م ملک محمدی

از شروع فصل هواداران هر دو تیم پرطرفدار پایتخت انتظار این بازی را می کشند . بازی که برخلاف گفته های کلیشه ای و تکراری اهالی فوتبال نه 3 امتیاز دارد و نه یک بازی معمولی است ! این بازی بسیار پراسترس و پرهیجان و پر از نکات جالب توجه ای است که هر ساله نسبت به سال قبل تغییراتی را در آن شاهد هستیم . دربی 69 می تواند جذابیتهای جداگانه ای را نسبت به چند دربی اخیر داشه باشد .

وجود علی دایی در راس کادر فنی پرسپولیس می تواند جذابیتهای خاصی را به این بازی دهد مردی که تحت هر شرایطی انسانی جالب است وکاریزمای خاصی دارد . در آن طرف پرویز مظلومی که اتفاقاً جزو داربی اولی هاست تجربه خوبی برای هدایت آبی پوشان دارد وی از جنس آبی با تفکرات و سلایق خاص خودش است، با نگاهی گذرا به نفرات دو تیم پرسپولیس و استقلال نفرات جدید و تازه وارد کاملا متمایز هستند .

 در استقلال از پرویز مظلومی ، میلاد میداوودی ، ایمان مبعلی ، آندره لوئیز ، دسوزا و جواد شیرزاد می توان نام برد که در صورت حضور آنها در میدان اولین باری است که در دربی ایران شرکت می کنند همچنین در تیم پرسپولیس رحمان احمدی ، محمد نوری ، غلام رضایی ، رضا نور محمدی و امیرحسین فشنگچی نیز در صورتی که در زمین حضور داشته باشند اولین دربی خود را تجربه خواهند کرد .
 
با توجه به حساسیت این دیدار و ارزشی که در نتیجه آن برای هر دو تیم از مدیریت تا هواداران آنها دارد باید تا ساعت 00/15 روز جمعه مورخ 23/07/89 صبر کرد و منتظر بود تا نظاره گر این دیدار پرطرفدار نیز باشیم . با توجه به تغییرات زیادی که در ترکیب هر دو تیم وجود خواهد داشت باید دید تفکرات دایی و مظلومی کدام مثبت تر بوده و می تواند سند شکست تیم حریف را امضا کند .
سکوت کرده و منتظر می مانیم ...

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین