ترکیه سالی دوبار دستمزدها را با نرخ تورم همسان می‌‌کند

چرا نرخ تورم در ایران مدام بالا می‌رود؟

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: در کشور ما تولیدکنندگان و عرضه کنندگان از افزایش تورم نفع می‌برند چرا که هزینه‌ای که به آنها متحمل می‌شود متناسب با تورم نیست و این مهم است که تناسبی در خصوص تورم و حقوق ها داشته باشیم.
کد خبر: ۱۲۴۳۸۹۰
|
۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸ 21 June 2024
|
10717 بازدید

به گزارش «تابناک»، کارشناس مسائل اقتصادی گفت: یکی از ایرادهای اصلاحات اقتصادی ما این است که تورم زیاد داریم اما دستمزدها را سرکوب می‌کنیم و این سیاست باعث فقر و نارضایتی بیشتر مردم می‌شود.
 
حسین راغفر در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: در ترکیه دستمزدها سالی دوبار با نرخ تورم همسان می‌شود این موضوع خود به خود به افزایش تورم کمک می‌کند اما از طرفی همین امر کمک می‌کند عرضه کننده که همان متقاضی نیروی کار است از ترس اینکه تورم افزایش پیدا کند و آنها به ناچار مجبور به افزایش دستمزدها شوند، در راستای کنترل تورم تلاش کند.
 

وی در ادامه افزود: در کشور ما تولیدکنندگان و عرضه کنندگان از افزایش تورم نفع می‌برند چرا که هزینه‌ای که به آنها متحمل می‌شود متناسب با تورم نیست و این مهم است که تناسبی در خصوص تورم و حقوق ها داشته باشیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟