تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در خصوص برنامه کاری خود در روسیه بیان کرد که ضمن شرکت در دو نشست امنیتی با برخی از همتایان خود دیدار خواهد کرد.
کد خبر: ۱۲۳۳۵۷۹
|
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵ 23 April 2024
|
2234 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران که به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه و نشست دبیران شورا‌ی امنیت ملی کشورهای عضو گروه بریکس به روسیه سفر کرده در مصاحبه با خبرنگاران در خصوص برنامه کاری خود گفت: دو اجلاس مهم در این سه روزه در سن پترزبورگ برگزار می‌شود. اول اجلاس مقامات عالی رتبه امنیتی کشورهاست و دوم اجلاس بریکس است. هر دوی آن‌ها مورد توجه جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی افزود: ایران هم به اجلاس بریکس و هم به اجلاس مقامات امنیتی کشورها نگاه ویژه‌ای دارد زیرا یک بخش مشترک در هر دوی آن‌ها وجود دارد و آن تقویت نگاه چندجانبه گرایانه و مقابله با انحصار غربی حاکم بر این عرصه ها است.

احمدیان ادامه داد: ما هم با توجه به شرایط خاص امنیتی منطقه و حوادثی که امروز در دنیا می‌گذرد، حوادث فلسطین و ظلمی که به مردم غزه می‌رود و تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشورهای مختلف از جمله به سفارت ایران به این دو اجلاس نگاه ویژه‌ای داریم. تلاش می‌کنیم همانگونه که زمینه لازم در این دو اجلاس وجود دارد، نگاه خودمان را بیان کنیم و شرایطی برای احقاق حق مردم فلسطین و ایران فراهم آوریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین در خصوص دیدارهای دوجانبه‌ای که در حاشیه این نشست‌ها تنظیم شده گفت: چند اجلاس دوجانبه هم تنظیم شده و در آن‌ها هم همین مواردی که عرض کردم دنبال خواهیم کرد. ضمن اینکه علاق و مسائل خاصی بین هر یک از دو کشور وجود دارد که به طور خاص در دیدارهای دوجانبه دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: یکی از این موارد حتما مسئله تجاوز اسرائیل هم به ایران و تجاوز به رفح است. مسئله دوم وحشی گری روزافزون رژیم صهیونیستی به کشورهای منطقه است که اخیرا عراق هم به آن اضافه شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟