نظرسنجي تازه تابناك

با بسته پيشنهادي «1+5» چه بايد كرد؟

«تابناك» با توجه به مردمي بودن موضوع «انرژي هسته‌اي» و ارايه موضع افكار عمومي به مسئولان، در اين‌باره اقدام به نظرسنجي با چهار گزينه زير مي‌كند:
کد خبر: ۱۲۶۳۶
|
۰۲ تير ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۲ 22 June 2008
|
21285 بازدید
در حالي كه يك هفته از ارايه بسته پيشنهادي شش كشور آمريكا، انگليس، روسيه، چين، فرانسه و آلمان مي‌گذرد، شيوه پاسخگويي ايران به اين بسته، به دغدغه كارشناسان موضوع ديپلماسي و پرونده هسته‌اي كشورمان تبديل شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، در اين ميان چهار گونه پاسخ مي‌توان به اين بسته داد.
 
 
ارائه بسته پيشنهادي 1+5 به ايران

در اين زمينه، پيشنهاد برخي طيف‌ها، رد كامل اين بسته است؛ چرا كه به اعتقاد اين گروه، اين بسته حاوي پيشنهادهاي مناسبي نيست و در عوض، خواستار تعليق غني‌سازي در ايران شده است.

گروه دوم در جبهه مقابل خواستار پذيرش كامل اين بسته هستند؛ چراكه به باور آنها، رد بسته زمينه‌ساز تبليغات شديد غربي‌ها عليه ايران است و برعكس پذيرش آن در مقطع كنوني، باعث رفع تنش‌ها ميان ايران و غرب و حاكم شدن آرامش بر پرونده هسته‌اي مي‌گردد.

گروه سوم خواستار پذيرش اصل بسته پيشنهادي و در عين حال، مذاكره براي اصلاح برخي بندهاي آن هستند تا امتيازاتي كه به ايران مي‌دهد، دقيق و شفاف و قابل پيگيري بوده و خواسته‌هاي آن از ايران تا حد لازم محدود گردد. به اعتقاد اين گروه، اين روش بينابين ضمن تأمين حداكثر منافع ايران، مانع بهانه‌جويي مقابل مي‌شود.

اما گروه چهارم معتقد به سكوت هستند و بر اين باورند كه عدم ارايه پاسخ و يا موكول كردن پاسخ به زماني بسيار طولاني، از يك سو مانع تبليغات عليه كشورمان مي‌شود و از سوي ديگر موضوعي را به كشور تحميل نمي‌كند.

«تابناك» با توجه به مردمي بودن موضوع «انرژي هسته‌اي» و ارايه موضع افكار عمومي به مسئولان، در اين‌باره اقدام به نظرسنجي با چهار گزينه زير مي‌كند:

به نظر شما ايران بايد چگونه به بسته پيشنهادي «1+5» پاسخ دهد؟

1. رد كامل بسته
2. پذيرش كامل بسته
3. پذيرش كليت بسته با اصلاح برخي مفاد آن
4. سكوت
 
:::توجه: جهت شركت در اين نظرسنجي، به گوشه سمت چپ صفحه اول سايت مراجعه كنيد:::
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۲
به نظر بنده باید بدقت بسته مورد بررسی قرار گرفته و از نکات مثبت آن چشم پوشی نکرد. ولی بهر حال از حقوق هسته ای کشور نباید ذره ای کوتاه آمد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۲
البته ما از جزئییات بسته پیشنهادی اطلاع کاملی نداریم ولی به نظر من رد کامل و یا سکوت در زمان حاظر به ضرر کشور میباشد چرا که موقعیت فعلی دشمنان ما را برای هر گونه عمل بر علیه ما تقویت میکند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۲
اگر شما نظر مردم را میخواهید باید بگم من به عنوان یه شهروند ایرانی از کلیت این بسته اطلاع ندارم و این رو هم نمیدونم که در مقابل پذیرش بسته پیشنهادی از ایران چی میخوان.(اگر شما میدونید بیشتر خبر رسانی کنید) اگر تعلیغ غنی سازی درخواست اونا هست به نظر من به هیچ عنوان نباید قبول کنیم. اگر به فرض مثال ایران برای مدتی اقدام به تعلیق کنه مطمئن باشید که برای غنی سازی مجدد حتما باید با اجازه اونا باشه (باید گوش به فرمانشون باشیم) و اگر ایران بخواد خود سرانه اقدام به این کار کنه چه جار و جنجالی به راه نمی اندازن که ایران میخواد از ان پی تی خارج بشه و غیره.هیچکدوم از گزینه ها درست نیست.ایران باید بسته رو مورد بررسی قرار بده و بعد جواب بده.(یا علی)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۲
در مردمي بودن انرژي هسته‌اي شكي نيست اما در مردمي بودن تابناك باورش حماقت مي‌طلبد.
ناشناس
|
-
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۲
قبول بسته به معنی عقب نشینی است که غرب را گستاختر کرده و بلافاصله
متعاقب آن موضوعات دیگر نظیر حقوق بشر و امثال آن را پیش میکشند و ما در آن زمان تمام پلهای پشت سر را خراب کردیم و پلی در پیش رو هم نداریم و بالغ بر دو دهه همه امکانات کشور را هدر داده ایم و امکان از سر گیری مجدد غنی سازی نیز پروسه ای غیر ممکن به نظر میرسد لذا اتخاذ یک استراتزی کارا و موثر بسیار مهم است.
ناشناس
|
Kyrgyzstan
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۳
همانظور که کررا توسط مسئولان همکاری با آژانس به دنیا اعلام وبا این شیوه اهداف آمریکایی ها نقش بر آب شد بنظر می رسد با توجه به انتظار جامعه جهانی از جواب ایران و انتظار آمریکا در جواب رد ایران و رسیدن به نیات سلطه جویانه اش به نظر می رسد پذیرفتن بسته پیشنهادی به همراه مشترکات بسته ایران درحال حاضر به نفع مردم و دولت می باشد و در سایه این پذیرش و آرامش اولیه می توان به اهداف ثانویه دست یافت . همانگونه که ژاپن بعد از جنگ جهانی در لوای پذیرش پایان جنگ با کوشش بعد از آن اکنون برای خود ابرقدرتی گردید بی شک اگر آن توافق نبود اکنون ژاپن نیز مثل آلبانی بود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۳
بعد از رای دادن ، نتیجه آن کجا قابل مشاهده می باشد؟
بهتر بود بعد از دریافت رای، آمار ونتیجه را نمایش میدادید.
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۳
اين نظر سايت تابناك است كه موضوع انرژي هسته اي يك موضوع مردمي است خيلي از مسائل ديگري وجود دارد كه بايد به سمع مردم برسد ولي خبري از آن نيست در حالي كه انرژي هسته اي يك موضوع كاملا" تخصصي است و شايد ضرورتي نداشته باشد كه مردم عادي كشور ما مثال" از تعداد سانتريفوژ ها اطلاع داشته باشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۳
با سلام
ما كه محتوي بسته پيشنهادي خبري نداريم چگونه مي توانيم رد و يا پذيرش آن نظر دهيم ؟
ناشناس
|
-
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۳
به نظر می رسد واژه پیش گفتگو یا پیش مذاکره که از سوی اروپا برای از سرگیری مذاکرات مطرح شده نوعی حفظ آبرو برای آنهاست تا بتوانند تحت این عنوان مذاکرات را برای حل بحران ادامه دهند . همه می دانند که اطلاق نام پیش مذاکره به مذاکره چیزی را در مورد ماهیت مسئله که گفتگو برای یافتن راه حل است عوض نمی کند . شاید بتوان گزینه پنجمی را به این چهار گزینه اضافه کرد و آن اینکه مذاکره کنیم تا بر روی بسته ای جدید بر اساس ادغام بسته های پیشنهادی ایران و آنها توافق کنیم . البته همانطور که قبلا هم خدمت تان عرض شد ادامه بحران به نفع غربی ها نیست و قطعا اروپا برای کاهش بحران همکاری خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟