بار دیگر یک کابل‌ زیر دریایی در بالتیک آسیب دید

برای چندمین بار در ماه‌های اخیر، یک کابل ارتباطی زیر دریایی در دریای بالتیک دچار آسیب شده و تحقیقات ابتدایی درباره آن آغاز شده است.
کد خبر: ۱۲۹۰۰۲۳
|
۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱ 21 February 2025
|
839 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رسانه سوئدی از آسیب‌دیدن یک کابل زیر دریایی در دریای بالتیک در نزدیکی جزیره «گوتلند» سوئد خبر داد، کابلی که فنلاند و آلمان را به یکدیگر متصل می‌کند.
 
شبکه تلویزیونی «اس‌وی‌تی» سوئد گزارش داد که گارد ساحلی سوئد از روز پنج‌شنبه از این قطعی کابل آگاه شده است. دادستانی تحقیقات مقدماتی را آغاز کرده است؛ اما هنوز مشخص نشده که این آسیب چه زمانی رخ داده و علت آن چه بوده است.
 
«اولف کریسترسون»، نخست‌وزیر سوئد در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که از گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک قطعی مشکوک دیگر کابل در دریای بالتیک آگاه است و قول داد که دولت این موضوع را با دقت و جدیت تحت نظر خواهد داشت.
 
«هانو مویکو»، مدیر تجاری شرکت اپراتور شبکه‌های مخابراتی فنلاندی «سینیا» گفت که کابل ارتباطی «سی-لایون۱» آسیب دیده اما از کار نیفتاده است. او گفت: «کابل به‌طور عادی کار می‌کند، اما شاید مشکلاتی در آن وجود داشته باشد.»
 
در سه ماه گذشته، چندین کابل زیر دریایی که توسط فنلاند، استونی، آلمان، سوئد و لیتوانی استفاده می‌شدند، آسیب دیدند و نگرانی‌هایی درباره اقدامات خرابکارانه ایجاد شده است. در تحقیقات اولیه به دخالت احتمالی کشتی‌های خارجی اشاره شد، اما دولت‌ها هیچ شواهدی از فعالیت‌های مخرب گزارش نکردند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟