ایران چند موشک به اسرائیل زد؟

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت بامداد یکشنبه گزارش داد که ۱۵۰ موشک به سمت (رژیم) اسرائیل شلیک شده است.
کد خبر: ۱۲۳۱۷۸۲
|
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶ 14 April 2024
|
27135 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین از خبرگزاری سما فلسطین، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت گزارش داد که ۱۵۰ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.
 
در همین رابطه، رادیو ارتش اسرائیل نیز گزارش داد که آژیرهای هشدار در نقاط مختلف فلسطین اشغالی در پاسخ به موج اول حملات ایران ۷۲۰ بار به صدا درآمده‌اند.
 
کانال ۱۴ اسرائیل پیش تر گزارش داده بود که چند موشک در مناطقی در عراد (۴۵ کیلومتری شرق بئر السبع) در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده و خبرها حاکی از مجروح شدن چند نفر در محل اصابت است.
 
بر اساس این گزارش، همچنین چند موشک به صورت مستقیم به شهر اشغالی ام الفحم اصابت و نیروهای امدادی عازم این منطقه شده‌اند.
 
این گزارش می‌افزاید که چند فروند موشک نیز به صحرای النقب اصابت کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟