


شیء با ارزش همیشه در پوشش است و خریداران و دوستداران طلا آن را در ویترین های شیک و قابهای تزئین شده می جویند و آنها دوست دارند که مورد علاقه شان همیشه در کنارشان ودر لباسهای زیبا باشند همه باید بدانند که اگر به غیر از این باشد دوستارشان نیستند بلکه می خواهند بهار عمرشان راتباه کنند
بهتر بود یک عکس خانم محجبه استفاده می شد در کنار این جمله زیبا به جای کلمه چادر که داخل دایره قرمز بلد شده است
اینجا بجای کسی باید واژه بسیار زیباتری بکار می برد.کسی معنی عشق زمینی می دهد.اگر چادر را برای عشق زمینی بکار می برد که وای به حال ما.این شعار بسیار تاسف برانگیز است و معنی چادر و حجاب را بطور کل از بین می برد.
چادری هستم اما از این تبلیغ چادر خوشم نیامد!! کسی که چادر به سر میکنه علتش رو هم میدونه!!
حجاب مصونیت است نه محدودیت،جادر به مانند قلعه و دژی مستحکم می ماند نه زندان،فرق دژ با زندان نیز اینست که درب زندان را از بیرون بر روی انسان می بندند ولی درب قلعه و دژ را خود انسان از داخل برای مصون ماندن از خطرها بر روی خود خواهد بست.