این بازیگر شناخته شده سینمای کره جنوبی برای بازی در یکی از نقش‌های اصلی فیلم سینمایی "شش نفر زیر باران" دعوت شده و هم اکنون گروه تولید در حال رایزنی با وی هستند.
"هان جی های" بازیگر نقش سوسانو در مجموعه پرمخاطب "افسانه جومونگ" برای بازی در فیلم سینمایی "شش نفر زیر باران" به کارگردانی علی عطشانی به ایران می‌آید.
به گزارش خبرنگار مهر، این بازیگر شناخته شده سینمای کره جنوبی برای بازی در یکی از نقش‌های اصلی فیلم سینمایی "شش نفر زیر باران" دعوت شده و هم اکنون گروه تولید در حال رایزنی با وی هستند.
"شش نفر زیر باران" دومین ساخته بلند سینمایی علی عطشانی است که نیمه آبان‌ماه به تهیه کنندگی محسن طباطبایی‌پور در تهران کلید می‌خورد. این فیلم اثری پر بازیگری است که در کنار هان جی های، ستارگانی از سینمای ایران در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

 
از عوامل تولید "شش نفر زیر باران" که تا کنون حضورشان در این پروژه قطعی شده است، می‌توان به مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، طراح چهره پردازی: الهام اطیابی و مجری طرح: مجید کریمی اشاره کرد.
 
هان جی های در مجموعه "افسانه جومونگ" به عنوان بازیگر اصلی زن بازی کرده که مدتی پیش از تلویزیون ایران به نمایش در آمد و با استقبال بسیار زیادی روبرو شد. علی عطشانی فیلم سینمایی "دموکراسی تو روز روشن" را در کارنامه دارد.
 
عوامل تولید "شش نفرزیر باران" تلاش می‌کنند با دعوت از این بازیگر در جذب مخاطب برای سینمای ایران گامی بردارند. برای اطلاع رسانی مناسب درباره "شش نفر زیر باران" سایت اینترنتی www.6nafar.blogfa.com  طراحی شده است.
 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

چرا تیتر الکی می زنید اسم سریال افسانه جومونگ بود و این بازیگر نقش سوسانو را برعهده داشت شما باید اسم سریال رو درست بنویسید.

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

قابل توجه مسئولین متدین این خانم مشکل اخلاقی داره تو چنتا فیلم نقشهای خیلی بدبی داشته وروابط نامشروع را با دیگر بازیگران به راحتی انجام میده خب تو کره راحت باشه اما نباید تو ایران از این افراد استفاده بشه

M -> 1389/07/26
پاسخ

ای ما چقدر بدبختیم .انگار دنیرو یا پلچینو اومدن. یک سریال که نشون میده چقدر سطح سلیقه ما سخیفه

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

از کی تا حالا وبلاگ شده سایت اینترنتی؟!!!!!!!!!!!

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

باعث تاسفه که یه همچین بازیگرای بنجل خارجی می خوان بیان بازار سینمای ایران رو گرم کنن...

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

اون بنده خدایی از کهکیلویه و بویراحمد که بخاطر این خانم خودکشی کرده بود رو بگو الان چه حالی داره!!!! یار در خانه و ما ....

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

قابل توجه آن برادریاسوجی که عاشق سوسانوشده بودحالاایشان باپای خوددرایران است مژدگانی بدهد

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

دیگه هیچ مشکلی نداریم

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

جالبه ولی این خانوم فیلمهای خیلی غیر اخلاقی در کره بازی کرده

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

حیف پول بیت المال ...

عبدا000 -> 1389/07/26
پاسخ

ما تا حالا فکر میکردیم دردستگاهها قحط الرجال است، ولی فکرنمیکردیم دربین بازیگران سینماهم قحط الرجالی وجود دارد که مجبورند افراد معلوم الحال وبی بند وبار را ازکشورهای دیگر دعوت به بازی دریک فیلم سینمایی نمایند چشممان روشن چی فکر میکردیم چی شد؟ پاسخ خون شهدا وجانبازان را چه میدهید؟؟؟؟؟

کاربر مهمان -> 1389/07/26
پاسخ

آقایی که گفتی پاسخ خون شهدا، فکر نمی کنی که کارگردان باید بازیگرانش را انتخاب کند؟ می خواهید شما انتخاب بازیگر کنید و شهدا راضی شوند؟ هرچند باز دم آن کارگردان معروف گرم که حد اقل ژولیت بینوش را بازی گرفت. فردا پسفردا از بلاد همسایه ی شرقی بازیگر زن وارد می کنیم. با تشکر از روش جذب مخاطب

امید -> 1389/07/26
پاسخ

موضوع را برای آقاجانمان گفتیم، کش زیر شلواری راه راهش را تا زیر گلو بالا کشید و گفت: آقا ما با هنرش کار داریم(!) چکار داریم به زندگی شخصیش؟! ما هم زل زل نگاهش کردیم و به خودمان گفتیم: آقاجان ما را چه به این منورالفکر بازیها! نگاهمان را گرفت، گفت پسر به کارت برس، تو رو چه به هنرپیشه های زن چین و ماچین..!!!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین