اقدام ایران چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد

کارشناس امور رژیم صهیونیستی با اشاره به عملیات «وعده صادق۲» ایران علیه رژیم صهیونیستی آن را عملیاتی قوی توصیف کرد که چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۶۳۷۸۵
|
۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰ 05 October 2024
|
1940 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «علی الاعور» کارشناس امور رژیم صهیونیستی گفت: ایران حادثه تاریخی رقم زد و عملیات قوی انجام داد که چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد.

وی تاکید کرد: ایران ابتکار عمل را در دست گرفت و بازیگر اصلی در منطقه شده است. ایران از حیث امنیتی و سیاسی و راهبردی با قدرت در خاورمیانه ظاهر شده است.

الاعور بیان کرد: عملیات موشکی ایران، سرمستی از پیروزی که نتانیاهو و اسرائیلی ها چند روز قبل داشتند را بر باد داد. عملیات ایران به حزب الله روحیه دوچندان داد. توان نظامی حزب الله و موشک‌های آن پابرجاست و تمامی مناطق فلسطین اشغالی را زیرآتش قرار داده است.

این تحلیلگر اعلام کرد: واکنش ایران سبب شد که حزب الله باردیگر زمام امور در دست گیرد. این واکنش موشکی ایران برای محور مقاومت ضروری بود تا سرمستی پیروزی اسرائیلی را از بین ببرد.

وی افزود: ۱۸۱ موشک ایرانی، نتانیاهو را به لرزه درآورد به او فهماند که ایران سلاح بازدارندگی قوی در اختیار دارد. واکنش ایران، مساله فلسطین را احیا کرد. پس از اینکه نتانیاهو بر رسانه‌ها، سازمان ملل و کل دنیا مسلط شده بود، این واکنش ایران کرامت عربی را بازگرداند.

موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه دهم مهر ۱۴۰۳ در عملیات «وعده صادق ۲» با رمز مبارک یا رسول‌الله، اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار دادند که ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاد.

این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟