آخرین خبرناو هواپیمابر «روزولت» در حرکت به سمت خاورمیانه
5بازدید
۰

بارش رگبار باران از امروز در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از امروز تا یکشنبه (۱۳ تا ۱۵ مهر) در سطح استان به ویژه ارتفاعات و فیروزکوه افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

بارش رگبار باران از امروز در تهران

به گزارش «تاناک» برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، طی پنج روز آینده آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ارتفاعات با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

امروز (۱۳ مهر) در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید و خیزش موقت گرد و خاک و احتمال انتقال گرد و غبار از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

همچنین از امروز تا یکشنبه (۱۳ تا ۱۵ مهر) در سطح استان به ویژه ارتفاعات و فیروزکوه افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا روز یکشنبه کاهش نسبی دما و از روز دوشنبه افزایش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۴ مهر) کمی ابری تا قسمتی ابری، از بعد از ظهر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۱۵ مهر) قسمتی ابری و وزش باد، در صبح بارش پراکنده و به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.