به گزارش تابناک، حسین نقاشی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، در گفتگو با تابناک به وضعیت فعلی فیلترینگ و تداوم آن، اشاره کرد و گفت: با توجه به اقدامات مسبوق به سابقه در زمینه فیلترینگ به نظر میرسد این روند ادامه داشته باشد. همانطور که شاهد فیلترینگ برنامههایی نظیر فیسبوک از سال ۱۳۸۸ هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز برنامههایی نظیر تلگرام، اینستاگرام و توئیتر فیلتر هستند و سرنوشت رفع فیلترینگ آنها معلوم نیست نیست؛ این در حال است که کاملا محرز است تداوم این شرایط به ضرر مردم و به نفع مافیا تمام میشود، بنابراین باید چارهای اندیشید.
نقاشی با بیان اینکه رئیس جمهور دولت چهاردهم اختیار لازم برای حل مشکل فیلترینگ را دارد، افزود: باید گفت که ریاست شورایعالی فضای مجازی و ریاست شورایعالی امنیت ملی هر دو بر عهده رئیس جمهور است. با این حساب حتی ساختار حقوقی هم این اجازه را به رئیس جمهور میدهد که در این زمینه موثر عمل کند.
این کنشگر سیاسی ادامه داد: اما آنچه بیش از همه اهمیت دارد، اراده سیاسی رئیس جمهور است. به این صورت که با ایستادگی و مقاومت، مذاکره با نهادهای حاکمیتی را از سر بگیرد و آنها را متقاعد کند که ادامه فیلترینگ به ضرر مردم و اقتصاد کلان است.
نقاشی، تصریح کرد: برداشتن فیلترینگ برای تمامی شبکههای اجتماعی و پیامرسانها یک خواست عمومی است. چراکه همه این شبکهها دسترسی مردم در گردش آزاد اطلاعات را تامین میکند. روندی که تاثیر بسیاری در زمینه اقتصاد دارد.
وی ادامه داد: ضمن آنکه ارتباطات شبکهای شده به مردم در تسهیل امور کمک میکند، حال اینکه با این اوصاف چرا فیلترینگ انجام شد و چه کسانی از این مسائل سود میبرند باید رسیدگی شود.
وی خاطر نشان کرد: رییس جمهور نماینده عالی ملت است و باید مدافع منافع اکثریت مردم باشد نه گروههای مافیایی یا کسانی که با رویکردهای بسته سیاسی و امنیتی در واقع میخواهند به همه امور سمت سوی امنیتی و سانسور شده بدهند.