معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های فارس در هفته پیش رو از شنبه ششم تا پنجشنبه یازدهم مرداد تغییر پیدا کرد.
ادارات استان فارس یکشنبه آینده تعطیل است

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محسن نعمتی طی بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها استان اظهار کرد: به دلیل ماندگاری گرمای شدید هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی (برق) و پیشگیری از بحران‌های احتمالی ساعت کاری کلیه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان فارس در هفته پیش رو از شنبه ششم لغایت یازدهم مرداد از ساعت ۶ الی ۱۱ صبح خواهد بود.

وی افزود: در روز یکشنبه هفتم مرداد نیز کلیه دستگاه‌های اجرایی مؤسسات عمومی دولتی و غیر دولتی تعطیل است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس خاطر نشان کرد: کسری ساعت کاری در روزهای این هفته به صورت دورکاری جبران می‌شود.

نعمتی تاکید کرد: دستگاه‌هایی که روزهای پنجشنبه به صورت دورکاری فعالیت داشتند «ازجمله آموزش و پرورش» در پنجشنبه یازدهم مرداد نیز همچنان دور کار خواهند بود.

وی اضافه کرد: ساعت کار مراکز و مجتمع‌های تجاری استان فارس با همکاری شرکت‌های توزیع برق شیراز و استان و اتاق اصناف از ساعت ۱۳ لغایت ۱۷ تعطیل اعلام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس ادامه داد: با توجه به تغییر ساعت کاری ادارت و سازمان‌های سطح شیراز از ساعت ۶ صبح، شهرداری شیراز مکلف است شروع ساعت کاری ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری خود را اعم از مترو و اتوبوس متناسب با ساعت کاری کارکنان آغاز کند.

نعمتی افزود: بیمارستان‌ها، مراکز امدادی و اتفاقات، خدمات امداد جاده‌ای، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، اورژانس، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، بخش عملیاتی خدمات پست و تأمین کالاهای ضروری، باید طبق روال قبل ارائه خدمت کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین