دادند این مسئله منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای منطقه را با خطری جدی مواجه میکند و با ادامه بحران به شکل کنونی با فرا رسیدن ماه رمضان همه با فاجعه روبرو خواهند شد.
جنبش حماس جمعه اعلام کرد هیئت این جنبش با ریاست اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس سفر چند روزه خود به مصر را پایان داد و طی آن دیدارهایی با عباس کامل، رئیس اطلاعات مصر و تعدادی از مسئولان مصری برگزار کرد.
بر اساس بیانیه این جنبش این مذاکرات درباره اوضاع غزه و توقف جنگ و بازگشت آوارگان به شمال غزه بود. همچنین به پرونده تبادل اسرا و طرح رژیم صهیونیستی برای ممانعت از ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی در ماه رمضان پرداخته شد.
در این راستا منابع دیپلماتیک غربی در قاهره از تحرکات گسترده اروپایی برای حمایت از موضع میانجیگران مصری و قطری در سایه تلاش دولت آمریکا برای تحقق یک توافق برای آزادی اسرای صهیونیست و آتش بس قبل از ماه رمضان خبر دادند.
به نقل از العربی الجدید، یک دیپلمات غربی گفت: بحران کنونی در این است که اعتمادی به موضع بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل برای توقف جنگ کنونی وجود ندارد. تلاشها برای آتش بس همچنان ادامه دارد اما فضای سیاسی در اسرائیل نگران کننده است. نتانیاهو درباره تمام مسائلی که به آن فکر میکند با همپیمانانش در داخل یا حتی حامیان اسرائیل در خارج صحبت نمیکند و همین مسئله باعث شده تا برخی از کشورهایی که در ابتدای جنگ غزه به صورت کامل از عملکرد کابینه اسرائیل حمایت میکردند مواضع خود را تغییر دهند. یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا به مسئولان اروپایی اطلاع داد که از برخورد نتانیاهو که بسیاری از جزئیات را از ارتش مخفی میکند، ناخرسند است.
در این راستا عاطف سالم، سفیر سابق مصر در تل آویو درباره تأخیر در رسیدن به یک توافق آتش بس به رغم فشارهای میانجیگران گفت: این جنگ به طور کلی یک جنگ پیچیده است و عوامل زیادی در آن دخالت دارد و ابعاد منطقهای، امنیتی و دینی دارد و همچنین شاهد مداخلههای بینالمللی هستیم. چندین قطعنامه از سازمان ملل برای حل نزاع صادر شده است. مسائلی نیز وجود دارد که مانع توافق میشود که از جمله آن مسائل داخلی اسرائیل است که مهمترین آن یک مسئله تاریخی است مبنی بر اینکه برخی دولتهای اسرائیلی به دلیل مشارکت در نشستهای صلح سقوط کردهاند و کابینه کنونی اسرائیل از سال ۱۹۴۸ یکی از کابینههایی است که بیشترین مخالفت را با تشکیل کشور مستقل فلسطین داشته است. اسرائیل به مسئولیتهای خود عمل نکرده است اما با این حال احتمال رسیدن به آتش بس در روزهای آینده وجود دارد و این به دلیل فشارهای خانوادههای اسرای صهیونیست و فشارهای خارجی بر اسرائیل است.
یک دیپلمات غربی پیش از این اعلام کرد احتمال رسیدن به توافق ظرف یک هفته آینده در سایه فشارها وجود دارد. توافقی که درباره آن صحبت میشود در خصوص آتش بس فوری به مدت ۴۵ روز است که طی آن تعدادی از اسرای اسرائیلی آزاد خواهند شد و در این مدت مذاکرات ادامه خواهد داشت. به رغم افزایش اظهارات اسرائیلیها درباره عملیات نظامی در رفح اما محافل سیاسی اروپایی معتقدند که اسرائیل تمایل دارد طی ماه رمضان به رفح حمله نکند چرا که میداند این مسئله خطرناک است.
عمار فاید، پژوهشگر علوم سیاسی و روابط بینالملل نیز گفت: هیچ کسی به طور قطع نمیداند که مذاکرات منجر به آتش بس قبل از ماه رمضان انجام خواهد شد یا خیر. همچنان این احتمال وجود دارد اما حتما نیز اتفاق نمیافتد.
در این راستا منابع آگاه در جنبش حماس اعلام کردند این جنبش مواضع خود را درباره سه مسئله مدت آتش بس در غزه، تعداد اسرای مرحله اول در توافق تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی و مرزهای عقبنشینی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه نرمتر کرده است.
یک منبع در جنبش حماس اعلام کرد رهبری این جنبش مانعی نمیبیند که در هر مرحله تنها ۶ هفته آتش بس برقرار شود و دلیل این مسئله برای هموار کردن مسیر برای میانجیگران و گرفتن هرگونه بهانهای از رژیم اشغالگر و پیشبرد توافق صلح است.
منابع اعلام کردند حماس درباره شرط خود برای آزادی ۱۵۰۰ اسیر در ازای ۴۰ اسیر اسرائیلی نیز انعطاف به خرج داده است.
به گفته این منابع جنبش حماس آمادگی خود را برای انعطاف نشان دادن درباره موافقت با به تأخیر انداختن مذاکرات عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از شمال و شرق غزه اعلام کرده است اما تأکید دارد مرحله اول باید شامل عقب نشینی از مرکز غزه باشد تا آوارگان بتوانند به شهر غزه و شهرهای شمالی بازگردند.
یک منبع نیز اعلام کرد مسئولان مصری آمادگی رژیم صهیونیستی را برای موافقت با بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه و همچنین موافقت با برداشتن ایستهای نظامی به ویژه در خیابانهای صلاح الدین و الرشید اعلام کردهاند.
این منبع تأکید کرد: میانجیگران در مصر و قطر درباره پیشرفت در مذاکرات پاریس که راه را به روی مذاکرات آتش بس باز میکند خوشبین هستند و احتمال گشایشی ظرف یک هفته آینده در مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا وجود دارد.
منابع آگاه مصری اعلام کردهاند مذاکرات با جنبش حماس مثبت بوده و شاهد نوعی پیشرفت است.
یک مسئول اسرائیلی نیز در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد احتمالا پیشرفتی در مذاکرات پاریس درباره توافق تبادل اسرا میان حماس و تلآویو حاصل شود.
این مسئول اسرائیلی اعلام کرد هدف رژیم صهیونیستی رسیدن به معامله تبادل اسرا قبل از ماه رمضان است.
با شهادت ۲ خبرنگار دیگر شمار شهدای خبرنگار از آغاز جنگ نسلکشی رژیم اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه به ۱۳۲ نفر افزایش یافت.
به گزارش رسانه های فلسطینی، دفتر رسانه ای دولتی در نوار غزه امروز اعلام کرد که «محمد تشرین یاغی» عکاس خبرنگار فلسطینی به همراه دختر و همسرش در حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی بیمارستان الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند.
همچنین « مصعب ابو زاید » خبرنگار و مجری برنامه رادیو قرآن فلسطین در پی بمباران منزلی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه به همراه خانواده خود به شهادت رسید.
پیشتر شمار شهدای خبرنگار بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه، ۱۳۰ نفر اعلام شده بود.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از زمان آغاز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه تاکنون ۲۹ هزار و ۶۰۶ فلسطینی به شهادت رسیدند.
به گزارش شبکه فلسطین الیوم، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که همچنین طی این مدت ۶۹ هزار و ۷۳۷ نفر بر اثر حملات و بمباران ارتش رژیم صهیونیستی مجروح شدند.
بر اساس این گزارش، در ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی ۹ عملیات نظامی عیله فلسطینیان در نوار غزه انجام داد که بر اثر آن ۹۲ نفر فلسطینی غیرنظامی شهید و ۱۲۳ نفر دیگر زخمی شدند.
وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابانها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آنها ممانعت میکنند.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که بیش از ۴۰۰ فلسطینی که به مراکز این سازمان در غزه پناه برده بودند، به شهادت رسیدهاند.
آنروا با انتشار بیانیهای در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر بیش از ۴۰۰ فلسطینی را که به مراکز وابسته به این آژانس پناه آورده بودند را به شهادت رسانده است.
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، در این بیانیه همچنین آمده است که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز وابسته به آنروا در غزه و اطراف آن پناه بردهاند.
در بیانیه مذکور همچنین آمده است این مراکز وابسته به آنروا به منزل فلسطینیان از شیرخوار تا سالخورده تبدیل شدهاند.
آنروا پیشتر نیز اعلام کرده بود که ۱۵۳ مرکز وابسته به این آژانس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در معرض بیش از ۳۰۰ حمله قرار گرفتهاند.
سفیر فلسطین در انگلیس گفت شرایط موجود در این کشور هولناک بوده و مردم با یک نسلکشی روبرو هستند.
«حسام زملط» سفیر فلسطین در لندن با حضور در نشستی با عنوان «رویکردهای انتقادی به آپارتاید و اشغالگری اسرائیل» در چارچوب «همایش فلسطین و آینده روابط بینالملل» که دانشگاه ابن خلدون ترکیه در استانبول برگزار کرد، از طریق ویدیو کنفرانس حضور یافت.
زملط در این نشست اظهار کرد: «آنچه در حال حاضر در فلسطین در حال وقوع است، آزمون و محکی برای اصول اخلاقی ساختار جهانی است. شرایط موجود در فلسطین به معنی واقعی کلمه هولناک است و ما با یک نسلکشی در حق مردممان مواجه هستیم».
او در ادامه با اشاره به ماجرای اشغال فلسطین سال ۱۹۴۸ گفت: «اسرائیل با اجرای کاری که ۷۶ سال قبل انجام داد، در چارچوب طرحی برای تخلیه نوار غزه اقدام میکند و به همین دلیل دهها هزار تن را به قتل رساند و ۱.۷ میلیون تن دیگر را آواره کرد و زیرساختهای نوار غزه را به شکل کامل ویران کرد و گرسنگی و بیماریهای واگیردار هر روز بیشتر میشود».
زملط با اشاره به اینکه تمامی جنایات جنگی در قوانین بینالمللی انجام شده و نسلکشی با وجود حکم دیوان بینالمللی دادگستری ادامه دارد، گفت: «ساختار جهانی کاری نمیکند و بیفایده است و ما دیگر نمیتوانیم درباره ساختار بینالمللی صحبت کنیم و این رژیم تنها توسط قدرتمندترین کشورهای جهان و در چارچوب دستورات آنها قابل استفاده است».
«میکو پلد» نویسنده و فعال حقوقی نیز در این نشست اظهار کرد: «همواره درباره دلاوری و قهرمانی کسانی شنیدم که با تبعیض، دیکتاتوری و اشغالگری مبارزه میکند اما هرگز شاهد محکومیت مقاومت نبودم تا اینکه کار به فلسطینیها کشید».
او در ادامه خطاب به آنهایی که پس از حملات هفتم اکتبر گذشته فلسطینیها را محکوم کردند، گفت: «محکومیت باید متوجه سرچشمه خشونت و نژادپرستی شود که همان اسرائیل، جنبش صهیونیسم، صهیونیستها و حامیان آن در سراسر جهان است».
سفیر آفریقای جنوبی در هلند از تمامی کشورهای جهان خواست علیه رژیم صهیونیستی شهادت دهند تا این رژیم بابت جنایت کشتار جمعی در غزه مجازات شود.
«ووسی ماندونسلا» سفیر آفریقای جنوبی در هلند در مصاحبهای با خبرگزاری آناتولی ترکیه از تمامی کشورهای جهان خواست در پروندهای که کشورش به دیوان بینالمللی دادگستری ارائه کرده، علیه این رژیم شهادت دهند تا رژیم صهیونیستی به جرم کشتار جمعی مجازات شود.
او در ابتدای این مصاحبه به شرح انگیزههای کشورش برای طرح این شکایت علیه رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: «ما به عنوان کشوری که به شکل مستقیم از سرکوب و ساختار آپارتاید رنج کشیدیم، برای ما بسیار اهمیت داشت که در جلوگیری از رنج کشیدن دیگران از ساختاری مشابه مشارکت داشته باشیم».
نماینده آفریقای جنوبی اظهار کرد: «معتقدیم اقداماتی که اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین مرتکب میشود، بدترین نمونهای است که ما در سایه رژیم آپارتاید تجربه کردیم، بر این اساس آفریقای جنوبی طرح چنین شکایت حقوقی علیه اسرائیل در دیوان بینالمللی دادگستری را وظیفهای بر دوش خود در مقابل مردم خود و جامعه بینالملل جهت تضمین محاکمه اسرائیل بابت اقداماتش دانست».
او افزود: «آفریقای جنوبی شکایت خود را در حالی به دادگاه ارائه کرد که شواهد و مدارک کافی برای اثبات اینکه اسرائیل مرتکب کشتار جمعی شده، در اختیار دارد».
این نماینده آفریقای جنوبی در ادامه نیز به رفتارهای سرباران رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی، گزارشها و روایات ساکنان این مناطق و نیز اظهارات مسوولان ارشد سیاسی و نظامی آن که با هدف نابود کردن ملت فلسطین همخوانی دارد، پرداخت.
این دیپلمات آفریقای جنوبی درباره انتظارات کشورش از نتایج این شکایت و گامهای بعدی آن گفت: «انتظار داریم در پایان این روند، دادگاه اعلام کند که اشغال مستمر اراضی فلسطینی توسط اسرائیل غیرقانونی است و باید متوقف شود».
او افزود: «پس از آن پرونده به مجمع عمومی سازمان ملل ارجاع داده خواهد شد تا این نهاد چگونگی اجرای لغو آپارتاید در اراضی فلسطینی با استناد به حکمهای دادگاه را بررسی کند».
این مسوول آفریقای جنوبی در ادامه مصاحبهاش با آناتولی از کشورهای عضو «توافقنامه ممانعت از کشتار جمعی» خواست تا در جلسات استماع دیوان بینالمللی دادگستری حضور یافته و نظرات خود را همراه با شواهد و مدارکی که در اختیار دارند، ارائه کنند تا برای دادگاه روشن شود که اسرائیل مرتکب جنایت کشتار جمعی شده است، در صورتی که دادگاه به این نتیجه برسد، انتظار داریم اسرائیل به شکل مناسب مجازات شود.
این دیپلمات آفریقای جنوبی در جلسه دیوان بینالمللی دادگستری در تاریخ ۲۰ فوریه جاری سخنرانی کرد که به شدت مورد توجه قرار گرفت، او گفت «تقریبا ۳۰ هزار فلسطینی طی چهار ماه کشته شدند و این تنها یک آمار صرف نیست بلکه خون ملت فلسطین و تکهپارههای اجساد آنهاست؛ چه زمانی چندین دهه فرار اسرائیل از مجازات پایان خواهد یافت؟ در طول ۱۴۰ روز گذشته جهانیان با هراس حملات مستمر به غزه را دنبال میکنند، وحشیگری و خشونت عملیات نظامی اخیر اسرائیل علیه غزه و نقض قوانین بینالمللی از جمله حکمهای دیوان بینالمللی دادگستری روشنترین نشانه از این است که اسرائیل خود را به اقداماتی که علیه فلسطینیها انجام میدهد، مقید نمیداند».
جلسات استماع در دیوان بینالمللی دادگستری ۱۹ فوریه جاری (دوشنبه گذشته) آغاز شد و تا ۲۶ فوریه جاری (پس فردا دوشنبه) با حضور نمایندگان ۵۲ کشور برای بیان نظرات و مواضع خود درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی ادامه دارد.
از جمله این کشورها میتوان به ایران، عربستان، الجزایر، مصر، امارات، اردن و ترکیه و نیز آمریکا، انگلیس، کانادا، روسیه و چین اشاره کرد.
التهاب شدید در مرز لبنان و اسرائیل با تبادل آتش سنگین
منابع خبری ظهر امروز (شنبه) از بروز التهاب دوباره در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی و تبادل آتش میان حزبالله و ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.
پایگاه خبری العهد در این باره اعلام کرد که چندین موشک از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی پرتاب شد.
رسانههای رژیم صهیونیستی در این باره گزارش دادند که آژیرهای خطر در پادگان "ادمیت" در شمال فلسطین اشغالی صدا درآمده است.
برپایه گزارش این رسانهها، ۲ موشک به منطقه «الجلیل غربی» اصابت کرده است.
در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملات توپخانهای را به چند شهرک در جنوب لبنان انجام داد.
یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی در شمال کرانه باختری
منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند، نظامیان صهیونیست به مناطقی در شمال کرانه باختری یورش بردند.
نظامیان صهیونیست به اردوگاه العین واقع در شهر نابلس یورش بردند.
بر اساس این گزارش، نیروهای مقاومت با نظامیان صهیونیست در اردوگاه العین درگیر شدند و در جریان این درگیری در مسیر صهیونیستها چند بمب دستساز منفجر کردند.
همچنین نیروهای اشغالگر به شهرک بیت فوریک واقع در شرق نابلس حمله کردند و با جوانان فلسطینی در این شهرک درگیر شدند.
نظامیان صهیونیست به شهرک کفر اللبد واقع در شرق طولکرم نیز یورش بردند که با مقابله ساکنان این منطقه مواجه شدند. مبارزان فلسطینی همچنین به سمت ایست بازرسی نتسناعوز نظامیان صهیونیست واقع در غرب شهر طولکرم تیراندازی کردند.
نظامیان صهیونیست ساعات اولیه صبح روز جمعه نیز به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند و ۲ نوجوان فلسطینی را در شهر جنین به شهادت رساندند.
با آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری نیز در بخشهای مختلف این منطقه از جمله نابلس، طولکرم، جنین و الخلیل با نظامیان رژیم صهیونیستی مقابله میکنند.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد به تازگی اعلام کرد که بازداشتهای خودسرانه دسته جمعی، بازداشتهای غیرقانونی و موارد شکنجه گزارش شده و سایر اشکال بدرفتاری با زندانیان فلسطینی را در کرانه باختری ثبت کرده است.
طبق اعلام این نهاد، از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) حدود چهار هزار و ۷۸۵ فلسطینی در کرانه باختری بازداشت شدهاند.
اعراب درحال تهیه راهکاری برای «پساجنگ» در غزه هستند
یک شبکه صهیونیستی از تهیه یک ابتکارعمل توسط اعراب برای روز بعد از جنگ در نوار غزه پرده برداشت.
شبکه صهیونیستی «کان» در این باره اعلام کرد که دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا به رژیم صهیونیستی اعلام کرده است اعراب درحال تهیه یک ابتکارعمل و طرح برای فردای جنگ در غزه هستند.
طبق این گزارش، جزئیات این طرح شامل بندی مبنی بر ادغام جنبش مقاومت اسلامی حماس در سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) است.
کان در ادامه آورده است: دولت بایدن به واسطه فرستاده وی اخیرا «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داد تا جزئیات فردای جنگ در غزه را در کابینه مورد بررسی قرار دهد.
برپایه این گزارش، فرستاده جو بایدن همچنین به نتانیاهو هشدار داد که اگر رژیم صهیونیستی اقدامی نکند واشنگتن و اعراب به ارائه طرحهای مشابه ادامه خواهند داد.
در همین راستا یک مقام صهیونیست نیز درباره اهداف ارائه طرحی توسط نتانیاهو در این باره گفت: هدف از طرح نتانیاهو درباره فردای جنگ در غزه؛ اطمینان دادن به آمریکا و جلوگیری از عصبانیت ایتامار بن گویر و بزالل اسموتریچ (۲ وزیر تندرو کابینه) است.
منابع رسانهای روز جمعه از جزئیات طرح نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای غزه پس از جنگ پرده برداشتند.
سازمان پخش رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی سند و طرحی درباره سیاست کابینه وی برای روز «پساجنگ» در نوار غزه را به کابینه امنیتی ارائه کرد.
طبق این گزارش، سند نتانیاهو شامل بند بسته شدن آنروا و جایگزینی آن با سایر آژانسهای امدادی بینالمللی است.
این طرح همچنین شامل ایجاد یک منطقه امنیتی در نوار غزه در مجاورت شهرکهای صهیونیستنشین است.
سند نتانیاهو تصریح میکند که رژیم اسرائیل بسته شدن مرز جنوب غزه با مصر را حفظ خواهد کرد.
پایگاه خبری «آکسیوس»، گزارش داد که در طرح بنیامین نتانیاهو برای غزه پس از جنگ، ایفای نقش تشکیلات خودگردان فلسطین در نوار غزه، نامحتمل نیست.
آکسیوس، جمعه ۴ اسفند، افزود: «بر اساس طرحی که نتانیاهو پنجشنبه به کابینه امنیتی ارائه کرد، اسرائیل تا زمانی که نوار غزه خلع سلاح نشود، اجازه بازسازی آن را نخواهد داد.»
این وبگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پس از جنگ، مرز بین نوار غزه و مصر را کنترل خواهد کرد و با همکاری قاهره و کمک واشنگتن با قاچاق (به زعم صهیونیستها) مبارزه خواهد کرد.
آکسیوس افزود که طرحهای بازسازی غزه بر اساس طرح نتانیاهو با بودجه و رهبری کشورهای مورد قبول رژیم صهیونیستی اجرا خواهد شد.
مقامات رژیم صهیونیستی درحالی توهم مرحله «پساجنگ» و «نابودی حماس» را در سر میپرورانند که طی ۱۴۰ روز جنگ به رغم کشتار وحشیانه غیرنظامیان بیگناه فلسطینی، شکست سختی را از مقاومت فلسطین متحمل شدهاند.
هشدار اداره دفاع مدنی نوار غزه نسبت به کمبود غذا و دارو
اداره دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد که کمبود غذا و دارو زندگی ۷۰۰ هزار فلسطینی را در معرض خطر قرار داده است.
اداره دفاع مدنی نوار غزه هشدار داد که تداوم ممانعت از ورود غذا و دارو به نوار غزه و شمال سرزمینهای اشغالی توسط رژیم صهیونیستی زندگی بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی را در معرض خطر قرار داده و آنها هر لحظه در معرض خطر مرگ هستند.
براساس گزارش فلسطین الیوم، اداره دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد درد و رنج شهروندان فلسطینی در نوار غزه و شمال سرزمینهای اشغالی هر روز رو به وخامت است و هزاران تن از آنها به دلیل گرسنگی یا حملات اشغالگران در سایه سکوت کشورهای عربی و جهانیان در قبال این کشتار روزانه و درد و رنج آنها در انتظار مرگ هستند.
اداره دفاع مدنی نوار غزه همچنین اعلام کرد حملات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه بدون اتخاذ اقدامی جدی برای نجات جان فلسطینیان وارد صد و چهل و یکمین روز خود شده و همچنان آنها به این امید به سر میبرند که کسی را پیدا کنند که به نالههای آنها در این جهان گوش دهد قبل از اینکه خیلی دیر شود.