پیش بینی باد و باران در ارتفاعات کشور

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وزش باد شدید و بارش برف و باران در ارتفاعات کشور خبر داد و نسبت به اجتناب از کوهنوردی و دره‌نوردی توصیه کرد.
کد خبر: ۱۲۶۳۴۳۵
|
۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵ 03 October 2024
|
1928 بازدید

پیش بینی باد و باران در ارتفاعات کشور

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (۱۲ و ۱۳ مهر) اظهار کرد: فعالیت موج بارشی به شکل ابرناکی و مه آلود بودن مناطق کوهستانی (‌کاهش دید افقی و عمودی)، وقوع بارش و رعد و برق و افزایش سرعت باد در ارتفاعات البرز به‌ویژه در دامنه‌های شمالی البرز غربی، مرکزی و شرقی، ارتفاعات شرقی اردبیل و با شدت کمتر در ارتفاعات شمال شرق و بارش برف در قله‌های مرتفع پیش‌بینی می‌شود.شدت بارش‌ها به‌صورت منطقه‌ای می‌تواند منجر به جاری شدن سیلاب در شیب‌های کوهستانی، رانش و لغزش زمین، ریزش سنگ و احتمال طغیان رودخانه‌ها شود.

او توصیه کرد: در این شرایط جوی اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و دره‌نوردی، حضور در حاشیه رودخانه‌ها و انجام پروازهای تفریحی در این مناطق توصیه می‌شود.

به گفته ضیاییان در سایر مناطق کوهستانی کشور، وزش باد به‌ویژه طی بعد از ظهر تا غروب و گاهی وزش باد شدید مهمترین پدیده جوی است که در برخی نواحی با خیزش گرد و خاک همراه است.

او درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روزهای پایانی هفته گفت: پنجشنبه و جمعه ارتفاعات تهران صاف تا نیمه ابری، همراه با وزش باد گاهی شدید است.

ضیاییان در پایان با اعلام هشدار نسبت به افت دمایی در نیمه شمالی کشور اظهار کرد: با توجه به افت دمایی به‌ویژه طی ساعات غروب تا اوایل صبح در نیمه شمالی کشور، جهت تردد در مناطق کوهستانی  همچنین کمپینگ و شب مانی، به همراه داشتن تجهیزات گرمایشی و پوشاک مناسب توصیه می‌شود. با توجه به شرایط فصلی ریزش سنگ، در انتخاب محل کمپینگ و مسیر تردد و صعود، اقدامات ایمنی لحاظ شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟