احسان کاظمی با بیان اینکه خشم میتواند بسیاری از ابعاد زندگی افراد را تحت تأثیر قرار دهد، اظهار کرد: خشم و مدیریت نکردن آن میتواند تأثیرات منفی بسیاری بر زندگی افراد داشته باشد؛ به عنوان مثال مدیریت نکردن خشم هنگام درگیری با فرزندان میتواند کاهش صمیمیت و از دست دادن رابطه با عزیزان را به همراه داشته باشد.
به گزارش تابناک به نقل از ایمنا؛ وی با بیان اینکه افراد مسئول خشم خود هستند، افزود: در واقع افراد میتوانند مسئولیت کاملی برای بهتر کردن وضعیت زندگی خود بر عهده بگیرند و نمیتوانند دیگران را برای مشکلات خود سرزنش کنند، بسیاری از افراد بر این باور هستند که فریاد زدن به آنها کمک میکند انرژی یا هیجان منفی خود را تخلیه کنند، اما زمانی که افراد از سر خشم فریاد میزنند، سیستم عصبی آنها احساس خشم را تشدید میکند.
عضو سازمان روانشناسی کشور تصریح کرد: عمل کردن طبق تمایل خود هنگام خشم مانند فریاد زدن، یک چرخه معیوب ایجاد میکند که میتواند منجر به پیامدهای ناگوار بیشتری شود و یکی از سریعترین راهها برای تغییر یک هیجان آزاردهنده این است که افراد متضاد آن عمل کنند.
کاظمی با اشاره به اینکه عمل متضاد یا مخالف با هیجان خشم چرخه خشم را در هم میشکند، ادامه داد: افراد با انجام رفتاری متضاد با تمایل خشم خود میتوانند خشم خود را کاهش دهند، به طور مؤثر با آن مقابله و از پیامدهایی که آنها را خشمگینتر میکند یا منجر به بروز سایر هیجانهای منفی میشود، اجتناب کنند.
وی با اشاره به اینکه افراد میتوانند برای در هم شکستن چرخه خشم به جای اخم کردن لبخند بزنند، گفت: افراد هنگام تجربه خشم باید سعی کنند آهستهتر صحبت کنند و صدای خود را پایینتر و ملایمتر از حد معمول بیاورند، همچنین باید سعی کنند به جای منقبض کردن عضلات آنها را شل کنند، بنشینند و سعی کنند احساس آرامش داشته باشند.
روانشناس اجتماعی با بیان اینکه عمل متضاد خشم زمانی بهترین نتیجه را خواهد داشت که افراد بدن و ذهن خود را به صورت کامل درگیر آن کنند، اضافه کرد: زمانی که افراد از دست فرد دیگری خشمگین هستند، باید سعی کنند از او فاصله بگیرند و در مورد وضعیت تحریک کننده خشم هیچگونه صحبت یا اظهارنظری نداشته باشند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.