تصاویر تازه از قدرت و ابعاد انفجار و آتش سوزی بندر شهید رجایی که صبح امروز از نزدیکی کانتینرهای در حال سوختن و همچنین از پارکینگ خودروها ثبت شده و نشان میدهد قطعات کانتینرها تا چه فاصلهای پرتاب شده بود را میبینید.
تقریبا تمام ماشینها سقفشان به یک صورت آسیب دیده( از وسط تا خورده اند)! که نمی تواند بر اثر فرود جسم سخت بر روی آنها باشد. یعنی بر اثر موج انفجار آنهم از بالا به این صورت در آمده اند؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
مواد شیمیایی بوده چرا خبرنگار و مامورهای اتش نشانی ماسک نزدن؟!!!
ناشناس
||
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
بله موج انفجار، هوا را با قدرت و سرعت فشار میده که مثل موج دریا فشار پیشروی می کنه و اجسامی که سر راهش هستند را فشار میده. به همین دلیل درها و سقف ها که ضعیف تر هستند به سمت درون خم شدن.
الان این مردم خسارتشون چی میشه من تا اونجایی که اطلاع دارم خسارت با خود مردمه ودولت چیزی بهشون نمیده ولی اگه یه کامیون یا شخص عادی مقصر بود تمام خسارت را ازش میگرفتند ولی الان مردم بیچاره باید از جیب خودشون به ناحق خسارتشون را جبران کنند