واژگونی اتوبوس مسافری با یک کشته و ۷ مصدوم

واژگونی اتوبوس حامل کارگران صبح امروز (جمعه) در جاده سیرجان به شیراز یک کشته و هفت مصدوم بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۷۴۶۶۴
|
۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰ 29 November 2024
|
18343 بازدید

 

از مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان، وقوع این حادثه ساعت ۶:۲۷ امروز در کیلومتر ۲۰ جاده سیرجان - شیراز گزارش شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مصدومان حادثه با هفت دستگاه آمبولانس اعزامی به بیمارستان های ثامن الحجج و غرضی سیرجان منتقل شدند.

پلیس راه کرمان هم درباره این حادثه اعلام کرد: صبح امروز، واژگونی اتوبوس حامل کارگران یکی از شرکت های معدنی سیرجان در محور سیرجان به شیراز هفت مصدوم و یک فوتی بر جای گذاشت و حال همه مصدومان مساعد است.

همچنین بنا به اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات (E.O.C) هلال احمر استان کرمان، در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس بلافاصله یک تیم از پایگاه امداد و نجات بین شهری گل گهر سیرجان به محل حادثه اعزام و فرد محبوس پس از رهاسازی تحویل عوامل اورژانس شد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟