آصفری نماینده دور یازدهم مجلس گفت: امروز نمی شود فضای مجازی را تعطیل کرد و نسبت به آن بی تفاوت بود. اما موضوع فیلترینگ راه حل مدیریت و نظارت بر فضای مجازی نیست چرا که امروز دنیا،دنیای باز اطلاعات است و نمی شود با فیلترینگ با فضای مجازی مبارزه کرد. فیلترینگ یک زمینه ای شده است برای افرادی خاص که با فروش فیلترشکن ها پول جیب بزنند و از این موقعیت سواستفاده کنند.
نماینده مردم اراک ادامه داد: نباید با فیلترینگ برخورد سطحی داشته باشیم، باید این فضا مدیریت شود.دولت می تواند شبکه هایی مثل تلگرام واتساپ و اینستاگرام این ها را ملزم کنیم که نمایندگی پلتفرمشان را به ایران بیاورند تا بر روی آن ها نظارت شود و جلوی فروش فیلترشکن ها را بگیریم.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه با فیلترینگ نمی شود فضای مجازی را مدیریت کرد اما با تولید محتوا می توان فضا را مدیریت کرد گفت: بایستی قبل از اینکه فضای مجازی و پلتفرم ها را فیلتر می کردیم،پلتفرم های بومی با کیفیتی و کارآمدی ایجاد می کردیم.
وی افزود:درآمد حاصل از فروش فیلترشکن ها و وی پی ان ها سالیانه بیش از پنجاه هزار میلیارد تومان است.که حتی مالیات هم نمی پردازند اما کارگری که حقوقش ناچیز است مالیات می دهد.
آصفری در مورد راهکار عملی حل معضلات اینترنت گفت:امروزه وقتی مردم می بینند نیازهایشان از پلتفرم های داخلی تامین نمی شود به سراغ پلتفرم های خارجی می روند. افزایش پهنای باند افزایش پلتفرم های داخلی اینها می تواند باعث شود که مردم کمتر سراغ وی پی ان ها و فیلترشکن ها بروند. اینها جز وظایف شورای عالی فجازی است ما در احکام برنامه هفتم توسعه یک احکامی را برعهده ی شورای عالی فجازی گذاشته شده است که برای مدیریت فضای مجازی خارجی اقدام کنند و پلتفرم ها در ایران دفتر داشته باشند و به تعهدات خودشان در چارچوب قانون کشور پاسخگو باشند و اقدامی علیه امنیت ملی نداشته باشند.
این نماینده سابق مجلس گفت: منتظرتحقق وعده ی پزشکیان برای رفع فیلترینگ هستیم، البته نبایستی فضای مجازی را رها کرد. ما کاسبان فیلترینک داریم دولت هم اینها را حمایت می کند و دولت که توان فیلترینگ ندارد چرا باید فیلترینگ کند تا کسانی از رانت فیلترینگ استفاده کنند.